DS 7 2022 Crossback Bagende 2

Erhvervsleasing

Stort udvalg i DS firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis også DS' populære modeller hos os. 

Book møde

DS 7 2022 Crossback Bagende Detalje

Nyhed

DS 7
- Stor og luksuriøs SUV

Se mere om DS 7   Skift til os

    

DS 7 2022 Crossback Interioer

Erhvervsleasing af populære modeller fra DS

DS-brandet blev skabt for at lave franske biler i topklassen, og navnet stammer fra en legendarisk bil, DS, som blev lavet i 1955. DS bygger på den arv, og det var i starten en modelserie under Citroën. I dag er det et selvstændigt brand, som leverer premium biler.

Der er ingen kompromiser med biler fra DS, og de er fyldt med lækkert udstyr og har et skarpt design både inde og ude. Bilerne emmer af kvalitet og luksus, og det er en sand køreoplevelse.

Her på siden finder du et udvalg af biler fra DS, som du kan erhvervslease som firmabil. På hver bil kan du læse mere om dem og finde den model, som du ønsker. Du kan også se beskatningsgrundlaget, så du finder en model med en beskatning indenfor den ønskede ramme.

DS 7 2022 Crossback Cockpit 2

Leasing af DS som firmabil hos LEASING DK

Er det tid til at skifte de nuværende firmabiler ud, så hjælper vi gerne hos LEASING DK. Der er store fordele ved at lease firmabiler frem for at købe dem. Du undgår nemlig at binde penge i virksomhedens vognpark, og i stedet bliver biler en løbende driftsomkostning. Og med en fast leasingydelse kender du altid prisen for bilen.

Hos LEASING DK har vi et stort netværk i bilbranchen og har adgang til særligt udstyrede bilmodeller, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette bil. Så er der en model, der ikke er vist her, kan vi helt sikkert hjælpe dig med en aftale på den også.

Leasingaftalen kan skrues sammen på mange måder, og hos LEASING DK tilbyder vi nogle af de mest fleksible leasingaftaler. Service, forsikring og brændstofkort kan være en del af leasingaftalen, som du kan bestemme længden på og antal kørte kilometer.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.