Leasing af Seat Leon

Seat blev i 1986 en del af Volkswagen-koncernen, og dermed blev der givet grønt lys for, at det spanske bilmærke kunne "låne" fra de andre bilmærker i koncernen såsom Skoda, Audi og Volkswagen. Det har ubetinget været en fordel for Seat, som da også er ekspanderet kontinuerligt gennem de seneste årtier.

Seat Leon er et godt eksempel på, hvordan Volkswagen-koncernen formår at lave noget nær den samme bilmodel i forskellige afskygninger - og hvordan koncernen lader dem "udkomme" som modeller under de respektive mærker i koncernen.

Seat Leon er et godt eksempel på dette, for modellen i c-segmentet er i endog meget nær familie med eksempelvis Audi A3, Volkswagen Golf og Skoda Octavia. Og det har modellen været, siden den første generation blev sendt på gaden tilbage i 1998.

Seat Leon har i mange år haft en stor stjerne hos de danske bilkøbere, og den seneste udgave, som er tredje generation, skiller sig designmæssigt ret markant ud fra ovennævnte familiemedlemmer.

Seat Leon tager sig rigtig godt ud

Mange eksperter og anmeldere tøvede således ikke med at kaldes Seat Leon i stationcar-version for en af de absolut smukkeste af sin art på markedet. Og der er altså ret mange konkurrenter, der også tager sig godt ud.

Du skal lease Seat Leon som firmabil, hvis du er interesseret i en bil, der har lidt mere sydeuropæisk temperament, og lidt med glød i designet, end de tyske konkurrenter. Køreegenskaberne i Seat Leon er gjort mere sportslige end i eksempelvis Volkswagen Golf, og det er bestemt ikke at foragte.

Kontakt os

Seat Leon kan leases i forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores erfarne specialister klar med vejledning, gode råd og selvfølgelig en meget skarp leasing-løsning - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Seat Leon her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Seat Leon via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Seat Leon

Her kan du lease bil med et smil