BMW 2 Series 2019 Gran Tourer 220D Xd Koersel

HØJ ELLER LAV

BMW 2-serie: Coupé eller Active Tourer

BMW 2-serie fås i to meget forskellige udgaver. Vælg erhvervsleasing af BMW 2-serie som den sporty Coupé eller den familievenlige Active eller Gran Tourer med mere frihøjde og plads til hele familien.

Den alsidige model

Erhvervsleasing af BMW 2-serie som firmabil
- med lavt beskatningsgrundlag

BMW 2-serie er en alsidig model, der passer til både den fartglade egoist og den pladskrævende familie.

Vælger du BMW 2-serie som Coupé får du en todørs sportslig og fræk sedan med masser af kræfter og BMW’s berømte baghjulstræk, men ikke meget plads til bagsædepassagerer. Her kan du i stedet vælge Gran Coupé som har fire døre og dermed lettere adgang til bagsæderne, hvor der også er mere plads.

I samme serie kan du også vælge MPV-udgaven Active Tourer med mere frihøjde, hvor du får plads til familien og stadig mulighed for potente motorer med plug-in hybrid-teknologi og mulighed for at køre ren strøm.

Skal du have plads til den store familie, findes også en 2-serie Gran Tourer, der er længere og dermed giver plads til en tredje sæderække og samlet syv sæder. Uanset udgave kan du med erhvervsleasing af BMW 2-serie få en firmabil til gode priser og et lavt beskatningsgrundlag.

Priser for leasing af BMW 2-serien

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

BMW 2 Series 2021 Coupé Front

Kraftig benzinmotor eller plug-in hybrid med automatgear

BMW 2-serie kan motormæssigt det hele. Du kan vælge Coupé-udgaven med en baghjulstrukket benzinmotor med Steptronic automatgear og 184 hk (220i aut.) eller den voldsomme firehjulstrukne M240i xDrive med hele 374 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på 4,3 sekunder.

Du kan også vælge den fysisk større Gran Coupé, hvor du kan vælge mellem både en klassisk 218i benzinmotor med 136 hk, en 220i med 178 hk, en M235i med 306 hk eller som diesel (220d) med 190 hk. På nær den mindste udgave har de alle Steptronic automatgear.

Vælger du Active Tourer kan du få en klassisk benzinudgave med 170 hk eller den mere populære udgave med plug-in hybridmotor som kombinerer en benzinmotor og en elmotor med et batteri på 14,9 kWh, der giver en elektrisk rækkevidde på mellem 69-80 km. Her fås to udgaver: 225e xDrive med 245 hk (477 Nm) eller 230e xDrive, hvor du får hele 326 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på bare 5,7 sekunder. Begge har selvfølgelig Steptronic 8-trins automatgear.

BMW 2 Series 2021 Coupé Foerersaede

Vælg mellem en Sport Line, M Sport eller Luxury Line

Som udgangspunkt får du masser af standardudstyr i Sport Line eller Luxury Line i Active Tourer. Du kan også tilvælge den populære sportspakke M Sport.

I Sport Line får du standardudstyr som 17” letmetalfælge, sportssæder med dellæder og sportslæderrat, parkeringssensor for og bag, fartpilot, 3 zoners klimaanlæg, LED-forlygter, BMW Live Cockpit med 12” instrumentdisplay og 10” touchskærm med smartphone-integration og navigation og sikkerhedsudstyr som automatisk nødopkald og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneadvarsel og hastighedsadvarsel.

Hos Active Tourer plug-in hybrid er udstyrsniveauet endnu højere. Her får du i Luxury Line yderligere udstyr som parkeringsassistent med bakkamera, LED-baglygter, køreprogrammer og elektrisk bagklap.

Vælger du M Sport får du yderligere udstyr som mere luksuriøst sædebetræk og interiørlister, 18” alufælge, LED tågelygter, sort loftsbetræk, M sport læderrat, styring og undervogn, aerodynamikpakke med særlig for- og bagkofanger og M specifikke designelementer.

BMW 2 Series 2017 Gran Tourer Indefra

Rummeligt bagagerum og anhængertræk

BMW 2-serie Coupé har en længde på 453 cm og en højde på 139 cm. Den har en frihøjde på knap 13 cm. Bagagerummet kan rumme 390 liter og den må have 1600 kg på anhængertrækket.

Vælger du Gran Coupé er den tre cm højere og har en frihøjde på 15 cm. Den har også et større bagagerum på 430 liter. Anhængervægten er maksimum 1300 kg.

Active Tourer er knap 439 cm lang, 158 cm høj og frihøjden 17 cm. Bagagerummet kan klare 415 liter og 1405 liter med bagsæderne slået ned. Som plug-in hybrid optager batteriet en smule plads og her lyder litertallet derfor på 406/1370 liter.

Den tilladte anhængervægt lyder på maksimalt 1400 kg med bremser.

Se nærmere på BMW 2

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om BMW 2

Hvorfor skal jeg lease en BMW 2-serie hos LEASING DK?

Skal en BMW 2-serie være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi sammensætter en leasingaftale, der matcher din virksomhed. Få serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i aftalen, så der er styr på biløkonomien måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på BMW 2-serie?

Beskatningen på en BMW 2-serie afhænger af valgt model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes BMW 2-serie som hybrid eller elbil?

Ja, BMW 2-serie fås som plug-in hybrid, og den har en elektrisk rækkevidde op til 69-80 km.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en BMW 2-serie?

Størrelse på bagagerummet i BMW 2-serie afhænger af, hvilken model du vælger. 

Coupé har et bagagerum på 390 liter.

Gran Coupé har et bagagerum på 430 liter. 

Active Tourer har et bagagerummet på 415 liter, og 1405 liter med bagsæderne slået ned.

Plug-in hybriden skal have plads til batteriet, og derfor er bagagerummet en smule mindre. Her lyder litertallet derfor på 406/1370 liter.

Hvor meget må en BMW 2-serie trække?

Der er lidt forskel på, hvor meget en BMW 2-serie må have på anhængertrækket afhængig af modelle. 

Coupé kan have 1600 kg.

Gran Coupé kan have 1300 kg.

Active Tourer og plug-in hybriden kan have 1400 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om BMW 2

  • "BMW 2-Serie Active Tourer kan meget mere, end den skal"
  • "BMW 2-serie Gran Coupé er et frisk pust i premiumbilernes miniklasse. Det er bilen for bilister, der er til sedan-typer og vil betale for køreegenskaber og stil – og ikke skal køre med store teenagere på bagsædet."
  • "Lækker kabine og plugin-hybrid-rabat gør ny BMW 2-serie Active Tourer interessant"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

BMW