RENAULT FIRMABILER

En smuk Renault Talisman er et godt valg som din næste bil. Hos LEASING DK kan vi skabe rammerne for en fed oplevelse sammen med den franske firmabil.

Renault er et af de mest fremgangsrige bilmærker i Danmark gennem det seneste årti, hvis man kigger på salgstal og markedsandele.

Og også internationalt har Renault, der er en del af Renault-Nissan-alliancen, vind i sejlene.

Mærket blev grundlagt i 1898 af Louis Renault, og efter succes med motorsport og hyrevogne slog Renault sig hurtigt op som storleverandør af især personbiler.

Lagt navn til ny bil-klasse

Mange legendariske bilmodeller har forladt samlebåndene hos den franske bilfabrikant - blandt andre Renault 5, Renault 15 og i nyere tid Renault Clio og Renault Scenic. Renault Talisman Sport Tourer

Faktisk bliver Renault betragtet som opfinderne af den yderst populære MPV-klasse. Med den første Espace, der blev introduceret i 1984, stod man således fadder til en ny slags bil, der havde - og har - plads til hele den sammenbragte familie.

I dag er Renault fortsat stærke inden for rigtig mange bilklasser - og således også når det handler om firmabiler.

Har mange stærke kort

Her er de stærkte kort modeller som Renault Megane og Renault Talisman, samt Renault Captur, Renault Clio og den lidt større Renault Kadjar.

Også inden for MPV-modellerne har mærket flere muligheder - eksempelvis Renault Scenic og Renault Espace.

Uanset hvilken Renault-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Renault herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Book et møde, og prøvekør en Renault - hos dig

Biler er altid sjovere i virkeligheden end på en hjemmeside eller i en brochure. Booker du et møde kommer vi gerne forbi med den KIA du ønsker at opleve - uanset hvor I landet du bor. Du er også altid velkommen hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, som forhandler Renault i flere af koncernens bilhuse.

Book et møde

Her kan du lease bil med et smil