Polestar3 2023 Tag

første SUV fra polestar

Polestar 3 - karakterfuld, kraftfuld og elektrisk

Polestar har lavet deres første SUV: Polestar 3. Den har et karakterfuldt og minimalistisk design, kraftfulde elektriske motorer og højt udstyrsniveau. Med en rækkevidde på op til 610 km er der mange grunde til at vælge erhvervsleasing af Polestar 3.

Karakterfuld SUV

Erhvervsleasing af Polestar 3
– det nye flagskib fra Polestar

Elektrisk performance SUV. Sådan beskriver Polestar selv den nye flagskibsmodel, Polestar 3. Den har rene linjer inspireret af skandinavisk minimalisme, men når man sætter sig bag rattet, vil man ikke opleve nogen form for minimalisme. Med firehjulstræk, op til 517 hk, drejningsmoment op til 910 Nm og en acceleration fra 0-100 km/t på ned til blot 4,7 sekunder er der mere tale om en sportsvogn end en klassisk, praktisk familiebil.

Men Polestar behøver heller ikke være det ene eller det andet. Det er her, du får det ypperste fra Polestar. Med tanke på miljøet i form af genanvendte materialer, aerodynamiske detaljer for at optimere effektiviteten og en rækkevidde op til 610 km er der så meget at byde på i denne smukke elbil. Den indeholder næste generations avancerede sikkerhedsteknologier som LiDAR, der er udviklet sammen med Volvo Cars, der begge er ejet af kinesiske Geely.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Polestar 3 som firmabil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor kan vi lave fleksible leasingaftaler, der er tilpasset dig. Det kan være forsikring, ladeløsning og dæk, der skal være en del af leasingaftalen. Det meste er muligt, så kontakt os endelig og få skræddersyet en løsning.

Priser for leasing af Polestar 3

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Polestar 3 Hq
  3
  F Plus Pilot

  Plus Pilot-udgaven er fyldt med lækkert ekstraudstyr.

  Udvalgt standardudstyr til Plus Pilot-udgaven

  • Adaptiv fartpilot med fartbegrænser
  • Vejbaneassistent
  • Head up-display
  • Bowers & Wilkins lydanlæg
  • Aluminiums detaljer
  • 21" Diamantskårede alufælge
  • Varme i bagsæderne, rattet og vinduesviskerne
  • Soft-close døre
  • BEV 111KWH LRDM PLUS PILOT PERFORMANCE
   48 måneder, 15.000 km per år, 132.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.750 kr./md.
   Beskatning fra 853.804 kr.
  • BEV 111KWH LRDM PLUS PILOT
   48 måneder, 15.000 km per år, 121.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.132 kr./md.
   Beskatning fra 778.684 kr.
 • Polestar 3 Hq
  3
  F Plus Pilot

  Plus Pilot-udgaven er fyldt med lækkert ekstraudstyr.

  Udvalgt standardudstyr til Plus Pilot-udgaven

  • Adaptiv fartpilot med fartbegrænser
  • Vejbaneassistent
  • Head up-display
  • Bowers & Wilkins lydanlæg
  • Aluminiums detaljer
  • 21" Diamantskårede alufælge
  • Varme i bagsæderne, rattet og vinduesviskerne
  • Soft-close døre
  • BEV 111KWH LRDM PLUS PILOT PERFORMANCE
   48 måneder, 15.000 km per år, 132.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.750 kr./md.
   Beskatning fra 853.804 kr.
  • BEV 111KWH LRDM PLUS PILOT
   48 måneder, 15.000 km per år, 121.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 6.132 kr./md.
   Beskatning fra 778.684 kr.
Polestar3 2023 H Side

Polestar 3 med firehjulstræk og op til 610 km i rækkevidde

Den første SUV fra Polestar hedder Polestar 3, og det er også mærkets nye flagskibsmodel. Den fås med en Long range Dual motor, hvor du får firehjulstræk, 489 hk, rækkevidde op til 610 km og en acceleration fra 0-100 km/t på blot 5 sekunder.

Vælger du udgaven med Performance-pakken, er accelerationen på blot 4,7 sekunder. Her falder rækkevidden, men den er stadig opgivet til 560 km, så der er mange kilometer at tage af, inden næste opladning. Den har en effekt på 517 hk. Batteriet i begge udgaver er på 111 kWh, og den kan lade med op til 250 kW ved en DC-hurtiglader.

Polestar3 2023 Forsæder

Masser af udstyr, teknologi og sikkerhed

Det er svært at forestille sig, at du vil komme til at mangle noget i en Polestar 3, når man ser nærmere på udstyrslisten. Den er lang og udførlig, så du kommer godt i mål med standardudgaven, hvor der allerede er tilvalgt Pilot-pakke og Plus-pakke. Det er også muligt at tage en Performance-pakke, der giver mange sportslige detaljer på bilen. Derudover er der en Pilot-pakke med LiDAR, som dog først kan leveres fra første kvartal 2025.

Ellers får du panoramasoltag, LED-forlygter, sportsæder, 14,5” midterskærm og Android Automotive OS. Sikkerhedsmæssigt er der forskellige nødbremsesystemer, ligesom den advarer om trafikanter i blinde vinkler. Der er mange teknologier, der alle bidrager til mere sikker kørsel.

Polestar3 2023 Baglygter

Rummeligt bagagerum, frunk og mulighed for træk

I bagagerummet er der holdere til indkøbsposer, så de ikke vælter rundt, når du kører. Derudover er der et opbevaringsrum under gulvet, og samlet får du 484 liters bagagerumplads. Lægges bagsæderne ned, er der op til 1411 liter. Der er desuden et bagagerum forrest på bilen også kaldet et frunk. Det er på 32 liter, hvor du kan opbevare ladekabler, så de altid er lige ved hånden.

Det er også muligt at sætte træk på Polestar 3, og den trækker op til 2200 kg.

Se nærmere på Polestar 3

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Polestar 3

Hvorfor skal jeg lease Polestar 3 hos LEASING DK?

Polestar 3 er en smuk og veludstyret SUV, der samtidig har en god rækkevidde og kraftfulde motorer. Skal det være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi kan sammensætte en aftale, der passer præcist til dit behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Polestar 3?

Beskatningen på Polestar 3 afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Polestar 3?

Der er plads til 484 liter i bagagerummet på Polestar 3, mens der kan være 1411 liter, når bagsæderne lægges ned. I det forreste bagagerum er der plads til 32 liter.

Hvor meget må Polestar 3 trække?

Polestar 3 må have op til 2200 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Polestar 3

LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.