PEUGEOT BOXER 2014 Hvid (1)

Praktisk og robust

Peugeot Boxer med stort lastrum

Med erhvervsleasing af Peugeot Boxer får du den klassiske varevogn med god plads i lastrummet op til 17 m³. Fleksibel i sin opbygning og moderne og robust design gør Boxer til et sikkert valg.

Book møde

Klassisk varevogn

Erhvervsleasing af Peugeot Boxer – alsidig, rummelig og pålidelig

Peugeot Boxer er den klassiske varevogn med masser af plads i lastrummet. Varevognen har et moderne og robust udtryk, og den er gennemtestet under vanskelige forhold, så det er en pålidelig makker i din virksomhed.

Boxer findes i fire forskellige længder og tre forskellige højder, og afhængig af hvordan de kombineres, kan der være 8-17 m³ i lastrummet. Det giver plads til 3-5 Euro-paller, eller du kan indrette lastrummet med inventar. De mange muligheder betyder, at du altid kan finde en løsning til dit erhverv.

Hos LEASING DK er vi klar til at hjælpe dig med en erhvervsleasingaftale. Ved at vælge erhvervsleasing af Peugeot Boxer slipper du for at binde penge i den, og du kender din faste månedlige ydelse. Service, forsikring og brændstofkort kan vi også hjælpe med som en del af aftalen.

Kontakt os

Priser for leasing af Peugeot Boxer

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

PEUGEOT BOXER 2014 Stoerrelse Pr. Model (1)

Sammensæt Peugeot Boxer til din virksomhed

Peugeot Boxer kan bruges til mange forskellige erhverv, fordi du kan sammensætte varevognen, så den passer til netop dine behov. Du kan vælge et lukket lastrum eller et åbent lad, og så kan du justere på størrelsen af kabinen, så der er sæder nok til alle. Boxer findes som enkelt, dobbelt- og plancherkabine, og der er rigtig mange muligheder, så modelprogrammet dækker virkelig alle behov.

Varevognen fås i fire forskellige længder (L1 (4,963 m), L2 (5,413 m), L3 (5,998 m) og L4 (6,363 m)) og tre højder (H1 (2,254 m), H2 (2,522) og H3 (2,760 m)), som kan kombineres, så du kan få præcis den plads, du har brug for. Lastrummet kan indeholde 8-17 m³ afhængig af bilens størrelse. Er lastrummet ikke nok, kan der være op til 2500-3000 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Peugeot Boxer er udstyret med en BlueHDi dieselmotor, og den fås med enten 140 hk eller 165 hk. Der er manuelt gear, og den kører op til 11,8 km/l.

PEUGEOT BOXER 2014 Sort (1)

Gennemtestet kvalitet og design på den robuste Boxer

Kvaliteten er gennemtestet på Peugeot Boxer. Over lange afstande og under ekstreme forhold er varevognen testet: Kørsel over 4.000.000 kilometer, temperatursvinger for test af teknik og materialer samt kørsler i 10 cm vand og 3 cm saltvand for at sikre tæthed og beskyttelse mod korrosion. Resultatet er en stærk varevogn, som er din pålidelige makker på landevejene.

Den gennemtestede kvalitet er pakket ind i et moderne design, hvor forkofangeren giver maksimal beskyttelse, løveloget er centralt placeret, og forlygterne er højt placeret og har LED-kørelys. Indeni er der også tænkt over designet, så bilen har en masse små bekvemmeligheder med små opbevaringsrum, store vinduer med bredt synsfelt for både fører og passagerer samt komfortable sæder, hvor der er plads til op til tre personer.

PEUGEOT BOXER 2014 Bakkamera (1)

To udstyrsniveauer for Peugeot Boxer: Premium eller Ultimate

Der er to udstyrsniveauer at tage stilling til, når du skal have en Peugeot Boxer: Premium og Ultimate. Premium er standard, og her får du 5” touchskærm, Webasto oliefyr med timer, LED kørelys foran, dobbelt passagersæde, aircondition, bakkamera og fartpilot med fartbegrænser.

Med Ultimate-versionen får du derudover navigation, alarm med superlås, Blind-Spot-Detection med Rear Traffic Alert, vognbaneassistent, automatisk fjernlys, skiltegenkendelse og automatisk klimaanlæg.

Se nærmere på Peugeot Boxer

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot Boxer

Hvorfor skal jeg lease en Peugeot Boxer hos LEASING DK?

Peugeot Boxer er en klassisk varevogn med masser af plads i lastrummet. Bilen fås i forskellige højder og længder, så du kan tilpasse den til netop din virksomhed.

Vælger du at lease Boxer hos LEASING DK, slipper du for at binde penge i bilen, og samtidig kender du hver måned din biløkonomi. Vi kan sammensætte en leasingaftale, der matcher dine behov, og du kan for eksempel få både service, forsikring og brændstofkort med i aftalen.

Hvilke mål har Peugeot Boxer?

Peugeot Boxer fås med fire forskellige længder: L1 (4,963 m), L2 (5,413 m), L3 (5,998 m) og L4 (6,363 m) og tre højder H1 (2,254 m), H2 (2,522) og H3 (2,760 m).

Den har en bredde på 205 cm uden sidespejle og 269 cm med sidespejle.

Findes Peugeot Boxer som hybrid eller elbil?

Nej, Peugeot Boxer fås kun med dieselmotor.

Hvor meget må Peugeot Boxer trække?

Der må være 2500-3000 kg på anhængertrækket på Peugeot Boxer.

Hvor stort er lastrummet på Peugeot Boxer?

Peugeot Boxer kan have 8-17 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot Boxer

Peugeot Boxer har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. Peugeot Boxer er nemlig oftest blandt de mest erhvervsleasede varebiler i Danmark.

 

  • "Peugeot Boxer forstærker varebils indsatsen"
  • "Peugeot Boxer opgraderes til Euro 6D-temp og får mere sikkerhed"
  • "Den er lidt skarpere i linjerne end forgængeren – den nye Boxer – og det ser man især, når den er forsynet med LED kørelys."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.