IVECO Daily 2022 Van Front 2

Lastrum op til 19,6 m³

Iveco Daily er den perfekte arbejdsmakker

Med erhvervsleasing af Iveco Daily får du masser af plads med et lastrum op til 19,6 m³. Med den fuldelektriske Daily Electric kan du køre op til 200 km på ren el.

Book møde

Alsidig varevogn

Erhvervsleasing af Iveco Daily
– praktisk, rummelig og med mulighed for elektrisk kørsel

Iveco Daily er den klassiske varevogn, som kan bruges til alle typer af transportopgaver. Lige fra pakkelevering til transport af møbler eller andre store og tunge varer. Dailys lastrum kan rumme fra 7,3-19,6 m³, afhængig af hvilken længde og højde den vælges i.

Iveco har også lavet tre modeller, der er mere bæredygtige, og linjen kaldes Iveco Daily Blue Power. Her findes blandt andet Daily Electric, der er fuldelektrisk og kører op til 200 km. Med nul emissionskørsel kan den køre selv i de strengeste miljøzoner.

Hos LEASING DK kan du få erhvervsleasing af Iveco Daily, og vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov og ønsker. Du kan for eksempel få både service, forsikring og brændstofkort med i den månedlige leasingydelse.

Kontakt os

Priser for leasing af Iveco Daily

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

IVECO Daily 2022 Van Forsaeder

Iveco Daily med kraftfulde motorer og komfortable sæder

Gennem mere end 40 år har Iveco Daily været den perfekte arbejdsmakker i mange virksomheder, og den leverer altid et førsteklasses arbejdsmiljø. Iveco udnytter teknologien til konstant at tilpasse sig, og det ses blandt andet i deres Iveco Daily Blue Power-linje, som er varevogne med lavt eller ingen CO2-udslip under kørsel.

Motoren på Iveco Daily er optimeret for at være brændstofbesparende, og der findes en 2.3- eller 3.0-liters motor med op til 207 hk. Den nye manuelle gearkasse giver en fremragende køreoplevelse, og der kræves ingen olieskift de første 350.000 km, og det er med til at sænke Dailys driftsomkostninger. Daily fås også med ottetrins automatisk gearkasse kaldet HI-MATIC.

Instrumentpanelet har en højopløselig farveskærm og en brugervenlig grænseflade. Sæderne er med memory skum i både sæde, ryglæn og nakkestøtte, og det giver en suveræn komfort. I det midterste passagersæde kan man udtrække en bordplade, der kan bruges som en praktisk arbejdsplads i bilen.

IVECO Daily 2022 Cab Tipper Front

Ladvogn, kassevogn eller med lift? Tilpas Iveco Daily til virksomheden

Iveco Daily kan bruges til mange brancher og transportopgaver lige fra pakkeudbringning og kurérservice til møbeltransport eller tungere transportopgaver. Der er nemlig et bredt moduludbud på Iveco Daily, hvor du kan have en karrosseriløsning eller bruge den som en kassevogn med lukket kasse, mandskabsvogn, minibus eller Daily 4x4, der kan køre i alle slags terræn.

Den klassiske Daily kassevogn fås med tre forskellige akselafstande, der giver fem forskellige længder fra 508-754 cm. Der er tre forskellige højder fra 154,5-210 cm, og det betyder, at varerumsstørrelsen starter fra 7,3 m³ og går helt op til 19,6 m³. Varevognen kan have en totalvægt fra 3,3-7 tons.

Iveco er specialister indenfor professionel transport, og deres modelprogram går fra Daily til store lastbiler og busser. Derfor kan du være sikker på, at du får en pålidelig og effektiv varevogn.

IVECO Daily 2022 Cockpit

Udstyrspakker fra Evolution til Delivery Van

Skab den kassevogn, du har brug for, ved at vælge det rette udstyrsniveau til den. Standarden er Evolution, hvor du blandt andet får Alexa stemmestyring, fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, læderrat, high end instrumentbord og elektrisk håndbremse.

Vil du have alle opkoblingsfunktioner, er det Connect, hvor du derudover får adaptiv fartpilot med køassistent, elektrisk håndbremse med opbevaringsboks, telematic boks, LED-forlygter samt Iveco Driver Pal fra Amazon Alexa, hvor du får Amazon Alexa standardfærdigheder, skill marketplace samt MyIveco med køretøjsstatur og navigation.

