VW Golf 2020 GTI 8 Koerebillede

TOPMODERNE KLASSIKER

Volkswagen Golf: Hatchback eller Variant stationcar

Med erhvervsleasing af Volkswagen Golf får du en bil, der ofte betegnes som en af de mest helstøbte bilmodeller, og det er da også en af verdens mest solgte biler nogensinde.

Den populære hatchback

Erhvervsleasing af VW Golf som firmabil
til attraktiv beskatning

Volkswagen Golf så dagens lys helt tilbage i 1974. Siden har den ikke set sig tilbage og har generation efter generation været en af de mest solgte biler på verdensplan. Den har vundet utallige priser og står i dag i sin ottende generation, der kom i 2019. I dag fås bilen fortsat med benzin- og dieselmotorer men også i hele to forskellige plug-in hybridversioner, og det var også VW’s første elbil som varianten e-Golf, der nu er erstattet af ID.3.

Golf kan både vælges som hatchback eller stationcar. Stationcarudgaven fås dog ikke som plug-in hybrid. Når anmelderne skriver om Golf er ordet helstøbt ofte brugt. Det er en utrolig helstøbt bil, der er svær at sætte en finder på. Den både kører godt og er samtidig rummelig og enkel i sit udtryk. Derfor sker der heller ikke det store fra generation til generation. Men hvorfor også lave om på noget, der fungerer?

En leasingaftale hos LEASING DK er fyldt med fordele. Også når du erhvervsleasing af VW Golf. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi også Danmarks (måske) mest fleksible leasingløsninger. Læg dertil at vi er bilfolk og har en af Danmarks største bilforhandler-koncerner i ryggen.

Priser for leasing af Volkswagen Golf

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

VW Golf Variant 2021 1,5 Etsi Front Profil

eHybrid med automatgear eller GTE plug-in hybrid med lang rækkevidde

Motorudvalget afhænger af, om du er til en hatchback eller stationcar (Variant). Sidstnævnte fås nemlig ikke som plug-in hybrid.

Både hatchback og stationcar-udgaven fås med en klassisk 1,5 TSI-benzinmotor med 130 hk og manuelt gear. Du kan også vælge dem i en mild hybrid-version med 7-trins DSG-automatgear. Her hjælper et 48-volt batteri og generatorsystem til en lidt bedre brændstoføkonomi. Samme mild hybridmotor fås også med 150 hk, og endelig kan du vælge en klassisk 2.0 TSI benzinvariant med 190 hk. Som dieselvariant fås den kun i en 2,0 TDI-udgave med automatgear og enten 115 eller 150 hk.

Vil du have den som plug-in hybrid findes to hatchback-versioner. En 1,4 TSI eHybrid med 204 hk og et batteri med en nettokapacitet på godt 10 kWh, som giver den en opgivet elektrisk rækkevidde på op til 69 km. Du kan også vælge en GTE-version, hvor du får samme motor men hele 245 hk (250 Nm) og en acceleration fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder. Her er den opgivne rækkevidde en smule lavere og lyder på op til 64 km ved blandet kørsel.

VW Golf 2020 GTI Clubsport Forsaeder

Vælg mellem udstyrsniveauet Life, Style, R-Line eller GTE

Life byder på standardudstyr som Car2X (wifi-baseret trafiksystem), 16” letmetalfælge, LED for- og baglygter, ambient kabinebelysning i 10 farver, Climatronic 3-zoners klimaanlæg, digitalt cockpit med 10” instrumentskærm, app-opkobling, 10” multimedie touchskærm med trådløs Apple Carplay / Android Auto, nøglefri start/stop, parkeringssensor for og bag og standard sikkerhedsudstyr som Front Assist automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, Lane Assist vejbaneassistent, automatisk nødopkald og adaptiv fartpilot.

I Style får yderligere udstyr som 17” letmetalfælge, LED Performance forlygter, sportkomfort-forsæder og 14-vejs elektrisk førersæde med lændestøtte, massage og memory, sidespejle med elklapfunktion, Light Assist op- og nedblænding, Travel Assist med adaptiv vognbaneføring og hastighedstilpasning, træthedsregistrering og Blind Spot sensor med advarsel ved bagfrakommende trafik.

I R-Line tilføjes kofangere i R-Line design, køreprofilindstilling, progressiv styring, tonede bagruder og undervogn med sportsaffjedring.

I GTE-udgaven fås kun ét udstyrsniveau som til gengæld er omfattende og bygger på Style. Her får du yderligere blandt andet LED Matrix IQ-Light forlygter, bakkamera, røde bremsekalibre, XDS Differentiale, progressiv styring og tonede ruder.

VW Golf Variant 2021 1,5 Etsi Bagagerum

Rummeligt bagagerum og anhængertræk til traileren

Golf hatchback har en længde på 429 cm og en højde på 148 cm. Bagagerummet i eHybrid kan rumme 273 liter eller 1129 liter med nedfældede bagsæder.

Som almindelig benzin/diesel og som GTE plug-in hybrid kan bagagerummet klare 381 liter eller 1237 liter med bagsæderne slået ned.

Alle versioner af Golf – både hatchback og stationcar - kan klare hele 1700 kg på anhængertrækket mens dieseludgaverne må trække 1800 kg.

Se nærmere på Volkswagen Golf

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Golf

Hvorfor skal jeg lease VW Golf hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Volkswagen Golf som din nye firmabil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor sammensætter vi en leasingaftale, der passer til dine behov. Serviceaftale, forsikring og brændstof kan være en del af aftalen, så biløkonomien er kendt måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på VW Golf?

Beskatningsgrundlaget på Volkswagen Golf afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes VW Golf som hybrid eller elbil?

Ja, Volkswagen Golf findes både som mild hybrid og plug-in hybrid.

Mild hybrid er, når et mindre selvopladende batteri understøtter motoren ved for eksempel start og acceleration. Det sparer brændstof, og batteriet lades automatisk op under kørsel.

Plug-in hybrid er med elmotor og batteri, som lades med ladekabel. Her kan Golf køre op til 69 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på VW Golf?

Volkswagen Golf hatchback eHybrid har et bagagerum på 273 liter og 1129, når bagsæderne er lagt ned. 

Med almindelig benzin- eller dieselmotor samt GTE plug-in hybrid er bagagerummet på 381 liter og 1237 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Hvor meget må VW Golf trække?

Volkswagen Golf må have 1700 kg på anhængertrækket, dog må dieseludgaverne have 1800 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen Golf

  • "Ottende generation af VW Golf ligner sig selv udefra, men er helt fornyet under det ydre. Resultatet er blevet en fantastisk velfungerende bil, der på bedste vis præsenterer al den udvikling, moderne biler har gennemgået."
  • "Den nye Golf er en magtdemonstration"
  • "VW Golf 8 overbeviser, men er ikke perfekt"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

Volkswagen