PEUGEOT 3008 2020 PHEV Forfra (1)

Prisvindende SUV

Peugeot 3008 har masser af plads og power

Erhvervsleasing af Peugeot 3008 giver dig en firmabil med et markant design. SUV’en fås også som plug-in hybrid, som kører op til 63 km på ren el. Modellen blev Årets Bil 2017 i Danmark.

Raffineret og markant

Erhvervsleasing af Peugeot 3008
– kraftfuld og komfortabel SUV

Peugeot 3008 emmer af power og dynamik, og den høje SUV gør sig bemærket på vejen. Bilen har et kraftfuldt ydre og leverer også indvendigt, hvor komfort og sikkerhed er i top. Selvom Peugeot 3008 har ændret sig siden starten, kan man godt forstå, modellen blev kåret som Årets Bil 2017 i Danmark.

Er du klar til elektrisk kørsel, så findes Peugeot 3008 SUV også som plug-in hybrid. Her får du et 13,2 kWh batteri, som kan køre op til 63 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Plug-in hybriden fås også med 4-hjulstræk og 300 hk, som accelererer fra 0-100 km/t på bare 5,9 sekunder.

Med erhvervsleasing af Peugeot 3008 hos LEASING DK får du nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Du kan herunder se eksempler på leasingaftaler og beskatningsgrundlag, og aftalen kan sammensættes, som du ønsker. 

Priser for leasing af Peugeot 3008

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Peugeot 3008 E 2022 Thumbnail
  3008
  F Allure Pack

  Topudstyret Allure Pack med blandt andet 10" touchskærm, læderrat og masser af sikkerhedsteknologi.

  • 18" alufælge
  • LED forlygte
  • LED kørelys
  • Mørktonede ruder, bag
  • Sidespejle, sort lakerede
  • Skærmkanter, sort
  • Aut. klimaanlæg, 2-zoner
  • Centrallås, fjernbetjent med lokaliseringsfunktion
  • Elektrisk håndbremse
  • F Allure Pack PureTech 130 EAT8
   48 måneder, 15.000 km per år, 43.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.918 kr./md.
   Beskatning fra 286.473 kr.
 • Peugeot 3008 E 2022 Thumbnail
  3008
  F Allure Pack

  Topudstyret Allure Pack med blandt andet 10" touchskærm, læderrat og masser af sikkerhedsteknologi.

  • 18" alufælge
  • LED forlygte
  • LED kørelys
  • Mørktonede ruder, bag
  • Sidespejle, sort lakerede
  • Skærmkanter, sort
  • Aut. klimaanlæg, 2-zoner
  • Centrallås, fjernbetjent med lokaliseringsfunktion
  • Elektrisk håndbremse
  • F Allure Pack PureTech 130 EAT8
   48 måneder, 15.000 km per år, 43.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.918 kr./md.
   Beskatning fra 286.473 kr.
PEUGEOT 3008 2020 PHEV Offroad (1)

Peugeot 3008 SUV med automatgear og rummeligt bagagerum

Peugeot 3008 er den mellemste model i Peugeots serie af SUV’er, og størrelsen gør den velegnet som familiebil, eller hvis du ønsker et rummeligt bagagerum og høj indstigning, som er en af de store fordele ved crossover-modellerne.

En af de største forandringer i denne udgave af 3008 er den nye front, hvor kølergitteret er rammeløst og lodret, og LED-forlygterne har Peugeots letgenkendelige kørelys med lysende ”hugtænder”. Bilen fås med enten benzin- eller dieselmotor, og der er mulighed for både sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear.

Der er masser af plads i bagagerummet, som kan rumme 591 liter og hele 1670 liter, når sæderne er lagt ned. Er det ikke nok, kan der være op til 1500 kg (med bremser) på anhængertrækket.

