AUDI FIRMABILER

LEASING DK har gennem årene lavet fordelagtige aftaler med masser af Audi-kunder - og det tyske mærke er fortsat en af favoritterne på markedet.

Audi er et af de mest eftertragtede bilmærker hos LEASING DK, og vi har mange års erfaring med at strikke absolut fordelagtige leasingaftaler sammen, så du som kunde kan fokusere på køreturen - uden at skulle ligge søvnløs over uforudsete udgifter til din bil.

Audi blev grundlagt i 1910, og blev siden - sammen med tre andre bilproducenter - fusioneret ind i en og samme koncern, kaldet Auto Union.

Fra 1977 hed samtlige bilmodeller, der kom fra koncernen, navngivet Audi.

Var blevet en del af Volkswagen Group

Allerede på det tidspunkt var Audi blevet en del af Volkswagen-gruppen. Audi A6 Avant

Audi har gennem de seneste 30 år formået at slå sit brand fast som en af firmabilisternes foretrukne leverandører - og med modeller som A4 og A6 (tidligere Audi 80 og Audi 100) har man i adskillige år været helt i toppen på bestseller-listerne.

Audi er ligeledes blevet kendt for sine Quattro-modeller, der leverer et højtydende og særdeles velfungerende firhjulstræk. 

Helt klassisk er den reklamefilm, hvor en Audi 100 Quattro kører op ad en skihopbakke - uden slinger i valsen. Du kan se den her.

Blandt de bedst sælgende i sin klasse

Sammen med de to tyske konkurrenter, BMW og Mercedes-Benz, hører Audi til de bedst sælgende premium-brands i verden.

Uanset hvilken Audi du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Audi herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil