MAN 2017 TGE Arbejde

Erhvervsleasing

Du finder også varevogne fra MAN hos os

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis MAN's populære varevogn TGE hos os. 

Book møde

MAN 2020 TGE Minibusserne Indstigning

Erhvervsleasing af populære MAN varevogne

Varevogne er de mindste biler i MANs modelprogram, som primært byder på lastbiler og busser. De er specialister i erhvervskøretøjer og blandt Europas førende producenter, og det kan mærkes i deres varevogne, som er robuste og stærke. Du kan derfor trygt vælge en MAN varevogn til din virksomhed.

Varevognen fra MAN hedder MAN TGE, og selvom det ikke lyder af meget med en varevogn i sortimentet, så er der mulighed for at ombygge og tilpasse den i det uendelige. Som kassevogn, minibus eller med lad kan den fås, ligesom der kan bygges op som fx kranvogn eller salgsvogn. Der er virkelig mange muligheder med MAN.

Her på siden kan du læse mere om varevognen fra MAN, og hos LEASING DK kan vi hjælpe dig med at tilpasse den til netop din virksomhed.

MAN 2020 TGE Bagende

Leasing af MAN fuldelektrisk varebil hos LEASING DK

For at imødekomme krav om at mindske støj og emissioner ved især bykørsel har MAN lavet en serie af elektriske erhvervskøretøjer. Med en elektrisk varebil har du mulighed for at køre i selv de strengeste miljøzoner, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel. Samtidig er der ofte fordelagtige parkeringsmuligheder for elbiler, og det gør det kun mere attraktivt at have en MAN eTGE, som den elektrisk varebil hedder.

Hos LEASING DK kan du lease din nye varebil fra MAN, og få serviceaftale, brændstofkort og forsikring med i aftalen, så der er styr på økonomien måned for måned. En af de store fordele ved leasing er, at du ikke binder penge i virksomhedens vognpark, men laver biludgifterne om til en løbende driftsomkostning.

Vi tilbyder nogle af de mest fleksible erhvervsleasingløsninger, og har du brug for en varebil i en kortere periode, klarer vi også det. Kontakt os hos LEASING Dk, og så hjælper vi med at finde den rette varebil.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.