Audi Q4 Forfra-pligttekst

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Audi firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Audis populære modeller hos os. 

Audi Q4 E Tron Statisk 14 (1)

Nyhed

Audi e-tron
- nu også som elektrisk Q4

Audi har udvidet det populære elektriske e-tron program med en ny dreng i klassen. Navnet er Audi Q4 e-tron.

Se mere om Audi Q4 e-tron

Audi erhvervsleasing

Audi

Audi Q4 E Tron Baglygte

Audi erhvervsleasing af populære modeller

Audi har altid været et populært valg, når der skal vælges en ny firmabil. Kvalitet, design og teknologi går op i en højere enhed med det tyske mærke, og det er vigtigt, når bilen ikke blot er et transportmiddel, men også en del af virksomhedens visitkort.

Audi har et bredt udvalg af biler lige fra den sporty A3 til den rummelige stationcar A6. Der er også de populære crossovere Q2 og Q3, og skal du have elbil, finder du det selvfølgelig også hos Audi. Q4 e-tron har med sit skarpe design, høje udstyrsniveau og lange rækkevidde været en rigtig eftertragtet model. Den blev desuden kåret til Årets Businessbil 2022.

Som virksomhed er der mange fordele ved Audi erhvervsleasing. Man slipper blandt andet for at binde likvide midler i en vognpark, og i stedet bliver bilerne en løbende driftsomkostning. Med serviceaftale, forsikring og brændstofkort i leasingaftalen er alle udgifter kendte, og det giver tryghed.

Audi Q4 E Tron Ladestik

Find din Audi firmabil hos LEASING DK

Når du som medarbejder skal finde en firmabil, kan det være, du har krav til bagagerumsplads, komfort eller udstyr. Her på siden kan du læse om de forskellige Audi’er for at blive klogere på, hvilken model der passer bedst til dig. Skal firmabilen være helt eller delvist elektrificeret, så findes Audi både som elbil, plug-in hybrid og mild hybrid.

Har du fundet den bil, du kan lide, er det vigtigt også at vide, hvilken beskatning der er. På hver Audi kan du derfor se beskatningsgrundlaget.

Mangler der en model på listen, eller ønsker du noget bestemt ekstraudstyr, står vi hos LEASING DK klar til at hjælpe. I LEASING DK har vi nemlig et stort netværk i bilbranchen, og vi har adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så vi kan helt sikkert finde lige præcis den, du ønsker. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.