Greatbeltbridge

Leasing af firmabiler til danske virksomheder. Store, små og luksus - vi har det hele.

Vi er hverken bundet af bilmærker eller banker og kan hjælpe jer med at finde den eller de helt rigtige biler. 

Kontakt os

Se udvalget

Leasing af firmabiler fra alle de kendte mærker. Samlet et sted.

- Find din næste firmabil hos os - vi leverer, hvad du ønsker

Vi tilbyder mange former af leasing til din firmabil hos LEASING DK. Hos os får du nogle af markedets mest fleksible leasingløsninger i kort eller lang tid. Her på siden kan du beregne ydelser og se beskatning på alle de mest leasede modeller af firmabiler i Danmark.

Uanset om det er en eller flere biler, du har brug for, kan vi sammensætte en leasingløsning, der passer til dig og din virksomhed. 

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på chat og telefon.

Book møde   Skift til os

Bemærk 

Den globale bilproduktion er ramt af forsinkelser som følge af mangel på chips og komponenter.  Leveringssituationen er derfor usikker i øjeblikket, men vi anbefaler, at du lægger din bil i ordre for at være sikker på at få en bil. Kontakt os på 70 70 11 70, hvis du har brug for en bil hurtigt. Vi tilbyder blandt andet MiniLease, mens du venter.

Populære firmabiler

Fordele ved at lease firmabil

 

 

LDK Elektrisk Fremtid

Frigør din likviditet og få en fast månedlig ydelse

Med leasing slipper du for at binde penge i dine firmabiler. Du ejer ikke bilen, men har fuld brugsret over den og betaler blot et fast månedligt gebyr. Det gør leasing meget budgetvenligt og sparer tid i administration.

Fleksible leasingløsninger

Hos LEASING DK har du mulighed for at tilvælge forsikring og/eller service- og vedligeholdelsesaftale, alt afhængigt af hvilken leasingform du vælger. Vi sammensætter aftalen præcis efter dine behov. 

Læs om leasingløsninger

LDK Woman Driving In Car

Værditab? Slip for risikoen med leasing.

Når din leasingperiode ophører, kan du med operationel leasing blot stille bilen. Vi tager risikoen for værditab, som er indregnet i leasingydelsen. Du kan også vælge en finansiel leasingløsning, hvor du selv indestår for restværdien, og dermed køber bilen til en fastsat pris, når leasingaftalen udløber.

Bliv kørende i de nyeste modeller

Vores leasingaftaler løber typisk 3-48 måneder, hvor du efter endt leasingperiode igen kan vælge en ny model. Så med leasing har du muligheden for at være godt kørende i de nyeste modeller hele tiden.

LDK Guy Office

Vores erfaring. Din fordel.

Og lige netop der er det, at vores store viden om de forskellige firmabiler på markedet kommer dig til gode. Vi ved, hvad der er vigtigt for dig som daglig bruger.

Din bil skal nemlig - og det er uanset, om det er en lille bil, en mellemstor SUV eller en luksusbil fra øverste hylde - kunne udfylde de drømme, ønsker og behov, som du kommer til at møde i løbet af en arbejdsdag.

Et andet plus er, at vi hos LEASING DK ikke har noget afhængighedsforhold til konkrete bilmærker, men kan rådgive dig frit om hvilken bil, der er den helt rigtige.

Kontakt os   Skift til os

Ofte stillede spørgsmål om leasing af firmabil

Tilbyder I leasing af brugte biler?

Ja, det gør vi. Du kan enten finde en brugt bil hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, Bilernes Hus eller Motorpoint, eller sende os en mail med, hvad du søger. Så finder vi ud af, om vi kan skaffe det i Danmark eller via import fra udlandet. Vi er særligt dygtige til at hjemtage Premium og luksusbiler fra udlandet.

Hvad sker der, når leasingaftalen udløber?

Har du valgt operationel leasing, stiller du blot bilen hos os. Der vil således blive foretaget en gennemgang for skader. Du betaler ikke for almindelig slitage.

Har du valgt en anden leasingform - eksempelvis finansiel - står du selv for restværdien på bilen og kan enten købe den selv eller anvise en køber.

Hvad er beskatningsgrundlaget for firmabiler?

Beskatningsgrundlaget afhænger af den valgte firmabil. På alle firmabils sider kan du se, hvad beskatningsgrundlaget er. Det gør det nemt at finde din kommende firmabil.

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 5 Telefon (1)

Ring til os på 70 70 11 70

Hverdage 08.00-20.00.
Weekend 09.00-16.00.

LDK Webikoner 6 Chat (1)

Skriv til os

Du kan skrive til os på [email protected]. Vi svarer typisk samme dag.

LDK Webikoner 7 Book Møde (1)

Book møde

Du kan booke et møde med vores leasingkonsulenter

Book her