Skoda Superb 2019 Front

ENORM OG LUKSURIØS

Skoda Superb iV: Hatchback eller Combi stationcar som plug-in hybrid

Med erhvervsleasing af Skoda Superb får du Skodas største model på flere områder. Den byder både på klasseledende pladsforhold, har et luksuriøst interiør og højt udstyrsniveau.

Den stilfulde

Erhvervsleasing af Skoda Superb som firmabil
- med fordelagtig beskatning

Superb fås både som såkaldt liftback – en 5-dørs hatchback med en mere skrånende og sedan-lignende bagende, og den mere populære Combi stationcar. Begge har enorme bagagerum og et flot udstyrsniveau. Og så fås den som plug-in hybrid med en opgivet elektrisk rækkevidde på op til 55 km.

Superb kom første gang på markedet i 2001 og nyeste generation er fra 2015 med et facelift i 2020, hvor den fik introduceret en plug-in hybrid motor. Denne har modelbetegnelsen Superb iV. Superb deler blandt andet platform med Volkswagen Passat og Arteon.

Vælger du erhvervsleasing af Skoda Superb hos LEASING DK, får du mange fordele. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Finansiel eller operationel leasing – valget er dit. Du vælger også selv, om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Priser for leasing af Skoda Superb

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Skoda Superb 2019 Sportline + Combi Sportline

Benzin, diesel eller plug-in hybrid med DSG-automatgear og firehjulstræk

Superb fås med både benzinmotorer, en dieselmotor og som plug-in hybrid.

Første mulighed er en 1,5 liters TSI-benzinmotor med 150 hk med manuelt gear. Du kan også vælge en 2,0 TSI-udgave med 190 hk og automatgear eller den endnu kraftigere med 280 hk og 4x4 firehjulstræk.

Der findes en enkelt 2,0 TDI-dieselmotor, hvor du kan vælge mellem 150 hk eller 200 hk med eller uden 4x4 firehjulstræk. Alle dieselvarianter har automatgear.

Endelig fås den altså som plug-in hybrid med en 1,4 liters TSI-benzinmotor og en elmotor, der giver kombineret 218 hk. Denne er med 6-trins DSG-automatgear og et batteri på 13 kWh med en opgivet rækkevidde på op til 55 km (WLTP).

Skoda SUPERB 2019 Iv Cabine (2)

Højt udstyrsniveau: Vælg mellem Style, Sportline eller Business Executive

Der er tre udstyrsversioner af Superb. Style inkluderer udstyr som 17” alufælge, LED for- og baglygter, tågeforlygter, Bolero 6,5” touchskærm med trådløst Apple Carplay, 10” digitalt cockpit, trådløs mobilopladning, Climatronic 3 zoner klimaanlæg, el-justerbare forsæder med lændestøtte i førersiden med memoy, LED ambientebelysning, parkeringssensor for og bag, nøglefri betjening, fartpilot og sikkerhedsudstyr som eCall automatisk nødopkald og Front Assist nødbremse med udvidet fodgængerbeskyttelse og træthedsovervågning.

I Sportline får du et andet og mere sportsligt design og karbon-look interiør. Derudover også 19” alufælge, 3-eget sportsmultifunktionslæderrat med varme, LED-Matrix forlygter og baglygter med dynamisk blinklys, Amundsen Navigation, sæder i dellæder, el-justerbart passagersæde med lændestøtte og memory, sportsundervogn, sort loftshimmel og tagrælinger i sort.

Business Executive giver dig udover Style parkeringsassistent, lædersæder, adaptiv fartpilot, Side Assist blindvinkelalarm, trafikskiltegenkendelse og Lane Assist vejbaneassistent.

Skoda SUPERB 2019 Iv Bagager

Kæmpe bagagerum og anhængertræk til campingvognen

Superb har en længde på 486 cm og en højde på knap 148 cm.

Bagagerummet kan rumme hele 660 liter. 35 liter mere end hatchback-udgaven. Eller hele 1950 liter med bagsæderne slået ned til en helt plan overflade.

Som plug-in hybrid er bagagerummet noget mindre men kan stadig rumme 510 / 1800 liter.

Med dieselmotor må Superb trække 2000 kg på krogen. Den mindste TSI-motor må trække 1600 kg og den større med firehjulstræk hele 2200 kg. Som plug-in hybrid er den tilladte anhængervægt med bremser på maksimum 1900 kg.

Se nærmere på Skoda Superb

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Skoda Superb

Hvorfor skal jeg lease Skoda Superb hos LEASING DK?

Er Skoda Superb din nye firmabil? Så kan du lease den hos LEASING DK og få en leasingaftale, der er skræddersyet efter dig og din virksomhed. Vi har Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger og laver gerne en aftale, der passer til dig. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på Skoda Superb?

Beskatningsgrundlaget på Skoda Superb afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Skoda Superb som hybrid eller elbil?

Ja, Skoda Superb fås som plug-in hybrid. Her har benzinmotoren fået følgeskab af en elmotor og 13 kWh batteri, der tilsammen yder 218 hk. Den har en rækkevidde op til 55 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Skoda Superb?

Skoda Superb kan have 660 liter i bagagerummet og 1950 liter, når bagsæderne er slået ned.

Bagagerummet er lidt mindre på plug-in hybrid-udgaven, hvor der er plads til 510 liter og 1800 liter, når bagsæderne er slået ned. 

Hvor meget må Skoda Superb trække?

Den tilladte vægt på Skoda Superbs anhængertræk afhænger af, hvilken motor der vælges. Dieselmotoren må trække 2000 kg, mens den mindste benzinmotor må trække 1600 kg. Den største benzinudgave med firehjulstræk må have 2200 kg på anhængertrækket.

Plug-in hybriden må trække 1900 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Skoda Superb

  • "Få biler har så meget plads som Skoda Superb. Det er især udtalt på bagsæderne, men også bagagerummet er som et sort hul. Største minus er de enorme bagdøre, men det er prisen for god benplads."
  • "Skoda har ingen respekt for hierarkiet i Volkswagengruppen, og den nye Superb er SÅ god, at den bør få dig til at overveje din næste Audi."
  • "Finishen er fed. Selvfølgelig er man ikke på Audi-niveau, men forskellene vil for langt de fleste være på feinschmecker-niveau. Efter min vurdering matcher Superb klart VW Passat på kvalitets-fornemmelse."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.