LDK Guy Office

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Vi sidder klar på 70 70 11 70 alle hverdage fra kl. 8-16.

Kontakt os hvis du også vil have
nem og enkel billeasing

Uanset om dit behov er en varebil, en flot firmabil eller en cabriolet i sommermånederne, så tilbyder vi enhver form for leasing. Fleksibilitet, vilje og erfaring er kodeordene hos os.

LDK Webikoner 5 Telefon (1)

Ring til os på 70 70 11 70

Hverdage 08.00-20.00.
Weekend 09.00-16.00.

LDK Webikoner 6 Chat (1)

Skriv til os

Du kan skrive til os på [email protected]. Vi svarer typisk samme dag.

LDK Webikoner 7 Book Møde (1)

Book møde

Du kan booke et møde med vores leasingkonsulenter

Book her

Her finder du vores kontorer

I Jylland finder du os i Silkeborg og på Sjælland i Birkerød. Vi besøger naturligvis også gerne jeres virksomhed.

Silkeborg

Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg

Birkerød

Birkerød Kongevej 37-39
3460 Birkerød

Hos os bliver I godt kørende!

Lige siden 2004 har vi leveret biler til virksomheder over hele Danmark. Vi er et 100 procent selvstændigt og uafhængigt leasingselskab, som tilbyder leasing af biler direkte til virksomheder - og som altså kan operere uden at skulle tage hensyn til særlige bilmærker eller banker.

Det betyder med andre ord, at vi er i stand til at tilbyde billeasing på helt individuelle og fleksible vilkår, som er tilpasset vores kunders ønsker og behov.

Vi samarbejder direkte med bilimportørerne i Danmark og kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker til bilmærke og model, når du vil lease bil.

Vi er bilfolk. Ikke bankfolk.

Som kunde hos os får I jeres personlige leasingkonsulent, der har ekspertise indenfor de forskellige typer af leasing, og som kan rådgive omkring valg af bilmærke, model, udstyrsniveau, motorstørrelse med videre.

Vores konsulenter har mange års erfaring fra bilbranchen, og de brænder for at sammensætte den rigtige løsning til netop din virksomhed. 

Vi finder den skræddersyede løsning

Det er vores mission at finde løsninger sammen med vores kunder, som passer præcis til virksomhedens behov. Dette sikres via mærkeuafhængighed, individuel service, direkte og løbende kontakt mellem vores kunder og vores leasing konsulenter.

Vi ønsker at skabe langsigtede relationer med vores kunder, så vi kan tilbyde en langsigtet planlægning og et konstruktivt samarbejde omkring virksomhedens bilpark på baggrund af et godt kendskab til virksomheden og dens behov.

Ledelse

LDK Anni

Anders Nielsen
Direktør

Tlf. 2511 1660

[email protected]  

LDK Emje

Else-Marie Jensen
Salgschef - Divisionsansvarlig

Tlf. 5163 3543

[email protected] 

Hvid Baggrund

.

Hvid Baggrund

.