DSC03332

Finansiel leasing

Vi finansierer bilen, og du får en fast månedlig ydelse. Nem finansiering af virksomhedens vognpark med finansiel leasing

 

Finansiel leasing til erhverv

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing – og også den billigste. Det skyldes, at en stor del af risikoen ligger hos dig som leasingtager. Der er ikke krav fra os som leasingselskab om vedligehold af bilen, antal kørte kilometer, stand på bilen og lignende, når leasingperioden slutter. Det er nemlig jer som leasingtager, der har det fulde ansvar for bilen, fordi det er jer, der skal indfri restgælden og sælge bilen videre, når leasingperioden slutter.

Finansiel leasing er derfor en nem og billig måde at finansiere sin bilpark på som erhvervskunde. Ved at lease bilen bliver den en løbende driftsomkostning, der betales måned for måned, fremfor én stor investering, og du undgår derfor at binde store likvide midler i en vognpark. Desuden kan leasingydelsen trækkes fra. Finansiel leasing anvendes oftest til varebiler, varevogne og dyrere premiumbiler.

Med finansiel leasing har du den fulde brugsret til bilen, og det er derfor, at det er en foretrukken leasingform for mange håndværkere. Du skal ikke tænke over, om der bliver spildt maling, den får en bule på byggepladsen eller lignende. De eneste forpligtelser, du har overfor os, er den månedlige ydelse samt indfrielse af restværdien af bilen, når aftalen er slut. Derfor får du også den laveste leasingydelse ved at vælge finansiel leasing til erhverv.

Hør hvor nemt det er

Hvad er finansiel leasing?

Ved finansiel leasing betaler virksomheden en fast månedlig ydelse for bilen og kan frit bruge den, men hæfter samtidig for bilens restværdi, når leasingaftalen udløber. Det betyder, at man enten skal købe bilen, anvise en køber til den eller lave en ny aftale på bilen.

Fordelen ved finansiel leasing fremfor operationel leasing er, at det er billigere, fordi man selv bærer risikoen ved gensalg af bilen. Her det vigtigt at have sat en realistisk restværdi fra start, så der løbende afskrives på bilen, i stedet for at man får et stort tab, når restværdien skal indfries. Hvis bilen er mindre værd, end hvad restværdien er sat til, er det nemlig jer som virksomhed, der skal dække forskellen. Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for at fastsætte en realistisk restværdi, når leasingaftalen indgås.

Leasing er en finansiering af virksomhedens vognpark, og det er generelt en fordelagtig måde at gøre det på, fordi likviditeten i virksomheden ikke bliver belastet. Udgifterne til biler bliver en løbende omkostning, som betales måned for måned. Der er desuden fuld fradragsret på selve ydelsesbeløbet. Når der er tale om finansiel leasing, anses aftalen som et køb, og derfor bør bilen også balanceføres som et aktivt i virksomheden, fordi du er forpligtet til at købe bilen, når leasingperioden er slut.

DJI 0018

Hvordan fungerer finansiel leasing?

Ved finansiel leasing vælger du den bil, du ønsker at lease, og vi tager en snak om, hvad dit forventede kørselsbehov er, hvordan du vil vedligeholde den, og hvilken stand du forventer, at bilen er i, når leasingperioden udløber. De oplysninger skal vi nemlig bruge til at beregne en forventet restværdi af bilen.

Det er vigtigt, at restværdien er så præcis som mulig, fordi det er det beløb, du skal betale til os, når leasingaftalen udløber. Det kan være til en tredjepart, eller det kan være til virksomheden, som hellere vil binde et mindre beløb i bilparken end beløbet for en ny bil. Uanset hvem der kommer til at eje bilen, skal restværdien indfries. 

Leasingaftalen løber typisk op til 60 måneder, hvis det er varebiler og varevogne, mens de er kortere på premiumbiler, som er de typiske biler, der bliver finansielt leaset. Aftalen kan skrues sammen efter dine ønsker. Vi lytter til dine behov og kan sammensætte en aftale, der passer til din virksomhed. 

Tilvælg serviceaftale

Du kan tilvælge en serviceaftale til din leasede bil. Serviceaftale er obligatorisk, når det er operationel leasing, og kan altså tilvælges til finansiel leasing. Vi anbefaler altid, at man får serviceret bilen løbende, fordi en bil med en udfyldt servicebog holder sin værdi bedre. Samtidig kan mange småproblemer tages i opløbet, inden det koster en større reparation.

Det giver dig endnu mere sikkerhed i forhold til de løbende omkostninger, fordi der ikke kommer værkstedsregninger for service samt udskiftning af sliddele. 

Det er også muligt at tilvælge brændstofkort, ladeløsning og forsikring til aftalen.

Hør om mulighederne

LDK Guy Office

Vi er klar til at vejlede

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge den rette leasingløsning. Det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne konsulenter sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du kan trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg. Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. 

Kontakt os

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service
  Landsdækkende levering og service
  Erhvervsleasing til hele Danmark.