Plug-in hybrid eller ren elbil

Kia Niro er bygget til den elektriske fremtid

Med erhvervsleasing af den nye Kia Niro kan du opleve, hvordan bilen sætter nye standarder for den elektriske fremtid. Fås som enten plug-in hybrid eller ren elbil med en rækkevidde op til 460 km.

Nyd den stille kørsel

Erhvervsleasing af Kia Niro
– futuristisk, nytænkende og elektrisk

Kia har gjort det nemt at vælge elektrificeret kørsel med den nye Kia Niro. Crossoveren har fået et markant re-design med fede detaljer som heartbeat-forlygter, boomerangformede baglygter og den elegante C-stolpe, der forbedrer aerodynamikken. Den er futuristisk og fyldt med lækker teknologi.

Niro fås som plug-in hybrid, der kører op til 65 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Og så findes den som elbil, der har en rækkevidde op til 460 km. Uanset hvilken model du vælger, så er der elektrisk kørsel, og det gør Kia Niro til fremtidens bil.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Kia Niro som firmabil, og vi sammensætter en leasingaftale, der matcher dine behov.

Priser for leasing af Kia Niro

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Digital 1920X1080 Kia Niro 6

Kia Niro Plug-in Hybrid eller Niro EV med lang rækkevidde og hurtig opladning

Kia Niro har fået en markant opdatering af sit design. Den har fået en tigerface-signaturfront med heartbeat-forlygter, der ligner stregen i et hjerteslag. Bagpå går heartbeat-formen igen på refleksen, og baglygterne har en boomerang-form. Den udstråler futurisme og hightech fra alle vinkler.

Der er to udgaver af Kia Niro: Niro Plug-in Hybrid og Niro EV, og Kia har altså helt droppet den klassiske benzin- eller dieselmotor på Niro. Det er virkelig en fremtidens bil.

Plug-in hybrid-udgaven kombinerer el- og benzinmotor, og den kører op til 65 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Skiftet sker, uden du bemærker det, og den er med automatgear. Elbilen er også med automatgear, og den har en rækkevidde op til 460 km på én opladning. Med en lynlader ved hånden kan du lade den op fra 10-80% på bare 43 minutter.

Kia Niro 2022 Studie Interior4

Niro, Prestige eller Upgrade – find det rette udstyr til din Kia Niro

Der er forskel på udstyrslisten, afhængig af om du vælger Kia Niro Plug-in Hybrid eller Niro EV. Men de findes begge i tre niveauer: Niro, Prestige og Upgrade.

Niro-udgaven indeholder blandt andet LED-baglygter, automatisk klimaanlæg, adaptiv fartpilot, varme i rattet, trådløs Apple CarPlay, 8" touchskærm og bakkamera med dynamisk guide.

Prestige-udgaven indeholder derudover ambient belysning, 10,25" touchskærm med navigation og Kia Connect. Med Upgrade-udgaven får du desuden el-bagklap, trådløs mobiloplader og el-justerbare forsæder.

Kia Niro 2022 Studie Interior Bagagerum

Rummeligt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Der er god plads i både kabine og bagagerum takket være Kias avancerede K-platform, som Kia Niro er bygget på. Det betyder, at der i plug-in hybrid’en er 348 liter i bagagerummet, og når sæderne er lagt ned, kan der være 1342 liter.

Elbilen har en smule mere plads, og den kan have 475 liter i bagagerummet, mens der er 1392 liter, når sæderne er lagt ned.

Er pladsen ikke nok, kan der monteres anhængertræk. Her er det plug-in hybrid’en, der kan trække mest med op til 1300 kg (med bremser) på anhængertrækket. Elbilen må trække op til 750 kg (med bremser). 

Se nærmere på Kia Niro

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Kia Niro

Hvorfor skal jeg lease Kia Niro hos LEASING DK?

Der er ingen tvivl om, at fremtiden er elektrisk, og Kia har med modellen Niro valgt at droppe de klassiske forbrændingsmotorer, og du kan derfor kun vælge, hvor elektrisk din kommende bil skal være.

Du kan vælge plug-in hybrid-udgaven med op til 65 km på ren el, inden benzinmotoren tager over, mens elbilen giver dig op til 460 km på én opladning.

Med sit futuristiske og hightech design er det virkelig fremtidens bil.

Hos LEASING DK kan du lease Kia Niro som firmabil, og vi sammensætter en aftale efter dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Kia Niro?

Beskatningsgrundlaget på Kia Niro afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Kia Niro som hybrid eller elbil?

Ja, Kia Niro fås som plug-in hybrid eller elbil. Den findes ikke med hverken benzin- eller dieselmotor. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Kia Niro?

Kia Niro plug-in hybrid kan have 348 liter i bagagerummet, og 1342 liter når bagsæderne er lagt ned.

Elbilen Kia Niro EV kan have 475 liter i bagagerummet, og 1392 liter når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må Kia Niro trække?

Kia Niro plug-in hybrid må have 1300 kg på anhængertrækket, mens elbilen må have 750 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Kia Niro

  • "Kia Niro som opladnings-hybrid har været værd at vente på. Den er både gennemarbejdet og markedets næstbilligste ladehybrid."
  • "Med en frapris på godt 270.000 kr. er Kia Niro den billigste opladningshybrid. Modellen er attraktiv og pengene værd."
  • "Niro'en sælger som varmt brød, hvilket har givet ventetider for leverancer. Det er ikke svært at forstå hvorfor, for det er svært at slå Niro'en."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.