NISSAN Interstar 2022 V Front

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Nissan varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder Nissans populære varevogne hos os. 

Book møde

NISSAN Interstar 2022 V Front

Erhvervsleasing af Nissan varevogne

Nissan har et bredt udvalg af varebiler og varevogne og har produceret dem siden 1930'erne - dengang var det under navnet Datsun. I 1980'erne og 1990'erne udvidede Nissan modelprogrammet, og allerede i 2014 kom den første fuldelektriske varebil med navnet e-NV200, som byggede på erfaringerne med Nissan Leaf. 

I dag har man et alsidig program, lige fra den mindste til den store kassevogn. Med fokus på at lave pålidelige og brændstofeffektive varebiler er der flere fordele ved at vælge Nissan. 

Hos LEASING DK hjælper vi dig gerne med at finde den rette varevogn til din virksomhed og opgave, ligesom vi også kan tilpasse varevognen med inventar og ekstra udstyr.

NISSAN Interstar 2022 Skærm

Leasing af Nissans varebiler hos LEASING DK

Skal Nissan være din næste varebil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger, og vi ved, at ingen virksomheder er ens. Derfor tilpasser vi erhvervsleasingaftalen til jeres behov. Service, brændstofkort og forsikring kan indgå i aftalen, og dermed får I styr på biløkonomien måned for måned.

Med erhvervsleasing undgår du at binde likvider i vognparken, og i stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

Har du blot i en periode brug for en ekstra varebil, så hjælper vi dig også gerne. Hos LEASING DK tilbyder leasing af varebiler helt ned til en måned ad gangen, og det giver dig stor fleksibilitet.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.