DSC03829

MiniLease

Fleksibel leasing i en begrænset periode.

MiniLease: Minileasing til erhverv

MiniLease er kort sagt en yderst fleksibel leasingaftale, der kan løbe helt ned til en måned ad gangen. Det kaldes også minileasing, og leasingformen henvender sig til virksomheden, der skal bruge en ekstra kassevogn i en begrænset periode, eller mangler en ekstra firmabil i en ny medarbejders prøveperiode. 

Der er hverken udbetaling eller binding på vores MiniLease-koncept - til gengæld er både service, kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp, dæk og erstatningsbil inkluderet.

Læs mere om MiniLease     Se MiniLease tilbud

Hvad er MiniLease?

MiniLease er vores eget koncept for minileasing, hvor du får en yderst fleksibel leasingaftale helt ned til en måned ad gangen og maksimalt op til 12 måneder. Du får alle fordelene ved leasing, men der er hverken udbetaling eller binding. Og så er alt inkluderet: Service, dæk, kaskoforsikring, vejhjælp, erstatningsbil og grøn ejerafgift.

Leasingformen er ideel til virksomheder, hvor der er brug for en ekstra bil i en periode, eller hvor en medarbejder skal have en firmabil i sin prøveperiode. Det er efterfølgende muligt at forlænge aftalen eller skifte bil, hvis det ikke var den helt rette model.

DSC03917

Hvordan fungerer MiniLease?

MiniLease fungerer som operationel leasing, hvor du som leasingtager ikke har nogen risiko. Du skal heller ikke lægge nogen udbetaling, og stort set alt er inkluderet lige fra service og dæk til kaskoforsikring og grøn ejerafgift.

Du vælger, hvilken bil det skal være, og hvor lang tid du har brug for den - helt ned til én måned ad gangen. Det er minileasing og skal ikke forveksles med billeje. Du får alle leasingfordelene i en meget fleksibel aftale.

Når du skal aflevere bilen, gennemgår vi den for skader, men det er sjældent, der er noget at komme efter. Ellers tager vi en dialog om det.

Mere om MiniLease

LDK Guy Office

Vi er klar til at vejlede

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge den rette leasingløsning. Det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne konsulenter sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du kan trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg. Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. 

Kontakt os

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service
  Landsdækkende levering og service
  Erhvervsleasing til hele Danmark.