PEUGEOT EXPERT 2016 Koersel (2) (1)

International Van of the Year 2021

Peugeot Expert og e-Expert er varevogne til bykørsel

Erhvervsleasing af Peugeot Expert og den elektriske e-Expert giver dig et rummeligt lastrum og en kompakt varebil, der er ideel til bykørsel. E-Expert er kåret som International Van of the Year 2021.

Book møde

Kompakt og rummelig

Erhvervsleasing af Peugeot Expert og e-Expert - den perfekte makker på jobbet

Peugeot Expert og e-Expert er en mellemklasse varevogn, som er velegnet til bykørsel. Varebilen har en god læssevolumen, men er samtidig kompakt, så den er nem at komme omkring med. Med en højde på 1,95 meter kan den køre de fleste steder – også i parkeringshuse, og det gør det nemmere at finde en parkeringsplads i byerne.

Den elektriske udgave e-Expert kan desuden køre i selv de strengeste miljøzoner, og med en rækkevidde op til 330 km er langt de flestes behov ved bykørsel opfyldt. Peugeot e-Expert er kåret som International Van of the Year 2021 sammen med søstermodellerne Citroën ë-Jumpy og Opel Vivaro-e.

Med erhvervsleasing af en Peugeot Expert binder du ikke pengene i din varevogn, men betaler i stedet en månedlig ydelse. Du kender biløkonomien i virksomheden og undgår uforudsete værkstedsregninger og eventuelle værditab. Hos LEASING DK kan vi sammensætte en erhvervsleasingaftale, som passer til netop dine behov.

Kontakt os

Priser for leasing af Peugeot Expert

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

PEUGEOT EXPERT 2016 Specs (2) (1)

Rummelig Peugeot Expert med automatgear

Peugeot Expert fås med BlueHDi dieselmotorer og enten med sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear. Den fås i to længder L2 på 4,959 meter og L3 på 5,309 meter. Lastrummet er nemt at læsse, og bagdørene kan åbnes 180 grader, og der er en bredde på 1,25 meter, så der er plads nok til en Euro-palle. Afhængig af størrelsen kan bilen rumme 5,3-6,6 m³. Og er der ikke plads nok i bilen, kan du trække op til 2500 kg (med bremser) på anhængertrækket.

ModuWork konceptet, som er standard i Premium og Ultimate, giver ekstra plads til lange genstande. Det yderste passagersæde kan vippes op, så der er plads til at stille noget på gulvet eller skubbe lange genstande ind. På den måde kan bilen rumme genstande på op til 4 meter.

Med indstigningstrinnet er det let at komme op i førersædet i Peugeot Expert, og du har et godt udsyn over vejen. I kabinen er der samtidig god aflægningsplads, og bilen kan nemt fungere som dit mobile kontor. Midtersædet kan foldes ned (standard i Premium og Ultimate), så der kommer en drejelig skriveplade, hvor computeren kan stå, og du kan arbejde komfortabelt på den, mens du er på farten. 

PEUGEOT E EXPERT 2020 Opladning Close Up (1)

Elektrisk kørsel og god rækkevidde med Peugeot e-Expert

Du får alle fordelene fra Peugeot Expert og samtidig ren elektrisk kørsel, når du vælger Peugeot e-Expert. E-Expert er med to batteristørrelser på 50 kWh eller 75 kWh. Med 50 kWh får du en rækkevidde op til 230 km, og den kan lades op fra 0 til 80% på 32 minutter med en lynlader. Har du brug for længere rækkevidde, skal du vælge 75 kWh, som giver en rækkevidde op til 330 km. Den kan lades fra 0 til 80% på 48 minutter.

Motoren er støjsvag, og gearskiftet er automatisk, så du får en glidende kørsel. Men den helt store fordel ved at vælge en elektrisk varevogn er dog, at man kan køre ind i selv de strengeste miljøzoner, og ofte har man fordelagtige parkeringsmuligheder i mange danske byer.

Med e-Expert kan du have op til 1000 kg på anhængertrækket.

PEUGEOT EXPERT 2020 Infotainment (1)

Vælg mellem Plus, Premium eller Ultimate udstyrspakker

Peugeot Expert og e-Expert fås i tre udstyrsvarianter: Plus, Premium og Ultimate. Med Plus-udgaven får du blandt andet aircondition, 7” touchskærm med Apple CarPlay og fartpilot. Vælger du Premium-udgaven får du derudover Webasto oliefyr med timer og fjernbetjening. ModuWork og bord i midtersædet (når det er lagt ned) og LED-kørelys.

Med Ultimate-udgaven får du desuden 3D navigation, nøglefri adgang og start og bakkamera og p-sensorer for og bag, og sikkerhedsudstyr som aktiv fartpilot, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og hastighedsanbefaling.

Der er god mulighed for at udstyre bilen, som du ønsker. Det kan være med en ekstra skydedør i venstre side eller indretning i lastrummet.

Se nærmere på Peugeot Expert

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot Expert

Hvorfor skal jeg lease Peugeot Expert eller e-Expert hos LEASING DK?

Peugeot Expert og e-Expert er det oplagte valg til dig, som kører i og omkring byer.

Den er kompakt i størrelsen, men samtidig rummelig og har op til 6,6 m³ i lastrummet.

Fordelene ved erhvervsleasing hos LEASING DK er mange, men for eksempel undgår du at binde penge i virksomhedens biler.

Du har derfor flere likvide midler til driften. Derudover kender du biløkonomien og slipper for uforudsete værkstedsregninger. Det giver tryghed, når man samtidig skal drive en virksomhed.

Findes Peugeot Expert som hybrid eller elbil?

Ja, Peugeot Expert fås som elbil i modellen e-Expert. Med den elektriske Peugeot e-Expert kan du komme ind i selv de meste strenge miljøzoner i byerne. Så har du meget bykørsel, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du må køre der.

Samtidig har mange danske byer fordelagtige parkeringsmuligheder, når det er en elbil. Med en elektrisk bil får du også en støjsvag motor, ingen CO2-udledning under kørsel og lavere udgifter til brændstof.

E-Expert har en rækkevidde op til 330 km, så du kan stadig komme langt på en opladning. 

Hvilke mål har Peugeot Expert og e-Expert?

Peugeot Expert og e-Expert fås i to længder: L2 (4,95 meter) og L3 (5,3 meter), har en højde på 1,95 meter og er 1,92 meter bred.

Hvor meget må Peugeot Expert trække?

Peugeot Expert kan klare op til 2500 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Peugeot Expert?

Peugeot Expert kan rumme 5,3-6,6 m³ afhængig af længden.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot Expert

Peugeot Expert har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. Peugeot Expert er nemlig oftest blandt de mest erhvervsleasede varebiler i Danmark.

 

  • "Peugeot er først på det danske marked med en elektrisk varebil med fornuftig rækkevidde. E-Expert klarer officielt 300 kilometer med 500 kilo i lastrummet."
  • "Den nye Peugeot Expert er bygget til at blive brugt, men den er samtidig baseret på en personbil, så den kører faktisk overraskende godt."
  • "Expert kommer både som van, mandskabsvogn, bart chassis eller Combi, hvilket betyder, at du både kan få din Expert med lad eller op til seks passagerer."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.