Polestar 4 2024 Fra Siden

Performance SUV

Polestar 4 - innovativ og elektrisk coupé 

Aerodynamisk coupé, rummelig SUV, innovativ og elektrisk. Med erhvervsleasing af Polestar 4 får du det hele - og en lang rækkevidde op til 620 km. 

Book møde

Fuldelektrisk SUV Coupé

Erhvervsleasing af Polestar 4 - performance elbil uden bagrude

Man kan ikke snakke om Polestar 4 uden at nævne det helt åbenlyse, som ikke er der, nemlig bagruden. Der var simpelthen ikke plads til den, lyder det fra Polestar, fordi man ønskede et SUV-design med god højde på bagsæderne og samtidig en coupé-form. Det ville gøre bagruden så lille, at man lige så godt kunne undvære den. Til gengæld får man et digitalt bakspejl i høj opløsning, som giver dig det fornødne overblik. 

Størrelsesmæssigt placerer bilen sig mellem Polestar 2 og Polestar 3, og det bliver den hurtigste Polestar til dato med en acceleration fra 0-100 km/t på blot 3,8 sekunder. Det aerodynamiske design og markante forlygter får bilen til at skille sig ud. Der er god plads i bilen, der også byder på et lækkert glastag. 

Med erhvervsleasing af Polestar 4 får du en velkørende firmabil, der skiller sig ud på vejene. Her er masser af komfort og god plads, og vi kan hos LEASING DK sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi skræddersyer aftalen til jer. 

Kontakt os

Priser for leasing af Polestar 4

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Polestar 4 THUMBNAIL
  4
  F PILOT PLUS

  Den nye Polestar 4, som bl.a. har den karakteristiske udformning, så den ikke har en bagrude.

  Udvalgt standardudstyr til Pilot Plus-udgaven.

  • Elektrisk servostyring med tre tilstande: let, standard og fast
  • "20 alufælge
  • Opvarmede el-sidespejle
  • LED-forlygter
  • Aktivt fjernlys
  • Oplyst Polestar-logo foran
  • Regnsensorer
  • Nedsænkede e-låsende dørhåndtag, som udløses, når bilen låses op
  • Elbetjent bagklap med blød lukning
  • BEV 100KWH F LRSM PILOT PLUS METAL RWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 78.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.798 kr./md.
   Beskatning fra 477.800 kr.
  • BEV 100KWH F LRDM PILOT PLUS METAL 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 82.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 4.035 kr./md.
   Beskatning fra 505.671 kr.
 • Polestar 4 THUMBNAIL
  4
  F PILOT PLUS

  Den nye Polestar 4, som bl.a. har den karakteristiske udformning, så den ikke har en bagrude.

  Udvalgt standardudstyr til Pilot Plus-udgaven.

  • Elektrisk servostyring med tre tilstande: let, standard og fast
  • "20 alufælge
  • Opvarmede el-sidespejle
  • LED-forlygter
  • Aktivt fjernlys
  • Oplyst Polestar-logo foran
  • Regnsensorer
  • Nedsænkede e-låsende dørhåndtag, som udløses, når bilen låses op
  • Elbetjent bagklap med blød lukning
  • BEV 100KWH F LRSM PILOT PLUS METAL RWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 78.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.798 kr./md.
   Beskatning fra 477.800 kr.
  • BEV 100KWH F LRDM PILOT PLUS METAL 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 82.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 4.035 kr./md.
   Beskatning fra 505.671 kr.
Polestar 4 2024 Oppefra

Polestar 4 med to motorvalg og lang rækkevidde

Polestar 4 er en veldesignet elbil, og der er mange flotte detaljer på bilen. Den fås med to forskellige motorvalg: Long range Single Motor og Long range Dual motor. Forskellen er altså, om du får en eller to motorer. 

Vælger du Long range Single motor, får du 200 kW motor med 272 hk, og den har en acceleration fra 0-100 km/t på 7,1 sekunder. Rækkevidden er op helt 620 km (WLTP).

Vil du have den hurtigste Polestar til dato, skal du vælge Long range Dual motor. Her får du to motorer og dermed firehjulstræk. Den har en motoreffekt på 400 kW/544 hk, og bilen kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 3,8 sekunder. Den har en rækkevidde op til 590 km (WLTP).

Polestar 4 2024 Forsaeder

Masser af udstyr og mulighed for tilvalg

Polestar 4 er en veludstyret bil, der som standard blandt andet har LED-forlygter, el-justerbare forsæder og med memory for førersædet, klimaanlæg, trådløs opladning og 2 USB-C-styk bagerst, 10,2" førerdisplay og 15,4 midterdisplay med indbygget Google. Det digitale bakspejl er 8,9". Derudover er der en lang liste med sikkerhed og teknologi.

Man kan tilvælge forskellige pakker, som byder på fx Harman Kardon-anlæg, 22 kW-opladning Pixel LED-forlygter, ligesom du kan tilvælge et glastag og anhængertræk.

Hos LEASING DK hjælper vi dig med at sammensætte den helt rette bil til dit behov.

Polestar 4 2024 Bagende

Rummeligt bagagerum, frunk og mulighed for træk

Der er et rummeligt bagagerum på Polestar 4, som kan have 526 liter. Hvis du lægger bagsæderne ned, er der plads til op til 1536 liter. Gulvet kan desuden sænkes, og du kan enten bruge det til at gemme genstande under gulvet, eller udnytte bagagerummet fyldt ud ved at sænke gulvet. 

Der er desuden et bagagerum forrest, som man kalder et frunk. Her er der plads til 15 liter.

Du kan tilkøbe et fuldelektrisk anhængertræk, og bilen kan trække op til 1500 kg, hvis det er Single motor-udgaven, mens Dual motor kan trække op til 2000 kg.

Se nærmere på Polestar 4

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Polestar 4

Hvorfor skal jeg lease Polestar 4 hos LEASING DK?

Polestar 4 er en aerodynamisk coupé/SUV, og den er virkelig veldesignet. Med masser af udstyr og teknologi, god plads i bilen og bagagerummet og en lang rækkevidde får du et godt bud på en firmabil.

Hos LEASING DK hjælper vi dig med at finde den helt rette bil og sammensætte en attraktiv erhvervsleasingaftale, der matcher dit behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Polestar 4?

Beskatningen på Polestar 4 afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Polestar 4?

I bagagerummet på Polestar 4 kan der være op til 526 liter. Hvis bagsæderne lægges ned, kan der være 1536 liter. Der er desuden et bagagerum forrest på 15 liter.

Hvor meget må Polestar 4 trække?

Polestar 4 kan trække op til 1500 kg, hvis det er Single motor-udgaven, mens Dual motor må trække op til 2000 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.