VOLKSWAGEN FIRMABILER

Volkswagen er det bilmærke i Danmark, som der leases fleste biler fra. Hvis du vil med på holdet, skal du overveje at få en leasing-aftale via LEASING DK.

Volkswagen - eller i folkemunde bare "folkevogn" - har i årtier været blandt de bedst sælgende biler i Danmark.

Faktisk er kærligheden til Volkswagens modeller så stor, at flere segmenter er opkaldt efter VW-modelnavnet. Eksempelvis Golf-klassen, Polo-klassen og til dels Passat-klassen.

Volkswagen Golf fra 1974 skulle løfte den meget tunge arv efter Type 1-modellen kendt som boblen, og det lykkedes til fulde.

En fantastisk udvikling

VW-fabrikkerne blev grundlagt i 1930'erne, men det var først efter Den Anden Verdenskrig, at mærket begyndte for alvor at producere bilerne til menigmand. Volkswagen Touareg

Men da Type 1 (boblen) og Type 2 (rugbrødet) var sat i produktion, eksploderede udviklingen i den Wolfsburg-baserede koncern.

Siden er modeller som Volswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat og Volkswagen Transporter blevet indskrevet på bilisternes liste over favorit-biler.

Volkswagen Passat er da også blandt firmabilisternes foretrukne køretøj, ligesom det danske politi helst kører i modellen.

Verdens største producent

Et par gange inden for de senere år har Volkswagen-koncernen - der også rummer blandt andre Audi, Seat og Skoda - formået at blive verdens største producent.

Mærket har også vundet masser af bilkåringer - senest med trillinge-modellen Volkswagen Up i 2013.

Uanset hvilken Volkswagen-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Volkswagen herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil