Leasing af Ford varebiler

Ford er et af de helt store mærker inden for varevogne og erhvervsbiler - hvilket senest er blevet slået fast med Transit-familien, som i dén grad høster succes.

Hos LEASING DK har du mulighed for leasing af Ford varebiler til en særdeles attraktiv ydelse og gunstige vilkår.

For det første har flere af modellerne vundet priser ved en række forskellige kåringer såsom Van of the Year og Årets Varebil i Danmark - og for det andet har kunderne taget de fire formidable varebiler til sig. 

Gennem flere år har Transit således været den mest solgte varebil i Danmark.

Fabrikken blev kæmpestor

Ford blev grundlagt af navnkundige Henry Ford, som siden blev kendt for at indføre samlebåndsproduktion i forbindelse med udviklingen af Ford T i 1908.

Det gjorde med et slag Ford-fabrikken kæmpestor - og siden har man stort set ikke set sig tilbage.

Ford etablerede sit danske datterselskab i 1919. Dermed var den danske importør en af de første Ford-importører i Europa, og mærket har siden da været blandt de danske bilkøberes foretrukne mærke.

Ford Transit blev skabt i 1965

Det gælder ikke mindst på varebil-fronten, hvor Transit har været en del af danske håndværkeres hverdag de seneste 50 år.

Den blev skabt i 1965 som en videreudvikling af Ford Taunus Transit, der i forvejen var en videreudvikling af Ford FK 1000 fra 1953.

Ved siden af Transit-familien kan Ford også levere en række ombyggede varebiler - eksempelvis Focus, Mondeo, C-Max og Kuga. Desuden har Ford også den populære pickup, Ford Ranger Wildtrak, på sin produktpalet. 

Fords biler har vundet masser af kåringer - både i ind- og udland.

Har vundet masser af priser

I Danmark er Ford det mærke, der har vundet den eftertragtede Årets Bil i Danmark næst flest gange, nemlig syv.

Med den legendariske Capri var Ford faktisk den producent, der vandt kåringen som den første - det var tilbage i 1969.

Siden har både Fiesta, Escort (forløberen for Focus), C-Max, Sierra (forløberen for Mondeo) og Scorpio vundet - og dermed er Ford det mærke, som har vundet kåringen i flest segmenter.

Inden for erhvervsbiler og varevogne har Ford ligeledes vundet mange prisuddelinger - og mærket har således vundet Årets Varebil i Danmark hele tre gange med Transit.

Derfor skal du lease din Ford varebil hos LEASING DK:

  • Vi har næsten 15 års erfaring som leasing-selskab
  • Vi opererer udelukkende med leasing hos LEASING DK - og bliver ikke ”forstyrret” af andre former for bilforretninger
  • Vi er professionelle helt ud i fingerspidserne - og er vant til at lave de mest skarpe leasingaftaler
  • Vi har et enormt netværk og kan finde den leasing-løsning, der passer bedst til dig og dit behov
  • Vi sætter kunden i centrum - og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du kan blive så godt kørende som overhovedet muligt
  • Når vi taler om at være godt kørende, så handler det både om selve køretøjet - men det handler også om, at din totaløkonomi skal være i orden. Det der dér, at du mærker forskellen på LEASING DK og andre selskaber.

 

De forskellige Ford-varebiler:


Book et møde, og prøvekør en Ford varebil - hos dig

Biler er altid sjovere i virkeligheden end på en hjemmeside eller i en brochure. Booker du et møde kommer vi gerne forbi med den KIA du ønsker at opleve - uanset hvor I landet du bor. Du er også altid velkommen hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, som forhandler Ford varebiler i flere af koncernen bilhuse.

Book et møde

Her kan du lease bil med et smil