Ford E Transit Lineup

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Ford  varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Fords populære modeller hos os. 

Book møde

Ford E Transit Opladning1

Nyhed

Ford Transit
- nu også som elektrisk

Ford tilbyder nu også den populære Transit som elbil. Navnet er E-Transit

Se mere om Ford e-Transit   Skift til os

Ford E Transit Driving

Erhvervsleasing af populære Ford varevogne

Ford Transit varevogne har været en del af danske håndværkeres hverdag de seneste 50 år. År efter år er Transit-serien blandt de mest populære varevogne, og gennem flere år har Transit været den mest solgte varevogn i Danmark.

Der er fire udgave af Transit, og den fås i alle størrelser. Lige fra den mindste Transit Courier til den store Transit Van leverer Ford en pålidelig varevogn. Hele tre gange har Transit vundet prisen som Årets Varebil i Danmark.

Du kan her på siden se nærmere på Ford Transit i de forskellige udgaver. Det er desuden muligt at tilpasse varevognen med inventar og ekstra udstyr til netop din virksomhed.

Ford Transit Connect 2021

Leasing af elektrisk Ford E-Transit hos LEASING DK

Ford er kommet med en fuldelektrisk udgave af Transit Van. Ford E-Transit hedder den, og hvis du vil gå en mere bæredygtig vej, er den et oplagt valg. Det er også et godt valg, hvis du har meget bykørsel, for som elbil har den ingen CO2 udledning under kørsel, og det betyder, at den kan køre i selv de strengeste miljøzoner.

En af de store fordele ved leasing hos LEASING DK er, at du ikke binder likvider i virksomhedens vognpark, men i stedet bliver biludgifterne en løbende driftsomkostning. Det er også muligt at lease varebiler for kortere perioder, hvis der er et akut behov for en ekstra bil.

Hos LEASING DK kan vi hjælpe dig med at finde den rette varebil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Service, forsikring og brændstofkort kan indgå i aftalen.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.