Skal den være topudstyret, er det Delivery Van-udstyrspakke, du skal vælge. Den har udover Connect-udstyrspakke ekstra opbevaringshylde over frontruden, vejbaneassistent med aktiv styring, sidevindassistent, LED-lys i varerum, bakkamera, parkeringssensor samt Iveco tilslutningsboks, hvor du kan overvåge bilens præstationer, planlægge service og meget mere. 

Dertil kan vælges en Winter-pakke, som indeholder opvarmet affjedret førersæde, opvarmet forrude, Webasto fyr med timer, tågelygter og lys- og regnsensor. 

IVECO Daily 2022 Van Front 2

Bæredygtig transport med Iveco Daily Blue Power

Ønsker du mere bæredygtig kørsel, så har Iveco udviklet Daily Blue Power-serien, som består af tre modeller. De kombinerer banebrydende teknologi, lavt udslip og lav miljøpåvirkning samt høj ydeevne og effektivitet.

Daily Electric er en fuldelektrisk udgave af Daily. Den fås med enten 60 eller 80 kWh batteri og har en rækkevidde op til 200 km. Den udleder nul emissioner, og den kan derfor køre overalt i byerne – selv steder med strenge miljøzoner.

Daily HI-MATIC Natural Power er en naturgasdrevet kassevogn, som er velegnet til kørsel i og omkring byerne. Den har en 3.0 liters CNG-motor (Compressed Natural Gas), og den leverer samme ydelse som en tilsvarende dieselmotor, men med meget mindre CO2-udslip under kørsel.

Daily Euro 6 RDE 2020 Ready er forberedt til kravene i henhold til 2020 Real Driving Emissions, og den blev lanceret allerede tre år før, kravene trådte i kraft. Motoren er forbedret og optimeret, og med MICHELIN Agilis økodæk bruger varevognen mindre brændstof ved kørsel i byerne.

Alle biler har blå detaljer i designet ude og inde for at afspejle, de er en del af Blue Power-serien.

Se nærmere på Iveco Daily

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Iveco Daily

Hvorfor skal jeg lease Iveco Daily hos LEASING DK?

Iveco Daily er en pålidelig og alsidig kassevogn, som kan have 7,3-19,6 m³ i sit lastrum, afhængig af hvilken længde og højde du vælger.

Motoren er kraftfuld, og du kan vælge mellem manuelt gear eller HI-MATIC automatgear, som giver en behagelig kørsel, hvor du kan have fokus på trafikken.

Med memoryskum i sæderne sidder du virkelig godt, og det er rart, når man bruger mange timer på vejen.

Daily findes også i tre mere bæredygtige modeller med lavere eller ingen CO2-udslip under kørsel. Blandt andet den fuldelektriske Iveco Daily Electric, der kører op til 200 km på en opladning.

Hos LEASING DK hjælper vi dig gerne med en erhvervsleasingaftale på Iveco Daily.

Findes Iveco Daily som hybrid eller elbil?

Ja, Iveco har en mere bæredygtige linje af kassevogne kaldet Iveco Daily Blue Power. Her findes den fuldelektrisk Iveco Daily Electric. Den kan køre op til 200 km på ren el.

Udover ønsket om at være mere bæredygtig, er fordelen også ved den elektriske udgave, at den ikke udleder CO2 under kørsel, og den må derfor køre i selv de strengeste miljøzoner i byen. Så har du meget bykørsel, er det værd at se nærmere på Daily Electric.

Der er også en udgave, der kører på naturgas (Daily HI-MATIC Natural Power) samt en brændstofbesparende udgave kaldet Daily Euro 6 RDE 2020 Ready.

Hvilke mål har Iveco Daily?

Den klassiske Daily kassevogn fås med tre forskellige akselafstande, der giver fem forskellige længder fra 508-754 cm. Der er tre forskellige højder fra 154,5-210 cm.

Hvor stort er lastrummet på Iveco Daily?

Iveco Daily kan have 7,3-19,6 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Iveco Daily

  • "Iveco Daily hører til i klassen af store varebiler. Det får flere og flere øjnene op for og ser du efter, vil du også lægge mærke til dem på vejene. Og der er god grund til at tage den store Daily med i overvejelserne, hvis du har brug for en solid og stærk bil."
  • "Det siger meget om, hvor langt varebiler og specielt Iveco Daily er kommet, når jeg kan springe direkte fra en 609 hestes Polestar 1 og over i Daily’en og stadig nyde køreturen. "
  • "Iveco Daily er kommet i en ny udstyrsvariant, Forza+. Det giver den store kassebil et mere komfortabelt og luksuriøst udtryk, men det er stadig en ægte arbejdsbil. Begge dele taler til italienerens fordel. "
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.