BMW 4 Serie Coupé Koerebillede (2)

SPORTY OG ÅBEN

BMW 4-serie: Coupé eller Cabriolet

Erhvervsleasing af BMW 4-serie giver mulighed for både coupé og cabriolet. En rigtig flyder med dynamiske køregenskaber som bejler til livsnyderen, der vil køre og ankomme med stil.

Book møde

design ikonet

Erhvervsleasing af BMW 4-serie som firmabil
- med attraktiv beskatning

BMW 4-serie bliver aldrig kedelig. Den indbyder til smil på læben og gør hver en køretur til en leg.

4-serien kan som todørs Coupé være egoistbilen, der sjældent transporterer mere end dig og en medpassager. Har du ofte have flere medpassagerer, så bør du overveje Gran Coupé, hvor du får fire døre og mere plads på bagsædet.

Erhvervsleasing af en BMW 4-serie som firmabil giver dig en bil, der kombinerer frækt design, høj og smidig kørekomfort og sportslige køreegenskaber i en smuk forening. Vil du også have vind i håret på en skøn sommerdag, så fås 4-serien også som åben Cabriolet.

En leasingaftale hos LEASING DK er fyldt med fordele. Også når du vil lease 4-serien. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi også Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Læg dertil at vi er bilfolk og har en af Danmarks største bilforhandler-koncerner at trække på.

Kontakt os

Priser for leasing af BMW 4-serien

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • BMW I4 2022 Thumbnail
  4-serie
  F Connected

  Connected er udstyrsvarianten på M440i, som har 374+11 hk.

  Udvalgt standardudstyr til M440I Connected-udgaven

  • M aerodynamikpakke
  • M letmetalhjul
  • LED-forlygter og LED-baglygter
  • BMW Live Cockpit Plus med BMW Curved Display
  • Sportssæder
  • M læderrat
  • M sportsdifferentiale
  • Steptronic automatgear med skiftekontakter
  • M sportsbremser
  • M440i xDrive F Connected Auto CA
   48 måneder, 15.000 km per år, 151.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 10.223 kr./md.
   Beskatning fra 1.093.000 kr.
  • M440I xDrive F Connected Auto HA
   48 måneder, 15.000 km per år, 135.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 9.100 kr./md.
   Beskatning fra 970.000 kr.
  • M440I xDrive F Connected Auto CO
   48 måneder, 15.000 km per år, 135.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 9.079 kr./md.
   Beskatning fra 970.000 kr.
 • BMW I4 2022 Thumbnail
  4-serie
  F Connected

  Connected er udstyrsvarianten på M440i, som har 374+11 hk.

  Udvalgt standardudstyr til M440I Connected-udgaven

  • M aerodynamikpakke
  • M letmetalhjul
  • LED-forlygter og LED-baglygter
  • BMW Live Cockpit Plus med BMW Curved Display
  • Sportssæder
  • M læderrat
  • M sportsdifferentiale
  • Steptronic automatgear med skiftekontakter
  • M sportsbremser
  • M440i xDrive F Connected Auto CA
   48 måneder, 15.000 km per år, 151.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 10.223 kr./md.
   Beskatning fra 1.093.000 kr.
  • M440I xDrive F Connected Auto HA
   48 måneder, 15.000 km per år, 135.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 9.100 kr./md.
   Beskatning fra 970.000 kr.
  • M440I xDrive F Connected Auto CO
   48 måneder, 15.000 km per år, 135.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 9.079 kr./md.
   Beskatning fra 970.000 kr.
BMW 4 Serie 2021 Gran Coupé 440I Front

Kraftig mild hybrid benzin- eller dieselmotor med automatgear

BMW 4-serie byder på de samme kraftige benzin- og dieselmotorer til alle varianter. Du kan vælge den med en baghjulstrukket benzinmotor (420i) med Steptronic 8-trins automatgear og 184 hk eller den endnu kraftigere 430i med 258 hk (245 hk for Gran Coupé).

