Årets Bil i Europa 2022

Kia EV6 inspirerer til en elektrisk fremtid

Kia EV6 markerer et skift hos Kia. Den er designet og udviklet til 100% eldrevet kørsel. Iøjnefaldende design, lang rækkevidde og hurtig opladning. Det er præcis, hvad man forventer af fremtidens elbil.

Futuristisk crossover

Erhvervsleasing af Kia EV6
– sporty, elegant og elektrisk

Kia EV6 skiller sig ud med sit markante og futuristiske design, og det er den første bil fra Kia, der er fremstillet på højteknologiske platform Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Elbilen har en lynhurtig opladning. Det tager kun 18 minutter at lade EV6 fra 10-80% med en hurtiglader (DC-ladning). Derudover er der lang rækkevidde og en rummelig kabine. Og den er da også kåret som Årets Bil i Europa 2022.

Der er et bredt modelprogram at vælge mellem, hvis du overvejer erhvervsleasing af Kia EV6. Vælg mellem to størrelser batteri: Standard eller Long Range, ligesom der også er flere udstyrsvarianter herunder den sporty GT-Line. Det giver god mulighed for at få netop det udstyr, som du ønsker.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Kia EV6 som din nye firmabil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi har derfor nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger, så vi kan sammensætte en aftale præcis til dit behov. Service, forsikring og ladeløsning kan også være en del af leasingaftalen.

Priser for leasing af Kia EV6

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6
  F Prestige

  Kia EV6 Prestige er standardudgaven på modellen, men det betyder ikke, at der mangler udstyr.

  Udvalgt standardudstyr til Prestige-udgaven

  • 19" Alufælge
  • El-bagklap
  • El-foldbare sidespejle m. varme
  • LED-forlygter m. adaptiv styring af langlys
  • LED-baglygter
  • Mørktonede ruder bag
  • Adaptiv fartpilot
  • Ambient belysning
  • Automatisk nedblændet bakspejl
  • Long Range 77kWh RWD F Prestige
   48 måneder, 15.000 km per år, 65.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.384 kr./md.
   Beskatning fra 393.153 kr.
  • Standard Range 58kWh RWD F Prestige
   48 måneder, 15.000 km per år, 61.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.197 kr./md.
   Beskatning fra 368.383 kr.
  • Performance 77kWh AWD F Prestige
   48 måneder, 15.000 km per år, 69.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.538 kr./md.
   Beskatning fra 415.026 kr.
 • Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6
  F Prestige

  Kia EV6 Prestige er standardudgaven på modellen, men det betyder ikke, at der mangler udstyr.

  Udvalgt standardudstyr til Prestige-udgaven

  • 19" Alufælge
  • El-bagklap
  • El-foldbare sidespejle m. varme
  • LED-forlygter m. adaptiv styring af langlys
  • LED-baglygter
  • Mørktonede ruder bag
  • Adaptiv fartpilot
  • Ambient belysning
  • Automatisk nedblændet bakspejl
  • Long Range 77kWh RWD F Prestige
   48 måneder, 15.000 km per år, 65.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.384 kr./md.
   Beskatning fra 393.153 kr.
  • Standard Range 58kWh RWD F Prestige
   48 måneder, 15.000 km per år, 61.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.197 kr./md.
   Beskatning fra 368.383 kr.
  • Performance 77kWh AWD F Prestige
   48 måneder, 15.000 km per år, 69.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.538 kr./md.
   Beskatning fra 415.026 kr.
17331 2022 EV6

Kia EV6 med automatgear og Standard eller Long Range rækkevidde

Kia EV6 er med et trinløst automatgear, der giver en behagelig kørsel. Læg dertil den næsten lydløse elmotor, og du vil opleve køreturen meget rolig. EV6 fås med to forskellige batterier: Standard Range på 58,1 kWh og Long Range på 77,4 kWh.

Standard Range har 170 hk og en rækkevidde op til 394 km og fås kun med baghjulstræk (RWD). Long Range er som udgangspunkt med 229 hk og en rækkevidde op til 528 km, når det er udgaven med baghjulstræk. Den fås nemlig også med firehjulstræk (AWD), som kaldes Performance. Her får du 325 hk og en rækkevidde op til 506 km.

Du kan også vælge den sporty GT-Line med 325 hk og en rækkevidde op til 484 km. Den er også med Long Range batteri og firehjulstræk. På Long Range-udgaverne er der V2L-funktion (Vehicle to Load), der gør det muligt at oplade for eksempel elcykel eller den bærbare computer med strøm fra bilen.

Kia EV6 frontseats and dashboard light interior 2

Udstyrsvariant fra standard til Upgrade-pakke eller GT-Line

Standardudstyret på Kia EV6 hedder også blot EV6. Her får du blandt andet adaptiv fartpilot, automatisk klimaanlæg, drive mode select, multifunktionel Smart Key, p-sensor for og bag, varme i rattet, 12,3” touchskærm med navigation og Kia Connect, 12,3” fuldt digital instrumentering, Android Auto og Apple CarPlay, bakkamera med dynamisk guide og trådløs telefonopladning. Af sikkerhedsteknologi får du for eksempel automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, træthedsregistrering og udvidet vejbaneassistent.

Med Upgrade-pakken får du derudover el-bagklap, ambient belysning, andet interiør design, el-justerbart førersæde med memoryfunktion og aktiv blindvinkel assistent.

Den sporty GT-Line giver dig sportslige designdetaljer, men minder ellers som varianten med Upgrade-pakke. Der er dog 360 graders kamera og Meridian lydanlæg som standard i GT-Line.

Kiaev6 Bagagerum

Rummeligt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Der er god plads i bagagerummet på Kia EV6. 510 liter kan der være, og det er muligt at lægge bagsæderne ned, så der bliver 1300 liter. Vælger du Upgrade-pakken er desuden med elektrisk bagklap, der automatisk åbner, når du er ved bilen.

Det er muligt at få anhængertræk på Kia EV6. Standard Range-udgaven må trække op til 750 kg (med bremser), mens Long Range-udgaverne må have op til 1600 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Se nærmere på Kia EV6

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Kia EV6

Hvorfor skal jeg lease Kia EV6 hos LEASING DK?

Skal Kia EV6 være din nye firmabil, kan vi hos LEASING DK sammensætte en attraktiv erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov.

Ingen virksomheder er ens, og derfor skræddersyer vi en aftale, der passer til netop din virksomhed. Service, ladeløsning og forsikring kan være en del af aftalen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på en Kia EV6?

Beskatningen på Kia EV6 afhænger af, hvilken udgave du vælger.

På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Kia EV6?

Kia EV6 kan have 510 liter i bagagerummet, og hvis bagsæderne lægges ned, kan der være 1300 liter.

Hvor meget må en Kia EV6 trække?

Kia EV6 må have 750 kg på anhængertrækket, når påhængsvægten er uden bremse.

Er den med bremser må der være 750 kg på Standard Range-udgaven, mens der må være op til 1600 kg på Long Range-udgaverne.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Kia EV6

 • "Navnet er EV6, og Kias nye elbil fremviser på en gang mærkets nye logo, mærkets nye navnepolitik og frem for alt første skridt ind i en verden fyldt med elbiler."
 • "Den har et karakteristisk crossover-inspireret design og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af mere elektrificering."
 • "KIA er blandt de førende på verdensplan, når det gælder elektrificerede biler."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.