Varebil Vinduesvask (3)

Enkel finansiering af biler

Finansiel leasing er en simpel finansiering af virksomhedens biler. Virksomheden ejer bilen, der blot finansieres gennem leasingselskabet fremfor banken. Vi kan som leasingselskab lave attraktive aftaler til en mere fordelagtig pris. 

Erhvervskunde med finansiel leasing

Hos LEASING DK kan man lave finansielle leasingaftaler, og det er en leasingform, der er meget anvendt til varebiler og varevogne, ligesom den bruges til leasing af dyrere premiumbiler. Du får den fulde brugsret over bilen, mens vi finansierer bilkøbet.

Fordelen er, at virksomheden ikke binder likvide midler i vognparken, men i stedet omdanner det til en månedlig omkostning. Når leasingperioden udløber, køber du bilen til en noget lavere pris, fordi der er blevet afskrevet på den i perioden, hvor du har leaset den. Prisen for bilen er restværdien, som fastsættes, når aftalen indgås.

Du kan dermed fortsætte med at have bilen, når leasingaftalen udløber. Er du finansiel leasingkunde hos LEASING DK, kan du her læse mere om, hvad der er særligt for netop den aftale.

 

Finansiel leasing uden serviceaftale

Når du har en finansiel leasingaftale, er det som udgangspunkt uden serviceaftale. Dermed er reparationer og servicebesøg noget, som du selv skal betale for. Vi stiller ingen krav om, at du får serviceret bilen løbende - det er helt op til dig. Men vi anbefaler, at du får det gjort, og du kan altid tegne en serviceaftale på bilen. 

Fordelene ved at få bilen serviceret er nemlig, at man løbende får vedligeholdt bilen, og dermed mindsker risikoen for større reparationer. Samtidig holder en bil sin værdi bedre ved at have en udfyldt servicebog.

Vi anbefaler altid autoriseret værksted til bilen. Her er man nemlig sikker på, at alle mærkets forskrifter bliver overholdt, og dermed er du sikker på, at garantien bevares.

Varebil Vinduesvask (2)

Udløb af leasingaftale

Når du leaser biler hos os på en finansiel leasingaftale, skal du indfri bilens restværdi, når leasingaftalen udløber. Når vi udarbejder en finansiel leasingaftale, anslår vi, hvad bilen er værd, når leasingaftalen udløber. Det er det, vi kalder en restværdi. 

Det er det beløb, der skal betales, når aftalen udløber, og det er uanset, om bilen er mere eller mindre værd. Om du sælger bilen videre eller beholder den i virksomheden, er helt op til dig. 

Det er også derfor, at det er helt op til dig, om du vil servicere bilen undervejs. Fordi det er dig, der skal stå på mål for restværdien, når aftalen udløber. Fordelen er, at du slipper for at skulle betale for eventuelle buler og ridser i bilen, fordi du ikke skal aflevere den til os. Ligesom du nu kan købe bilen til en væsentlig lavere pris, og dermed fortsætte med at have bilen i virksomheden.