Alsidig varebil

Renault Trafic kan bruges til alle erhverv

Med erhvervsleasing af Renault Trafic får du en alsidig varebil. Med komfortable sæder og omfattende standardudstyr er Trafic et godt valg til din virksomhed – uanset branche.

Book møde

Kompakt og rummelig

Erhvervsleasing af Renault Trafic – en stilsikker varevogn til alle behov

Renault Trafic er en kompakt varevogn med et rummeligt lastrum op til 8,9 m³. Designet er moderne og stilsikkert, og indvendigt er der høj komfort, hvilket er rigtig vigtigt, når man bruger mange timer på landevejene. Trafic har en dieselmotor og fås både med manuelt gear og automatgear.

Du kan få ombygget din nye Renault Trafic, så den matcher dit behov. Skal der være lastrum eller lad? Inventar i lastrummet til værktøj eller så meget plads som muligt til varer? Mulighederne er mange, og hos LEASING DK hjælper vi dig i mål.

Du kan få erhvervsleasing af Renault Trafic hos LEASING DK, og vi giver dig en skræddersyet din aftale. Forsikring, service og brændstofkort kan tilvælges, hvis du ønsker, og herunder kan du se eksempler på, hvilke modeller du kan lave en leasingaftale på. 

Kontakt os

Priser for leasing af Renault Trafic

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

13 2019 New Renault TRAFIC And New Renault TRAFIC Spaceclass

Renault Trafic med dieselmotor og mulighed for automatgear

Renault Trafic blev lanceret i 1980 og er siden blevet opdateret flere gange for at matche nutidens krav til en varevogn. Den seneste opdatering har givet en markant anderledes front, og bilen er både dynamisk og robust at se på. Indvendigt er den opdateret med nye sæder med bedre støtte, nye dørsider med armlæn og nyt instrumentbord.

Varebilen fås med dieselmotor med 130 hk, 150 hk eller 170 hk. Vælg mellem sekstrins manuelt gear eller automatgear.

Varebilen fås i to længder: L1 på 508 cm og L2 på 548 cm, og i to højder: H1 på 197 cm og H2 på 250 cm. Bilen er 196 cm bred uden sidespejle og 228 cm med sidespejle. Afhængig af, hvordan du kombinerer længde og højde, kan bilen rumme 5,8-8,9 m³ i lastrummet. Er pladsen i lastrummet ikke nok, kan der være op til 2500 kg (med bremser) på anhængertrækket.

13 2019 New Renault TRAFIC Press Tests In Portugal

Omfattende standardudstyr i Renault Trafic

Renault Trafic har en lang liste af standardudstyr, så du er godt kørende fra start. Du får blandt andet aircondition, Eberspaecher uden timer, Full LED-forlygter, førerdisplay 2,5” (sort/hvid), radio med USB-indgang og Bluetooth og fartpilot.

Derudover findes varianterne Temp Tek H1 og Temp Tek H2, som bygger videre på standardudgaven. Temp Tek H1 fås kun til varebiler med H1 højden, og den indeholder 4,2” førerdisplay med farveskærm, trådløs opladning, blindvinkel alarm, parkeringssensor for og bag samt bakkamera. Mens varianten Temp Tek H2 fås til varebiler med H2 højden og indeholder følgende ud over standarden: 4,2” førerdisplay med farveskærm, parkeringssensor bag, og trådløs opladning.

Der er desuden en lang række muligheder for at tilkøbe ekstra udstyr som navigation, ekstra skydedør og teknologier som blindvinkelalarm, skiltegenkendelse og træthedsalarm.

10 2019 New Renault TRAFIC

Få maksimal udnyttelse af lastrummet på Trafic

Der er mange måder at indrette lastrummet i Renault Trafic. Træbeklædning, surringsøjer og beskyttende afdækning er blot nogle af mulighederne, så du kan udnytte lastrummet bedst muligt. Trafic er modulopbygget, så den kan også bygges om, så du kan få en tipvogn eller kølevogn bagpå.

Det er også muligt at få ekstra tilbehør udenpå, så du har plads til byggematerialer på bilen. Det kan være tagbagagebærer på taget og galvaniseret stige, så det er muligt at komme op på bilen, en roterbar stigeholder eller en rørboks. Ved at have materialer fastspændt på bilen kan du udnytte lastrummet til værktøj eller mindre genstande.

Hos LEASING DK kan vi hjælpe dig med rådgivning om, hvad du kan få af ekstraudstyr, ligesom vi kan hjælpe med indretning af bilen.

Se nærmere på Renault Trafic

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Renault Trafic

Hvorfor skal jeg lease Renault Trafic hos LEASING DK?

Renault Trafic er en virkelig alsidig varebil, som kan ombygges og tilpasses alle erhverv. Du kan også udnytte lastrummet, som det er, og afhængig af bilens størrelse får du 5,2-8,6 m³ i lastrummet.

Komforten er i top i kabinen, og der er flere opbevaringsmuligheder i bilens kabine, så du har tingene lige ved hånden.

Ved at lease varebilen hos LEASING DK kender du dine månedlige udgifter til bilen, og vi hjælper dig med at sammensætte den rette erhvervsleasingaftale.

Hvilke mål har Renault Trafic?

Renault Trafic fås i to længder: L1 på 508 cm og L2 på 548 cm, og i to højder: H1 på 197 cm og H2 på 250 cm. Bilen er 196 cm bred uden sidespejle og 228 cm med sidespejle.

Findes Renault Trafic som hybrid eller elbil?

Nej, Renault Trafic fås kun med dieselmotor.

Hvor meget må Renault Trafic trække?

Renault Trafic må have op til 2500 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Renault Trafic?

Renault Trafic har et lastrum på 5,8-8,9 m³. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Renault Trafic

  • "Renault Trafic er en varevogn, hvor der er tænkt på komforten, og med Twin Turbo og seks gear er man sikret en god køreoplevelse, samtidig med prisen stadig er overkommelig."
  • "Bilen krænger – som alle biler, der er bygget på basis af varebiler – en smule, men den kører godt, er letkørt og har et fint vejgreb. "
  • "Udefra er Renault Trafics design mere udtryksfuldt. Der er mere kant og fuld LED-forlygter er blandt de nye detaljer, lige som der er kommet mere krom på bilen."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.