NISSAN Interstar 2022 V Front

Rummelig varebil

Nissan Interstar – den store og stærke makker på vejen

Med erhvervsleasing af Nissan Interstar får du en rummelig kassevogn, der kan rumme op til 14,9 m³. Med stærke motorer og stor trækkraft får du solid makker på landevejen.

Book møde

Plads til 10,8-14,9 m³

Erhvervsleasing af Nissan Interstar – stor og rummelig varevogn

Nissan Interstar er den største varebil i Nissans modelprogram, og her får du en stor, rummelig og stærk bil, der kan trække op til 3500 kg. Der kan være 10,8-14,9 m³ i varerummet, afhængig af hvilken model du vælger. Og så fås den også som chassis, der kan bygges, som du ønsker.

Der er et godt udstyrsniveau i Nissan Interstar, som har både parkeringssensor og bakkamera, og dermed kan du nemmere komme omkring med den store varebil. Der kan foretages flere tilvalg, ligesom du kan tilkøbe indretning til varebilen – Interstar er nemlig så fleksibel, at den tilpasser sig dig og dine behov.

Skal du samtidig have en leasingaftale, der er skræddersyet til din virksomhed, så får du det hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og med erhvervsleasing af Nissan Interstar kan vi tilbyde nogle af landets mest fleksible leasingaftaler.

Kontakt os

Priser for leasing af Nissan Interstar

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

NISSAN Interstar 2022 H Front

Nissan Interstar med stærke dieselmotorer

Nissan Interstar er med en dieselmotor, og der er tre udgaver at vælge mellem: 150 hk, 160 hk og 180 hk, og afhængig af hvilken du vælger får du enten forhjulstræk eller baghjulstræk.

Den fås med et manuelt gear eller et halvautomatisk gear. Uanset hvad du vælger, får du en effektiv motor, der er optimeret for at reducere brændstofforbruget.

NISSAN Interstar 2022 Skærm

Ét udstyrsniveau og mulighed for tilvalg

Der er ét udstyrsniveau til Nissan Interstar: N-Connecta. Her får du rigtig meget udstyr som anhængertræk, DAB+ radio med Bluetooth, NissanConncect Infotainmentsystem med 7” touchskærm, Android Auto og Apple CarPlay, opvarmede forsæder, aircondition, fartpilot, parkeringssensor, bakkamera og LED-lys i varerummet.

Du kan også tilpasse varebilen endnu mere og tilvælge en anden farve, ekstra skydedør eller navigation. Derudover kan vi tilbyde indretning af varebilen, hvis du har brug for reoler eller andet i bilen.

NISSAN Interstar 2022 Bag

Varerum op til 14,9 m³ og op til 3500 kg på anhængertrækket

Nissan Interstar fås med forskellige højder og længder, og afhængig af hvordan du sammensætter dem kan du have 10,8-14,9 m³ i varerummet.

Der er som standard anhængertræk på Interstar, og den har mulighed for at trække op til 3500 kg. Du har derfor rigeligt med trækkraft i den store varebil.

Se nærmere på Nissan Interstar

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Nissan Interstar

Hvorfor skal jeg lease Nissan Interstar hos LEASING DK?

Nissan Interstar er til dig, der har brug for plads og fleksibilitet i varerummet. Der er mange muligheder for at tilpasse bilen til dit behov, og du får op til 14,9 m³ i varerummet.

Hos LEASING DK tilbyder vi fleksible erhvervsleasingaftaler, og vi sørger for at skræddersy aftalen til jeres behov. Ingen virksomheder er ens, og derfor kan vi sammensætte aftalen til jer. Vi tilbyder både serviceaftale, forsikring og brændstofkort.

Hvor stort er lastrummet på Nissan Interstar?

Nissan Interstar kan rumme 10,8-14,9 m³ i varerummet.

Hvor meget må Nissan Interstar trække?

Nissan Interstar må trække op til 3500 kg.

Hvad måler Nissan Interstar?

Nissan Interstar har tre længder: L2 på 554,8 cm, L3 på 619,8 cm og L4 på 684,8 cm. Højden hedder H2, men afhængig af længden er den 248,8-255,7 cm.

Bredden er 207 cm uanset størrelse.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.