Leasing af Skoda Superb

Skoda Superb er en stor og flot bil, som lever højt på, at Skoda i dag er en del af Volkwagen-koncernen. Den nyeste model byder således på stort set alt, hvad en af verdens største bilkoncerner er leveringsdygtige i - og der bliver lånt flittigt fra både Audi og Volkswagen.

Da Skoda Superb ramte markederne i 2001, forsøgte den tjekkiske producent for alvor at spise kirsebær med de store. Den nærmest enorme Skoda Superb bød også dengang på nærmest majestætisk plads til bagsædepassagerne.

Den store bil er i klasse med Audi A6 og Volkswagen Passat - og i forhold til sidstnævnte der akselafstanden næsten ti centimeter længere på Skoda Superb. Det smitter altså af i kabinen, som har oceaner af plads.

Den seneste udgave af Skoda Superb, der er tredje generation, blev introduceret i 2015. Med designet på den model formåede Skoda i langt højere grad end hidtil at bejle til firmabilisterne - og Skoda Superb er blevet end yndling i mange danske virksomheder.

Masser af plads i Skoda Superb

Du skal lease Skoda Superb, hvis du vil have en helt eminent rejsevogn, der byder på klassens i særklasse bedste albuerum. Samtidig er der rigtig fin plads til bagage.

Man sidder godt og har en tryg fornemmelse i den store Skoda Superb. Køreoplevelsen er limousine-agtig, og det er ment i ordets mest positive forstand. Udstyrsmæssigt er Skoda Superb med helt fremme, og den tjekkiske bil er kun blevet mere lækker i de snart 20 år modellen har eksisteret.

Kontakt os

Modellen kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar med masser af vejledning og gode råd samt en skarp leasing-løsning på en Skoda Superb - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Skoda Superb her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Skoda Superb via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Skoda Superb

Her kan du lease bil med et smil