Tiguan 2024 H Side

Erhvervsleasing

Stort udvalg i VW firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af VW's populære modeller hos os. 

VW ID Buzz 2023 Gul Forende

Nyhed

Volkswagen ID. Buzz
– fuldelektrisk minibus med plads til det hele

Se mere om ID. Buzz

VW ID.4 2021 Profil

Nyhed

VW ID.4
- Den populære elektriske SUV

AID.4 har skabt en moderne SUV der imponerer på mange punkter.

Se mere om ID.4

Volkswagen erhvervsleasing

Volkswagen

VW Tiguan 2021 R Line Baglygte

Volkswagen erhvervsleasing af populære modeller

Volkswagen eller folkevogn, som bilen kaldes i folkemunde, har i årtier været en af de bedst sælgende biler i Danmark. Flere segmenter er endda opkaldt efter VW-modelnavnet. Eksempelvis Golf-klassen, Polo-klassen og til dels Passat-klassen.

Med legendariske biler som Type 1 Boblen og Type 2 Rugbrødet bag sig, leverer Volkswagen fortsat i dag storsællerter. Volkswagen Passat er på listen over de mest populære firmabiler, men du finder også SUV’er som T-Cross, T-Roc og Touareg fra Volkswagen erhvervsleasing.

Her på siden kan du finde alle de populære modeller fra Volkswagen, og det er alle biler, du kan lease hos LEASING DK. På hver model finder du beskatningsgrundlaget, så du kender beskatningen på din kommende firmabil.

Tiguan 2024 Front

Leasing af Volkswagen som firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Vi kan sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher netop dine behov. Ved at lease binder virksomheden ikke likvider i en vognpark, men i stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning, som betales måned for måned.

Både serviceaftale, forsikring og brændstofkort kan være en del af aftalen, så du har det fulde overblik over økonomien. Længde på kontrakten og antallet af kilometer ændres også til dit behov.

Ønsker du en bestemt model eller udstyrsvariant fra Volkswagen, så kan vi hjælpe dig hos LEASING DK. Vi har et stort netværk i bilbranchen og har samtidig adgang til særligt udstyrede bilmodeller. Derfor finder vi helt sikkert også en firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.