Leasing af Volkswagen Tiguan

Du skal klart overveje at lease en Volkswagen Tiguan via LEASING DK, hvis du er på jagt efter en højbenet SUV-model i mellemklassen, der på en og samme tid leverer masser af kvalitet, godt med plads og ikke mindst fremragende køreegenskaber.

Volkswagen Tiguan blev lanceret i 2007 og er i den nuværende version bygget på MQB-platformen, der også danner ramme for rundt regnet 20 andre modeller fra Volkswagen Gruppen - blandt andet Skoda Octavia, Volkswagen Golf og Audi Q3.

Volkswagen Tiguan er en såkaldt cross over-model, der kombineret de pladsmæssige fordele ved en stationcar med alle de goder, der er ved at sidde højt og have det store overblik. 

Volkswagen Tiguan med ekstra meget plads

Den nuværende udgave er anden generation, som blev sendt på asfalt i 2016. Du skal lease Volkswagen Tiguan som firmabil hos LEASING DK, hvis du vil sidde godt, køre godt og have en bil, der både er sikker, komfortabel og glimrende udstyret.

Volkswagen Tiguan kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer med diverse motorer og niveauer af udstyr. Har du behov for ekstra god plads, kan du vælge at lease Volkswagen Tiguan Allspace, hvor der er etableret en ekstra sæderække, så der er plads til sammenlagt syv personer.

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volkswagen Tiguan - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volkswagen Tiguan her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volkswagen Tiguan via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volkswagen Tiguan

Her kan du lease bil med et smil