Tesla 3 2019 Oppefra (2)

POPULÆR ELBIL

Tesla Model 3: Elektrisk sedan med lang rækkevidde

Med erhvervsleasing af Tesla Model 3 får du en bil, der har taget danskerne med storm som en højteknologisk og smuk elbil med lang rækkevidde, vanvittig acceleration og fornuftige priser.

Banebryderen

Erhvervsleasing af Tesla Model 3 som firmabil
- med lavt beskatningsgrundlag

Tesla Model 3 er en af verdens mest populære elbiler. Også i Europa og Danmark er den en af de mest solgte elbiler. Den er mere prisstærk for den almindelige dansker end storebror Model S, men har samtidig al den teknologi- og designsprog som Tesla er anerkendt for.

Tesla Model 3 kom på markedet i 2017 og siden er produktionen kun steget og steget. Den er blevet opdateret gennem årene og den kom i et mindre facelift i 2021 med få designændringer som for eksempel sortmalede lister, elektrisk varmepumpe, elektrisk bagklap og lidt andet interiørdesign.

Vælger du erhvervsleasing af Tesla Model 3 hos LEASING DK, får du en lang række fordele. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi også Danmarks (måske) mest fleksible leasingløsninger som kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi kan også tilbyde leasing af næsten nye importbiler.

Priser for leasing af Tesla Model 3

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Tesla 3 2022 Thumbnail
  Model 3
  F RWD

  Udstyrsniveauet afhænger af motoren. Dette er standardmodellen med baghjulstræk, acceleration 0-100 km/t på 6,1 sekunder og rækkevidde op til 491 km.

  • BEV F RWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 57.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.092 kr./md.
   Beskatning fra 340.090 kr.
 • Tesla 3 2022 Thumbnail
  Model 3
  F Long Range

  Long Range er med Dual Motor firehjulstræk, acceleration 0-100 km/t på 4,4 sekunder og har en rækkevidde op til 602 kilometer.

  • BEV F LONG RANGE 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 66.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.583 kr./md.
   Beskatning fra 400.090 kr.
 • Tesla 3 2022 Thumbnail
  Model 3
  F RWD

  Udstyrsniveauet afhænger af motoren. Dette er standardmodellen med baghjulstræk, acceleration 0-100 km/t på 6,1 sekunder og rækkevidde op til 491 km.

  • BEV F RWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 57.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.092 kr./md.
   Beskatning fra 340.090 kr.
 • Tesla 3 2022 Thumbnail
  Model 3
  F Long Range

  Long Range er med Dual Motor firehjulstræk, acceleration 0-100 km/t på 4,4 sekunder og har en rækkevidde op til 602 kilometer.

  • BEV F LONG RANGE 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 66.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.583 kr./md.
   Beskatning fra 400.090 kr.
Tesla 3 2019 Koerebillede

Vælg baghjulstræk (RWD) eller Dual Motor med firehjulstræk (AWD) og automatgear

Model 3 er som elbil standard med et 1-trins automatgear. Du kan vælge mellem tre forskellige udgaver af Model 3. En standardudgave med baghjulstræk og opgivet elektrisk WLTP-rækkevidde på 491 km (510 km med Aero-fælge). Her lyder accelerationen fra 0-100 km/t på 6,1 sekunder.

Du kan også vælge en Dual Motor-udgave med firehjulstræk (AWD) og Long Range (større batteri på 82 kWh)). Her er den opgivne WLTP-rækkevidde 602 km og accelerationstiden fra 0-100 km/t er sænket til 4,4 sekunder.

Sidste mulighed er en Model 3 Performance, hvor opgraderingen består af en endnu lavere accelerationstid på 3,3 sekunder fra 0-100 km/t. Rækkevidden falder en smule til opgivet 547 km.

Opladning sker hjemme med 11 kW eller på en lynlader med op til 250 kW. Det giver en teoretisk ladetid fra 10-80 procent på bare 22 minutter.

Tesla 3 2019 Betjening

Model 3 udstyr: Standard, Long Range eller Performance

Udstyrsniveauet afhænger af, hvilken motorvariant du vælger.

Standard medfører udstyr som 18” Aero-fælge, 15” infotainmentskærm med Google-navigation og mobilopkobling, elektrisk justerbare forsæder, glastag, opvarmede for- og bagsæder, opvarmet rat, Fuld LED-lygter, Premium-sædeindtræk (kunstlæder), elektrisk bagklap, midterkonsol med trådløs opladning af to smartphones, varmepumpe og sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot og 360 graders kameraovervågning.

Long Range og Performance har fuldt Premium-udstyr, hvilket blandt andet også medfører LED-tågelygter og Premium audio med 13 højttalere og subwoofer.

Performance-udgaven har en opgradering, hvor man også får 20” Übertine-fælge, performance-bremser, kulfiberspoiler og aluminiumslegerede pedaler.

Tesla 3 2019 Bagsaede

Stort bagagerum og anhængertræk

Model 3 har en længde på 469 cm og er dermed ganske lang. Højden er 144 cm.

Bagagerummet i Model 3 kan rumme imponerende 542 liter. Man kan også lægge bagsæderne ned 60/40 og dermed få et længere plant område.

Model 3 kan fås med anhængertræk og må trække 1000 kg på krogen.

Se nærmere på Tesla Model 3

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Tesla Model 3

Hvorfor skal jeg lease Tesla Model 3 hos LEASING DK?

Skal Tesla Model 3 være din nye firmabil, kan vi hos LEASING DK sammensætte en leasingaftale, der matcher dine ønsker. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor har vi fleksible leasingløsninger, der passer til din virksomhed. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på Tesla Model 3?

Beskatningsgrundlaget på Tesla Model 3 afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Tesla Model 3?

Tesla Model 3 kan have 542 liter i bagagerummet.

Hvor meget må Tesla Model 3 trække?

Tesla Model 3 må have 1000 kg på anhængertrækket. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Tesla Model 3

 • "Tesla Model 3 - Voldsom, intens og legesyg elbil"
 • "Tesla har i 2021-modellen af Model 3 droppet kromdetaljerne. Trimlisterne om vinduerne og blinklyset på siden af bilen er sammen med dørhåndtagene nu satinsorte frem for krom. Det giver et mere råt look, som jeg synes klæ’r den."
 • "Tesla Model 3 er en af de mest hypede biler overhovedet. Med en kåring som Årets Bil under bæltet og en skaber, som bogstaveligt sigter mod Mars, er forventningerne høje til Tesla Model 3."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.