CUPRA Leon 2020 2Biler

kraftfuld og raffineret

CUPRA Leon - sporty bil til firma og familie

Kompakt 5D eller rummelig Sportstourer? Med erhvervsleasing af CUPRA Leon kan du vælge. Med kraftfulde benzin- og dieselmotorer eller delvis elektrisk plug-in hybrid. Der er mange muligheder med CUPRA Leon.

Benzin, diesel eller plug-in hybrid

Erhvervsleasing af CUPRA Leon - sporty ydre, kraftfuldt indre

Der er masser af valgmuligheder, når du skal have en CUPRA Leon som firmabil. Vælg mellem den kompakte 5D eller Sportstourer, der er den rummelige stationcar, og som giver dig masser af plads til familien. Derudover kan du vælge mellem benzin-, diesel- eller plug-in hybridmotor, så du får præcis den køreoplevelse, du ønsker.

CUPRA Leon er en model, der bygger videre på Seat Leon CUPRA, der var den sportslige udgave af Leon. Da CUPRA blev et selvstændigt mærke under Seat, blev CUPRA Leon skabt, og det er i dag en virkelig sporty familiebil. Både design, udstyr og motorvalg har en mere performance-præget retning, og du får en moderne bil med det kendte, kobberfarvede logo på fronten.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af CUPRA Leon som din firmabil. Vi kan skræddersy en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov. Ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingaftaler med blandt andet ladeløsning, brændstofkort og forsikring.

Priser for leasing af CUPRA Leon

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • CUPRA Leon 2020 Thumbnail
  Leon
  F High

  Standardmodellen High har masser af lækkert udstyr.

  Udvalgt standardudstyr til High udgaven

  • Adaptiv fartpilot med fartbegrænser
  • Trafikskiltegenkendelse
  • Fjernlysassistent
  • 18" Performance letmetalfælge
  • Dynamiske Full LED-forlygter
  • CUPRA 10,25" Digital Cockpit
  • 1,5 eTSI F High ST DSG
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.396 kr./md.
   Beskatning fra 339.409 kr.
  • 2,0 TDI F High ST DSG
   48 måneder, 15.000 km per år, 52.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.433 kr./md.
   Beskatning fra 351.230 kr.
  • 1,5 eTSI F High DSG
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.388 kr./md.
   Beskatning fra 338.819 kr.
 • CUPRA Leon 2020 Thumbnail
  Leon
  F High

  Standardmodellen High har masser af lækkert udstyr.

  Udvalgt standardudstyr til High udgaven

  • Adaptiv fartpilot med fartbegrænser
  • Trafikskiltegenkendelse
  • Fjernlysassistent
  • 18" Performance letmetalfælge
  • Dynamiske Full LED-forlygter
  • CUPRA 10,25" Digital Cockpit
  • 1,5 eTSI F High ST DSG
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.396 kr./md.
   Beskatning fra 339.409 kr.
  • 2,0 TDI F High ST DSG
   48 måneder, 15.000 km per år, 52.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.433 kr./md.
   Beskatning fra 351.230 kr.
  • 1,5 eTSI F High DSG
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.388 kr./md.
   Beskatning fra 338.819 kr.
CUPRA Leon 2020 Front Fugleperspektiv

CUPRA Leon 5D eller Sportstourer

CUPRA Leon fås som 5D eller Sportstourer. 5D er en femdørs-udgave, der med sin kompakte størrelse og skarpe designlinjer emmer af sportsvogn. Den har 150-300 hk, afhængig af hvilken motor du vælger til bilen. Vil du køre delvist elektrisk, er det plug-in hybriden, som kører op til 59 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Har du brug for mere plads, er det Sportstourer, du skal vælge. Det er stationcar-udgaven, der stadig har de sporty designlinjer, der gør bilen lidt ekstraordinær i forhold til en almindelig stationcar. Her får du mellem 150-310 hk, og vælger du plug-in hybriden, kører den op til 59 km på ren el.

CUPRA Leon 2020 Instrumentbræt

Veludstyret standard og mulighed for tilvalg

Det er en veludstyret standard, der er i CUPRA Leon, og den kaldes High. Her får du masser af teknologi som trafikskiltegenkendelse, lane assist og adaptiv fartpilot. Der er dynamiske LED-forlygter og coast-to-coast LED-baglygte, som giver en virkelig flot og lækker effekt med lys på tværs af bilens bagende. Derudover får du 10,25” digitalt cockpit, 12” touchskærm, klimanlæg, parkeringssensor og sporty detaljer som sportsforsæder og sort lofthimmel.

Med VZ-udgaven er der firehjulstræk, og den har udover standardudstyret blandt andet side- og exitassist og travelassist, ligesom rattet er anderledes. Du har desuden mulighed for at tilpasse bilen gennem ekstra udstyr, så du får alt det udstyr, du drømmer om.

CUPRA Leon 2020 Bagagerum

God plads i bagagerummet og mulighed for træk

Der er fin plads i bagagerummet på CUPRA Leon 5D, hvor du får et bagagerum på 380 liter. Vælger du Sportstourer, får du op til 620 liter, så der er selvfølgelig noget mere plads i stationcar-udgaven.

Derudover er det muligt at få træk på bilen, og du kan trække helt op til 1970 kg med 5D-udgaven, mens du med Sportstourer kan trække op til 2060 kg. Begge tal afhænger af modellen.

Se nærmere på CUPRA Leon

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om CUPRA Leon

Hvorfor skal jeg lease CUPRA Leon hos LEASING DK?

CUPRA Leon er til dig, der ønsker en kompakte femdørsmodel eller en rummelig stationcar, men også gerne vil have en sporty bil, der skiller sig ud.

Hos LEASING DK kan du erhvervslease CUPRA Leon som din nye firmabil. Vi sammensætter fleksible leasingaftaler, der er tilpasset dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på CUPRA Leon?

Beskatningen på CUPRA Leon afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Findes CUPRA Leon som hybrid eller elbil?

Ja, CUPRA Leon fås som en plug-in hybrid, der kan køre op til 59 km på en opladning, inden benzinmotoren tager over. Modellen hedder CUPRA Leon e-HYBRID og fås både i 5D- og Sportstourer-udgave.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på CUPRA Leon?

Der er plads til 380 liter i 5D-udgaven, mens der i CUPRA Leon Sportstourer kan være op til 620 liter.

Hvor meget må CUPRA Leon trække?

CUPRA Leon kan trække op til 1970 i 5D-udgaven, mens den som Sportstourer kan trække op til 2060 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om CUPRA Leon

 • "Med en fornuftspræget, men kraftig, plug-in hybrid-drivlinje med 245 hk er den rummelige spanske stationcar en lækker familiebil – og den er sågar meget billigere end den tilsvarende Skoda Octavia."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.