SEAT Arona 2021 Front 2

ÅRETS BIL

SEAT Arona: Prisvindende Crossover SUV

Med erhvervsleasing af SEAT Arona får du en veldesignet crossover med god plads, gode køreegenskaber og skarp pris. Tre gode grunde til, at Arona fortjent blev årets bil i Danmark 2018.

Prisvinderen

Erhvervsleasing af SEAT Arona som firmabil
- til lav beskatning

Arona så dagens lys i slutningen af 2017 og vandt hurtigt derefter titlen som Årets Bil i Danmark 2018. I 2021 fik den et facelift med en anden frontgrill og tågelygter samt opdateret kabine og infotainment. Den er dermed fortsat et af de stærkeste bud på en billigere crossover i høj kvalitet som samtidig har plads til familien.

Arona deler platform med lillesøster Ibiza men også VW T-Cross og Skoda Kamiq. Den har alle dage været rost for et højt udstyrsniveau kombineret med god rummelighed. Samtidig er dens crossoverhøjde – altså ikke helt så meget frihøjde som en SUV, men heller ikke så lav som en klassisk bil - med til at give et godt udsyn og behagelig kørestilling i kabinen til både korte og lange ture.

Vi har gjort leasing af firmabiler nemt. Når du vælger erhvervsleasing af SEAT Arona hos os, får du Danmarks (måske) mest fleksible leasingløsning. Du vælger også selv, om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Priser for leasing af SEAT Arona

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

SEAT Arona 2021 Front 2

Økonomisk TSI-benzinmotor med automatgear

Arona har tidligere kunne fås med dieselmotor men i dag fås den udelukkende med en enkelt benzinmotor.

Det drejer sig om en 1,0 TSI-motor med 110 hk. Den fås både med 6 trins manuelt gear eller det velkendte 7 trins DSG-automatgear. Med manuelt gear lyder det opgivne brændstofforbrug på 18,9 km/l, hvilket er rigtig flot i en crossover med mere vindmodstand. Vælger du automatgearet stiger forbruget en smule til opgivet 16,9 km/l ved blandet kørsel (WLTP).

SEAT Arona 2021 Bagende Detalje

Udstyr: Vælg mellem Style, Xperience eller den sporty FR

Der er tre udstyrsvarianter af Arona. Style giver dig standardudstyr som 16” alufælge, LED forlygter, tågeforlygter, aircondition, opvarmede forsæder, fartpilot, elektrisk foldbare sidespejle, 8,25” touchskærm med Apple Carplay, 8” digital instrumentering, fjernbetjent centrallås, fartpilot, multifunktionslæderrat og sikkerhedsudstyr som Front Assist nødbremse med fodgængerbeskyttelse, træthedsregistrering og Lane Assist vejbaneassistent.

I Experience får du yderligere 17” alufælge, LED-baglygter, tofarvet karosseri (valgfrit), sort lofthimmel, armlæn, klimaanlæg, nøglefri fordøre og parkeringssensor bag.

FR har udover sportslige designdetaljer også mørktonede ruder bag, krom udstødning, sportsaffjedring, sportsforsæder og SEAT drive profile (køreprogrammer).

SEAT Arona 2021 Bagagerum

Rummeligt bagagerum og anhængertræk

Arona har en længde på 415 cm og højden er 155 cm.

Bagagerummet rummer 400 liter. Med nedfældede bagsæder er der 1280 liter til rådighed.

Arona må maksimalt trække 1100 kg med bremser.

Se nærmere på SEAT Arona

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om SEAT Arona

Hvorfor skal jeg lease SEAT Arona hos LEASING DK?

Når du leaser din firmabil hos LEASING DK, får du nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Service, brændstofkort og forsikring kan indgå i aftalen, ligesom leasingsaftalens længde kan justeres efter dine ønsker. Der er rigtig mange mulighed for at sammensætte den rette aftale for dig, hvis SEAT Arona skal være din nye firmabil. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på SEAT Arona?

Beskatningsgrundlaget på SEAT Arona afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes SEAT Arona som hybrid eller elbil?

Nej, SEAT Arona findes ikke som hverken hybrid eller elbil.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på SEAT Arona?

Der er plads til 400 liter i bagagerummet på SEAT Arona, og hvis bagsæderne lægges ned, er der 1280 liter. 

Hvor meget må SEAT Arona trække?

SEAT Arona må have op til 1100 kg på anhængertrækket. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om SEAT Arona

  • "Seat Arona – årets bil, men ikke årets SUV. Forventningerne var store til Seat Arona, og på mange måder demonstrerer bilen fint, hvorfor den løb med den fornemme titel."
  • "Seat Arona overbeviser som den første, kompakte crossover, der ikke bare er moderigtig, men også byder på en god køreoplevelse. Det høje design koster dog i form af øget benzintørst."
  • "I byen er der gode oversigtsforhold som følge af højden og gode udsigtsforhold bagtil. Måske endda så meget, at man kan overveje om det overhovedet giver mening at investere i et bakkamera."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.