Erhvervsleasing

Stort udvalg i Renault firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Renaults populære modeller hos os. 

Book møde

2020 Captur E TECH Range

Renault erhvervsleasing af populære modeller

Renault har gennem det seneste årti virkelig haft fremgang i Danmark, hvis man kigger salgstal og markedsandele. Mærket blev grundlagt i 1898 af Louis Renault, og efter succes med motorsport og hyrevogne slog Renault sig op som storleverandør af især personbiler. Det er blevet til mange legendariske bilmodeller som Renault 5, Renault 15 og i nyere tid Renault Clio og Renault Scenic.

I dag er Renault stærke indenfor mange bilklasser, og således også når det handler om firmabiler. Det gælder både, hvis du vil have en mindre bybil, eller har brug for en stor stationcar. Der er derfor mange muligheder for Renault erhvervsleasing.

På denne side er der et udvalg af biler fra det franske mærke, som du kan lease hos LEASING DK. På hver model kan du læse mere om bilen og se, hvad beskatningsgrundlaget er.

2020 Renault CAPTUR E TECH Plug In

Leasing af Renault firmabil hos LEASING DK

Du kan lease Renault firmabil hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Antal af kilometer og længde på kontrakten tilpasses dit behov, og hvis du ønsker serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i leasingkontrakten, kan vi også klare det.

Som virksomhed er det en stor fordel at lease en Renault firmabil fremfor at eje den, fordi du ikke binder likvider i en vognpark, uanset hvor stor eller lille den er. I stedet bliver biludgifterne en løbende driftsomkostning.

Er der en bestemt Renault firmabil eller noget særligt udstyr, du gerne vil have i din kommende firmabil, så hjælper vi dig gerne hos LEASING DK. Vi har et stort netværk i bilbranchen og har samtidig adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så vi kan helt sikkert finde den rette firmabil.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.