CITROEN JUMPER 2020 Forfra (3)

Lastrum op til 17 m³

Citroën Jumper er den klassiske varevogn

Med erhvervsleasing af Citroën Jumper får du en varevogn med plads. Helt op til 17 m³. Samtidig er den komfortabel at køre i og kan anvendes til mange forskellige faggrupper.

Book møde

Rummelig varevogn

Erhvervsleasing af Citroën Jumper – varevogn med plads til det hele

Citroën Jumper giver dig maksimal plads på fire hjul. Varevognen findes i fire forskellige længder og tre forskellige højder, og afhængig af hvordan du kombinerer dem, kan der være 8-17 m³ i lastrummet. Det giver plads til 3-5 Euro-paller, eller du kan indrette lastrummet med inventar.

Bilen er designet til at være på landevejene, og der er tænkt opbevaring og kontorplads ind i indretning af kabinen. Midtersædet kan lægges ned, så du får et bord til computeren, hvor du kan arbejde fra, og handskerummet er ventileret og kan låses, så værdier kan ligge sikkert i bilen.

Kassevognen kan anvendes til mange forskellige erhverv og faggrupper. Med erhvervsleasing af varevognen har du altid overblikket over din økonomi, og LEASING DK hjælper dig med at sammensætte en erhvervsleasingaftale, der passer til dine behov.

Kontakt os

Priser for leasing af Citroën Jumper

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

CITROEN JUMPER 2020 Koersel

Citroën Jumper med dieselmotor og høj kørekomfort

Citroën Jumper er omhyggeligt lydisoleret for at mindske støj i kabinen, og den har en affjedring, som giver en god kørekomfort. Bilen fås med dieselmotor og manuelt gear, og du kan vælge mellem 120, 140 eller 165 hk.

Der er fire forskellige længder (L1 (4,963 m), L2 (5,413 m), L3 (5,998 m) og L4 (6,363 m)) og tre højder (H1 (2,254 m), H2 (2,524) og H3 (2,764 m)) at kombinere, så du kan få præcis den plads, du har brug for.

Der findes to udstyrsvarianter af Citroën Jumper: Standard og Flexline. Hvor Standard indeholder radio med Bluetooth, Hill Holder Control og fjernbetjent centrallås med separat låsning af varerum, får du lidt mere lækkert udstyr i Flexline. Her er der blandt andet bakkamera, fartpilot, 5” touchskærm og Webasto motor- og kabinevarmer med timer samt sædevarme, som er rart på en kold dag på farten.

CITROEN JUMPER 2020 Bus

Kontor og lager i Citroën Jumper

Citroën Jumper er dit kontor på landevejene. Bilen er velegnet til dig, som bruger en stor del af dagen på vejen og kører mellem by- og forstadsområder. Og der er mange nyttige funktioner i kabinen, så du rent faktisk kan arbejde fra bilen, hvis det er nødvendigt.

Midtersædet kan lægges ned, og i ryglænet er der indbygget et lille bord, som kan anvendes som skrivebord. I kabinen er der desuden flere opbevaringsløsninger, blandt andet et ventileret og låsbart handskerum. Sæderne er desuden brede og indbydende, så komforten er i top.

Varevognen er lavet, så det er nemt at laste den, og den har store døre bagtil og en skydedør på siden, så det er nemt at komme ind i det store lastrum. Afhængig af model kan der være en nyttelast på op til 1400 kg samt 3000 kg på anhængeren (med bremser). Praktisk hvis du skal have store maskiner med frem og tilbage, ligesom bilen også kan anvendes som et slags lager på hjul, hvor der er plads til op til 5 Euro-paller i bilerne med længderne 3 og 4

Det er muligt at tilvælge en ekstra skydedør på den venstre side (ikke for højde 3 modeller), ligesom du kan tilvælge 270 grader bagdøre, så du kan åbne dem endnu mere op. 

CITROEN JUMPER 2020 Oppefra

Tilvælg ekstra sikkerhed i Citroën Jumper

For at gøre kørslen mere sikker og behagelig for føreren har Citroën Jumper forskelligt teknologi og sikkerhed. Bakkamera, fartpilot og hastighedsbegrænser fås i Flexline-udgaven, og det er muligt at tilvælge sikkerhedspakken med Active Safety Brake og Aktiv Vejstribealarm.

Active Safe Brake fungerer fra 5 km/t og er et automatisk nødbremsesystem, som reagerer på både stationære og bevægelige genstande som fodgængere. Aktiv Vejstribealarm korrigerer automatisk, hvis bilen bevæger sig tæt på vejstriben, uden blinklyset er aktiveret og fastholder sin oprindelige vognbane.

Der kan også tilvælges superlås og alarm, aktiv blindvinkelalarm og Hill-Assist, som hjælper med at holde bilen, når du starter på en bakke.

Se nærmere på Citroën Jumper

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Citroën Jumper

Hvorfor skal jeg lease en Citroën Jumper hos LEASING DK?

Citroën Jumper er den klassiske varevogn med masser af plads i lastrummet.

Der findes flere forskellige længder og højder, som kan kombineres, så du kan få den plads, der er brug for.

Varevognen er velegnet til mange forskellige faggrupper, og når du leaser bilen hos LEASING DK, kender du hver måned dine biludgifter.

Der er ingen uforudsete værkstedsregninger, og ingen stor økonomisk udskrivning til bilen, når du hver måned betaler til den. 

Hvilke mål har Citroën Jumper?

Citroën Jumper fås i fire forskellige længder:

L1 (4,963 m), L2 (5,413 m), L3 (5,998 m) og L4 (6,363 m) og tre højder H1 (2,254 m), H2 (2,524) og H3 (2,764 m).

I alle størrelser er den 205 cm bred uden sidespejle og 269 cm bred med sidespejle.

Findes Citroën Jumper som hybrid eller elbil?

Nej, Citroën Jumper fås kun med dieselmotor.

Hvor meget må Citroën Jumper trække?

Citroën Jumper må have 2500-3000 kg på anhængertrækket afhængig af modellen.

Hvor stort er lastrummet på Citroën Jumper?

Citroën Jumpers lastrum kan rumme 8-17 m³ afhængig af modellen.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Citroën Jumper

Citroën C5 Aircross har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. 

 

  • "Citroën Jumper sænker forbruget og renser luften i sidste øjeblik. Det giver små, rene motorer med stor effektivitet - både for klima og økonomi"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.