Leasing af Peugeot 3008

Peugeot 3008 blev kåret som Årets Bil i Danmark 2017 som den blot blot fjerde Peugeot gennem tiderne. Noget af det, som motorjournalisterne faldt for ved den lejlighed, var at Peugeot 3008-modellen i bund og grund er godt konstrueret - samt at den er en tand mere spændende end konkurrenterne.

Som navnet antyder, er Peugeot 3008 baseret på teknikken fra Peugeot 308, men man sidder både højere og mere opret, hvilket også giver føreren et signifikant bedre ud- og overblik.

Peugeot 3008 står med et knivskarpt og moderne design, der har en række interessante kontraster i karrosseriet, så den ikke blot er endnu en ny crossover. Størrelsesmæssigt er vi præcist i den klasse, hvor det er Nissan Qashqai og Seat Ateca, der hersker.

Bilmodellen blev første gang introduceret i 2008 som Peugeot-mærkets bud på en bil i klassen for kompakte crossover-SUV'er.

Peugeot 3008 tiltrækker sig opmærksomhed

I 2017 blev anden generation introduceret, og ud over at vinde den danske bilkåring, så kørte Peugeot 3008 også med titlen som Car of the Year 2017.

Du skal lease en Peugeot 3008, hvis du er ude efter et køretøj, som du sætter dig op i og ikke ned i. Der er masser af teknologiske fortræffeligheder i kabinen, og bare et kort glimt af bilen udvendigt understreger, at her er der tale om et køretøj, der tiltrækker sig opmærksomhed.

Kontakt os

Peugeot 3008 kan naturligvis leases som firmabil hos LEASING DK. Vort erfarne personale sidder klar med råd og vejledning samt den klart skarpeste leasing-løsning - kontakt os for yderligere information, uanset hvilken variant du har lyst til at få fingrene i.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Peugeot 3008 her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Peugeot 3008 via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Peugeot 3008

Her kan du lease bil med et smil