Dacia Jogger 2023 Koerende Forfra

Erhvervsleasing

Find din Dacia firmabil hos os

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af alle mærker - også Dacia. Du finder din kommende firmabil fra Dacia her på siden.

Dacia Jogger 2023 Parkeret Strand

Dacia erhvervsleasing af populære modeller

Dacia er valget, når du skal have en prisvenlig bil, der klarer opgaven. Dacia har aldrig pralet af at være mere end en gedigen bil, og det får du absolut, når du vælger dem. Mærket har eksisteret siden 1966, men har i mange år ikke været på det danske marked. Så opkøbte Renault dem i 1999, og Dacia blev genintroduceret i 2013.

Siden har man haft succes med flere modeller, og særligt deres Dokker var ret populær. Den er nu udgået og blevet til en Renault Express, fordi Renault ønskede at holde varebiler til deres mærke. 

Meningen er delte om Dacia, men de lever op til deres vision om at lave biler, hvor alle har råd til at købe en. Der er i hvert fald ikke mange, som kan slå dem på prisen. Og det gælder også ved erhvervsleasing. Der er desuden mange fordele ved leasing, når du har en virksomhed: Du undgår at belaste likviditeten, fordi bilerne i stedet bliver en løbende omkostning, og så kan du med en serviceaftale, forsikring og brændstofkort køre uden bekymringer.

Dacia Sandero + Sandero Stepway 2023

Find din Dacia firmabil hos LEASING DK

Er du som medarbejder på udkig efter din nye firmabil, kan du her på siderne blive kloge på Dacia, og vores mest populære modeller. Hvis du mangler en bilmodel, så kontakt os gerne, for vi kan lease de fleste modeller. 

Har du fundet den helt rigtige bil, har vi gjort det nemt for dig at finde beskatningsgrundlaget. Det står nemlig på hver model. 

Vi er i LEASING DK altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Dacia firmabil. Vi er en del af Nielsen Car Group, som blandt andet ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, der er autoriseret forhandler af Dacia, og vi har derfor gode muligheder for at finde den helt rigtige bil.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.