Seat Leon 2022 E Hybrid Familien

Vinder af det gyldne rat

SEAT Leon: 5D hatchback eller Sportstourer stationcar

Med erhvervsleasing af SEAT Leon kan du vælge en 5-dørs hatchback eller den endnu mere rummelige stationcar. Modellen har vundet en række priser for både interiør og køreegenskaber.

Publikumsfavoritten

Erhvervsleasing af SEAT Leon som firmabil
- til lav beskatningspris

Den 5-dørs SEAT Leon så dagens lys i 1999 og har været en populær model lige siden. Med tredje generation i 2012 kom den også som stationcar, der har været den mest populære herhjemme siden. I dag er den i sin fjerde generation, der kom i 2020 og for første gang også med plug-in hybrid motor. SEAT Leon deler platform med andre storsællerter som VW Golf, Audi A3 og Skoda Octavia.

SEAT Leon har også i nyeste udgave vundet flere priser. Blandt andet den anerkendte tyske pris, Det Gyldne Rat, der hvert år uddeles af bilmagasinet AUTO BILD. Juryen fremhæver gode køreegenskaber, friskt design, pladsforhold og gode motorer til en yderst fair pris.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af SEAT Leon, og en aftale hos os er fyldt med fordele. Også når du vil lease SEAT Leon. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi også Danmarks (måske) mest fleksible leasingløsninger.

Priser for leasing af SEAT Leon

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Seat Leon 2022 E Hybrid Stationcar Opladning 3

Motorer med automatgear og som plug-in hybrid

Leon fås i to mindre benzinudgaver med 90 hk og 110 hk. Men det er udgaven med en 1,5 liters eTSI-benzinmotor med 150 hk, der primært vælges. Det lille ’e’ står for mild hybrid, hvilket betyder, at motoren har et mindre ekstra batteri og 48-volt generatorsystem som hjælper til ved acceleration og opstart med bedre brændstoføkonomi til følge. Samtidig slipper du for at skulle tænke på opladning, da batteriet oplades løbende ved bremsning.

Du kan også vælge en enkelt 2,0 TDI-dieselmotor med 150 hk. Begge motorer er standard med det velkendte 7-trins DSG-automatgear.

Som plug-in hybrid er det en firecylindret 1,4 TSI- benzinmotor (e-Hybrid) med kombineret 204 hk (250 Nm) og en elektrisk rækkevidde på op til 64 km (WLTP). Her er automatgearet et 6-trins DSG. 

Seat Leon 2022 E Hybrid Cockpit Detalje

Udstyr: Vælg mellem FR eller Xcellence Business Edition

Der findes både en Reference og Style-udgave men for firmabilisten tilbydes to andre versioner, der bygger ovenpå de i forvejen højtudstyrede FR og Excellence. Excellence Business Edition har standardudstyr som 17” alufælge, LED for- og baglygter, 3 zoners klimaanlæg, 10” touchskærm med navigation og trådløs Apple Carplay / Android Auto, app-opkobling, KESSY nøglefribetjening, parkeringssensor bag og bakkamera, fodbtjent elektrisk bagklap, adaptiv fartpilot, 10,25” digitalt cockpit, opvarmet rat og sikkerhedsudstyr som eCall automatisk nødopkald, Frontassistent nødbremse med fodgængerbeskyttelse, træthedsovervågning og Lane Assist vejbaneassistent.

FR er mere sportslig i design og interiør med sportskofangere, andre 17” alufælge, sorte tagrælinger, sort taghimmel og KESSY nøglefri betjening (kun start/stop).

Seat Leon 2022 E Hybrid Bagende Detalje

Stort bagagerum og anhængertræk til campingvognen

Leon 5D (5-dørs) har en længde på 437 cm og højden er knap 146 cm. Stationcar-udgaven er 464 cm lang og en centimeter lavere.

Som stationcar kan den klare 620 liter (5D: 380 liter). Som plug-in hybrid lyder litertallet på 470 (5D: 270 liter).

Som plug-in hybrid må Leon trække 1500 kg på krogen. 1,5 TSI-benzinmotoren må trække 1700 kg mens dieseludgaven må klare 1800 kg. 

Se nærmere på SEAT Leon

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om SEAT Leon

Hvorfor skal jeg lease SEAT Leon hos LEASING DK?

Skal SEAT Leon være din kommende firmabil, kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi tilbyder fleksible leasingløsninger, så aftalen passer til din virksomhed. Både service, forsikring og brændstofkort kan være en del af erhvervsleasingaftalen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på SEAT Leon?

Beskatningsgrundlaget på SEAT Leon afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes SEAT Leon som hybrid eller elbil?

Ja, SEAT Leon findes både med mild hybrid-motor og som plug-in hybrid.

Med mild hybrid er der et mindre batteri, som understøtter benzinmotoren ved for eksempel start og acceleration, og det er brændstofbesparende. Batteriet lades op under kørsel, så der er ikke brug for ladekabler.

Plug-in hybrid-udgaven kører op til 64 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Her skal batteriet lades op.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på SEAT Leon?

Bagagerummets størrelse på SEAT Leon afhænger af modellen.

Som 5-dørs kan der være 380 liter, mens plug-in hybrid-udgaven kan have 270 liter.

Som stationcar kan der være 620 liter, mens plug-in hybrid-udgaven kan have 470 liter.

Hvor meget må SEAT Leon trække?

Som plug-in hybrid må SEAT Leon have 1500 kg på anhængertrækket. 1,5 TSI-benzinmotoren må trække 1700 kg, mens dieseludgaven må have 1800 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om SEAT Leon

  • "Seat Leon er VW koncernens ’spanske Golf’. Her i fjerde oplag rykker den foran familiemedlemmerne på plads, pris og design."
  • "Der er flotte linjer overalt i den nye stationcar-udgave af Seat Leon, der får seks stjerner. Pladsen er flot, men bagagerummets sportslige snit kan være en hæmsko, hvis en stor hund skal med ombord."
  • "Spanierne har bygget deres nye Leon med alt det gode fra de tre tidligere generationer, og så har de forbedret den på flere væsentlige områder, så den fremstår som en rigtig god allrounder"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.