Praktisk og hårdfør

Ford Transit Courier – varebilen til levering i byerne

Med erhvervsleasing af Ford Transit Courier får du den ideelle varebil til bykørsel. Den er rummelig og kompakt, og med 2,3 m³ i varerummet kan du stadig have meget med.

Book møde

Rummelig varebil

Erhvervsleasing af Ford Transit Courier – kompakt, rummelig og ideel til bykørsel

Ford Transit Courier er en kompakt varebil, der er ideel til bykørsel, fordi den nemt smutter igennem smalle sidegader og ind i parkeringsbåse. Trods den kompakte størrelse har den stadig et rummeligt lastrum, hvor der kan være 2,3 m³.

Det er nemt at komme ind i lastrummet enten gennem de asymmetriske bagdøre eller fra siden, hvor der er en praktisk skydedør. Skydedøren er især praktisk i byerne, hvor det ikke altid er muligt at få åbnet bagdørene, når der er parkeret. Med komfortable sæder og masser af opbevaringsmuligheder i kabinen er Transit Courier skabt til at være et rullende kontor.

Hos LEASING DK kan du vælge erhvervsleasing af Ford Transit Courier varebil. Vi kan sammensætte en aftale, hvor du får både service, forsikring og brændstofkort med. Det gør biløkonomien overskuelig måned for måned.

Kontakt os

Priser for leasing af Ford Transit Courier

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Ford Transit Courier 2019 Eksterioer Sidedoer

Kom nemt omkring i byen med Ford Transit Courier

Har du meget kørsel i byen, hvor parkering og smalle gader kan være en udfordring for en varevogn, så se nærmere på Ford Transit Courier. Her får du en kompakt varebil, der er nem at komme omkring med, og samtidig har du et rummeligt lastrum på 2,3 m³.

Transit Courier har en 1.0 EcoBoost benzinmotor med 100 hk eller 1.5 TDCi dieselmotor på 75 hk eller 100 hk. Alle motorer er med manuelt gear. Benzin-udgaven må have 850 kg (med bremser) på anhængertrækket, mens diesel-udgaverne kan have 560 kg (med bremser).

Der er nem adgang til lastrummet, hvor de asymmetriske bagdøre kan åbnes op til 180 grader, og ellers kan du bruge skydedøren i siden. Der er lastsurrekroge på sidevæggene, så der ikke er forhindringer på varerumsgulvet til paller, pakker eller hvad du skal have med.

Ford Transit Courier 2019 Interioer Foerersaede Plads Instrumentering

Vælg udstyrsniveau: Standarden Trend eller opgraderet Limited

Det er relativt simpelt at vælge udstyrsniveau på Ford Transit Courier. Der er nemlig to udgaver: Trend eller Limited.

Trend er standarden, og her får du blandt andet manuel aircondition, tågeforlygter, regnsensor, autolys, støjisolerende forrude, Connected radio med Bluetooth og My Ford Dock (ikke SYNC), DAB+, læderrat, kabinelys med kort lampe, skydedør højre side, opbevaringsrum i loft, lændestøtte og armlæn på førersæde. Derudover får du med Limited klimaanlæg, fartpilot og hastighedsbegrænser, SYNC 3, DAB+, 6" touchscreen, Apple CarPlay, Emergency Assistance og USB-tilslutning og baksensorer.

Det er desuden muligt at tilvælge forskellige ekstra udstyr som to skydedøre, bakkamera og parkeringssensor foran.

Ford Transit Courier 2019 Interioer Varerum Fleksibel Plads

Transit Courier er dit rullende kontor

Ford Transit Courier er indrettet, så du kan bruge bilen som dit rullende kontor. Der er i lastrummet god plads til varer, og kabinen har komfortable sæder og justerbart rat, så du sidder godt, når du er på landevejen. Der er masser af opbevaringsmuligheder i kabinen for eksempel den praktiske hylde i loftet, hvor der er plads til en A4- mappe. Her kan du placere alt det, der forstyrrer under kørslen, men som du har brug for at have ved hånden, når du er fremme.

Midterkonsollen har plads til dokumenter i A4-størrelse og små bærbare computere eller tablets, ligesom der også er en kopholder. Under sædet er der en praktisk opbevaringsskuffe. Her er der plads til en A4-mappe, tablet eller bærbar computer, hvis du har brug for at gemme dem væk fra nysgerrige blikke.

Der er Bluetooth i bilen, så du kan foretage håndfri opkald undervejs. Med Ford Sync 3 (fås i Limited) kan du desuden betjene alt fra musik til navigation på den 6” store touchskærm eller via stemmestyring.

Se nærmere på Ford Transit Courier

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Ford Transit Courier

Hvorfor skal jeg lease Ford Transit Courier hos LEASING DK?

Ford Transit Courier er med sin kompakte størrelse et godt valg, hvis du har meget bykørsel. Det kan være vareleveringer eller andre arbejdsopgaver i byerne.

Med det rummelige varerum på 2,3 m³ har du god plads, og det er nemt at læsse bilen via bagdørene eller skydedøren i siden. Kabinen er indrettet, så den kan fungere som et rullende kontor.

Skal Ford Transit Courier være din nye varebil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi sammensætter en aftale, der matcher dine behov, og aftalen kan også indeholde både service, forsikring og brændstofkort.

Hvilke mål har Ford Transit Courier?

Ford Transit Courier har en længde på 416 cm, højde på 177 cm og bredde på 211 cm (med sidespejle).

Findes Ford Transit Courier som hybrid eller elbil?

Nej, Ford Transit Courier fås ikke som hybrid eller elbil.

Hvor stort er lastrummet på Ford Transit Courier?

Ford Transit Courier har et lastrum på 2,3 m³.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Ford Transit Courier

  • "Nyt design, nyt udstyr og nye miljømotorer til Fords mindste og mellemste varebilmodel"
  • "Courier er stramt designet og designet til byen. Tagbøjler er ekstraudstyr, men generelt er bilen pænt udstyret."
  • "Bilen kører godt – og vejgrebet er fornemt. Kabinen er også helt personbilsagtig med fin komfort i det velformede og multijusterbare førersæde"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.