Cupra 2022 Born Front

100% elektrisk

CUPRA Born er skabt til den elektriske fremtid

Sportsligt design, komfortable sæder og masser af udstyr. Vælg erhvervsleasing af CUPRA Born, der er skabt til bevægelse, til den elektriske fremtid og til dig, der ønsker at skille sig ud på vejene.

Skabt til bevægelse

Erhvervsleasing af CUPRA Born
– eksklusiv og elektrisk

CUPRA Born er CUPRAs første 100% elektrisk bil, og den tager derfor hul på en ny elektrisk æra for CUPRA. Det sporty design både inde og ude indbyder til kørsel, og CUPRA siger selv, at bilen er ”skabt til bevægelse”.

Med skålformede sæder er komforten i top, og de mange sikkerhedsteknologier gør kørslen mere behagelig sammen med det lydløse 1-trins automatgear. Der er øjeblikkelig acceleration, og du får lyst til at blive ved og ved, når du sidder bag rattet. Heldigvis leverer Born også en god rækkevidde op til 544 km med det største batteri.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af CUPRA Born som firmabil. Vi sammensætter en leasingaftale, der matcher præcis til dine behov, og der kan indgå både service, forsikring og ladeløsning i den månedlige leasingydelse.

Priser for leasing af CUPRA Born

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Cupra Born 2022 Thumbnail 2
  Born
  F Pasión

  Pasión er topudgaven med 231 hk.

  Udvalgt standardudstyr til Pasión-udgaven.

  • 19" Alufælge
  • El-foldbare sidespejle med varme
  • Full LED-forlygter med Ceremony Light
  • Grålakerede sidespejle
  • Aluminiumpedaler
  • CUPRA multifunktionslæderrat med satellitknapper og varme
  • Metallak
  • Emergency Assist
  • Exit Warning
  • 77 kWh / 82 kWh 231 hk F Pasión
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.662 kr./md.
   Beskatning fra 298.430 kr.
 • Cupra Born 2022 Thumbnail 2
  Born
  F Pasión

  Pasión er topudgaven med 231 hk.

  Udvalgt standardudstyr til Pasión-udgaven.

  • 19" Alufælge
  • El-foldbare sidespejle med varme
  • Full LED-forlygter med Ceremony Light
  • Grålakerede sidespejle
  • Aluminiumpedaler
  • CUPRA multifunktionslæderrat med satellitknapper og varme
  • Metallak
  • Emergency Assist
  • Exit Warning
  • 77 kWh / 82 kWh 231 hk F Pasión
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.662 kr./md.
   Beskatning fra 298.430 kr.
Cupra 2022 Born Front Detalje

CUPRA Born med lang rækkevidde og automatgear

CUPRA Born fås med to forskellige batteristørrelser. Der er det mindste batteri på 58 kWh, som yder 231 hk og har en rækkevidde op til 416 km, mens det største batteri på 77 kWh yder 231 hk og har en rækkevidde op til 544 km. 

Det største batteri fås dog kun i udstyrsvarianten Born e-Boost, så ønsker du den længste rækkevidde, skal du opgradere udstyrsniveauet på din bil. Til gengæld får du så også topmodellen og en virkelig lang rækkevidde, der nemt klarer hverdagen.

Alle udgaver er med et lydløst og 1-trins automatgear, som giver øjeblikkelig acceleration.

Cupra 2022 Born Cockpit 2

Vælg udstyrsvariant mellem Born High eller Born e-Boost

Born High er det mindste udstyrsniveau, du kan vælge til din CUPRA Born. Her får du Lane Keeping System, træthedsovervågning, front assist, parkeringssensor for og bag, fuld LED-forlygter og LED-baglygter, klimaanlæg, opvarmet rat, CUPRA Connect, CUPRA Full Link inkl. Apple CarPlay, DAB+, 12” touchskærm, bakkamera, adaptiv fartpilot med fartbegrænser, fjernlysassistent, trafikskiltegenkendelse og 12” touchskærm med navigation.

Born e-Boost er topudstyrsmodellen, som derudover byder på 19” Typhoon alufælge og satellitknapper i rattet. Det er også muligt at tilvælge forskellige pakker, som AR-Head Up Display, adaptiv undervogn, Tech M udstyrspakke, Pilot L udstyrspakke, alarm eller Skyline, der indeholder et panoramaglastag.

Cupra 2022 Born Bagende 2

Praktisk bagagerum og avanceret teknologi

CUPRA Born er en hatchback, og den har et praktisk bagagerum, hvor der er plads til 385 liter.

Der er masser af avanceret teknologi i CUPRA Born lige fra varmepumpen, der regulerer varmen i bilen for at øge effektiviteten og maksimere bilens rækkevidde til intelligente førerassistancesystemer som parkeringsassistent, AR-Head Up Display og undvigende styreassistenter. Noget af det er standard i bilen, og andet kan tilkøbes som ekstra udstyr.

Indvendigt er det også værd at fremhæve det flotte interiør samt multifarvet ambientlys, der giver mulighed for at sætte stemning på køreturen. Der er tænkt over virkelig mange detaljer i CUPRA Born.

Se nærmere på CUPRA Born

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om CUPRA Born

Hvorfor skal jeg lease CUPRA Born hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan vi sammensætte en erhvervsleasingaftale, der er skræddersyet til din virksomhed.

Service, forsikring og ladeløsning til elbilen kan være en del af aftalen, så der altid er styr på biløkonomien.  

Hvad er beskatningsgrundlaget på en CUPRA Born?

Beskatningen på CUPRA Born afhænger af, hvilken udgave du vælger.

På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på CUPRA Born?

Der kan være 385 liter i bagagerummet på CUPRA Born.

Hvor meget må en CUPRA Born trække?

Det er ikke muligt at få anhængertræk på CUPRA Born.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om CUPRA Born

 • "CUPRABorn er en elbil i mellemklassen, der oser af kvalitetsfornemmelse. I skarp kontrast til den skrabede oplevelse man har i søstermodellen VW ID.3."
 • "CUPRA's første elbil gør et forrygende første indtryk på FDM Jyllandsringen, hvor den farer frem som om, den tror, den er en gammeldags GTI"
 • "Cupra er stadig et bilmærke, som den brede befolkning ikke kender, men hvis der er rimelighed til, ændrer spaniernes første elbil, Born, på den situation."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.