PEUGEOT 3008 2020 PHEV Bagende (1)

Klar til fremtidens kørsel med Peugeot 3008 Plug-in Hybrid

Vil du prøve elektrisk kørsel, så fås Peugeot 3008 som plug-in hybrid. Bilen kombinerer et batteri og elektrisk motor med en benzinmotor. Den kan køre op til 63 km på ren el, inden benzinmotoren tager over på de længere ture, hvor du ikke skal bekymre dig om rækkevidden. Du kan derfor roligt træde nærmere fremtidens elektriske kørsel med en plug-in hybrid.

Plug-in hybriden fås i to modeller, hvor den ene er med forhjulstræk og yder 225 hk, og den anden er med 4-hjulstræk og yder 300 hk og kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder. Begge modeller har et batteri på 13,2 kWh.

Designmæssigt skiller plug-in hybriden sig ud ved at have hybrid-emblemer, og så er bagagerummet en smule mindre. Det kan rumme 395 liter og 1357 liter, når bagsæderne er lagt ned. På anhængertrækket må den trække 1250 kg (med bremser).

PEUGEOT 3008 2020 Cabine (1)

Vælg udstyrsvariant: Fra Active Pack til GT Line

Peugeot 3008 har et godt udstyrsniveau fra start med standarden Active Pack. Her får du blandt andet 17” alufælge, ECO LED-forlygter, automatisk klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser, 8” touchskærm med Bluetooth og DAB+ radio og automatisk nødbremsesystem.

Der er dog god grund til at vælge Allure Pack, hvor du derudover får 18” alufælge, læderrat, nøglefri adgang, belysning i bagagerum, fleksibelt bagagerum (fås ikke i hybrid), varme i forsæderne, 10” touchskærm med Apple CarPlay og 3D TomTom navigation, 180 grader bakkamera og en masse sikkerhedsteknologi som aktiv træthedsovervågning, vejbaneassistent, skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot.

Med GT Line får du nogle sporty designdetaljer som sort kølergrill, rails, diverse lister og logo, rørhaler bag i krom, tagræling i aluminium, sort loftbeklædning, perforeret læderrat med GT logo og full LED-forlygter. I GT Pack-udgaven er der desuden 360 grader kamera (bak- og frontkamera), City Park, FOCAL Hi-fi-system med 10 højttalere og Subwoofer.

Se nærmere på Peugeot 3008

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot 3008

Hvorfor skal jeg lease Peugeot 3008 hos LEASING DK?

Peugeot 3008 SUV og 3008 SUV Plug-in Hybrid er med sit markante design og rummelige kabine et godt bud på en firmabil.

Der er masser af plads til både familien og i bagagerummet til tasker og kufferter. Bilen fås både med benzin- eller dieselmotor, eller du kan vælge plug-in hybrid-modellen, som giver dig op til 63 km på ren el.

Hos LEASING DK kan vi sammensætte en leasingaftale, som passer til dig, og du kan vælge, om der skal være serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i den månedlige ydelse.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Peugeot 3008?

Beskatningsgrundlaget på Peugeot 3008 afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Peugeot 3008 som hybrid eller elbil?

Ja, Peugeot 3008 fås som plug-in hybrid, hvor benzinmotoren kombineres med en elmotor. Den fås i to modeller, hvor begge har et 13,2 kWh batteri og en rækkevidde op til 63 km. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Peugeot 3008?

Peugeot 3008 har plads til hele 591 liter i bagagerummet, og når bagsæderne er lagt ned, kan der være 1670 liter. 

Bagagerummet på plug-in hybrid-udgaven er på 395 liter, og 1357 liter når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må Peugeot 3008 trække?

Peugeot 3008 må have 1500 kg på anhængertrækket, mens plug-in hybrid-udgaven må have en smule mindre med op til 1250 kg på anhængertrækket. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot 3008

Peugeot 3008 har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. Peugeot 3008 er nemlig oftest blandt de mest erhvervsleasede biler i Danmark.

 

 • "Små justeringer holder liv i Peugeot 3008, men kun hybriden giver mening"
 • "Oui, Peugeot 3008 er stadig med i toppen"
 • "Peugeot 3008 er en lækker og kompakt SUV med en velfungerende plugin-teknik og assistentsystemer. "
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.