Skal det være endnu vildere, bør du vælge den potente firehjulstrukne og 6-cylindrede M440i xDrive mild hybrid med hele 374 hk (500 Nm) og en acceleration fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder.

Du kan også vælge den med mild hybrid dieselmotor og automatgear. Her findes en 420d-udgave med 190 hk med baghjulstræk eller xDrive firehjulstræk. Uanset udgave giver mild hybrid-teknologien en bedre brændstoføkonomi og ekstra 11 hk.

BMW 4 Serie 2021 Gran Coupé Infotainment

Vælg 4-serien med M Sport udstyrsniveau

I Coupé M Sport får du standardudstyr som metallak, 18” alufælge, sort loftsbetræk og interiør med Alcantara-indtræk, M sport undervogn, læderrat, aerodynamikpakke med særlig for- og bagkofanger og M specifikke designelementer, parkeringsassistent med bakkamera, fartpilot, ambient kabinebelysning, 3 zoners klimaanlæg, LED-for, bag og tågelygter, BMW Live Cockpit med 12” instrumentdisplay og 10” touchskærm med trådløs smartphone-integration og navigation, og Active Guard automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse.

I Cabriolet-udgaven får du yderligere Vernasca læderindtræk og instrumentpanel i kunstlæder. Og vælger du Gran Coupé du yderligere elektrisk bagklap og aktiv fartpilot med bremsefunktion.

BMW 4 Serie Coupé Night

Rummeligt bagagerum og anhængertræk

BMW 4-serie Coupé har en længde på 477 cm og en højde på 138 cm. Den har en frihøjde på knap 13 cm og bagagerummet kan rumme 440 liter.

Cabriolet-udgaven har stort set samme mål, men bagagerummet kan kun klare 385 liter grundet plads til tagdugen.

Den tilladte anhængervægt lyder på maksimalt 1800 kg med bremser for den firehjulstrukne udgave med benzinmotor, mens alle andre udgaver må trække 1600 kg.

Se nærmere på BMW 4

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om BMW 4

Hvorfor skal jeg lease en BMW 4-serie hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan vi sammensætte en leasingaftale, der matcher din virksomhed. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor har vi Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Så skal en BMW 4-serie være din nye firmabil, skruer vi en fordelagtig leasingaftale sammen.

Hvad er beskatningsgrundlaget på en BMW 4-serie?

Beskatningen på en BMW 4-serie afhænger af den valgte model, og du kan på vores website selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes en BMW 4-serie som hybrid eller elbil?

Ja, BMW 4-serien findes både som mild hybrid og som ren elbil.

Ved mild hybrid-udgaverne er der et mindre batteri, som oplades under kørsel, og det understøtter motoren ved for eksempel start og acceleration.

Elbilen hedder BMW i4, og den har en rækkevidde op til 492-590 km. Motoren yder 340 hk, og den har en accelerationstid fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en BMW 4-serie?

Bagagerummets størrelse afhænger af modellen. 

Coupé har et bagagerum på 440 liter.

Cabriolet-udgaven kan kun klare 385 liter grundet plads til tagdugen.

Hvor meget må en BMW 4-serie trække?

Den tilladte anhængervægt på en BMW 4-serie lyder på 1800 kg med bremser for den firehjulstrukne udgave med benzinmotor, mens alle andre udgaver må trække 1600 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om BMW 4

 • "Med den nye 4-serie Coupé går BMW efter mere opmærksomhed. Mens designet vil tiltrække nogle kunder og afskrække andre, så vil alle kunne sætte pris på det meste andet ved coupéen."
 • "''Rend mig i traditionerne'', siger BMW 430i, der trods uortodoks tilgang både er velkørende og underholdende."
 • "Coupé-udgaven af BMW 4-serien er en yderst smuk og lækkert designet entusiastbil for dem, der sætter køreglæde over brugsværdi og miljø."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

BMW