Leasing af Volkswagen Golf

Volkswagen Golf er en af de bedst kendte bilmodeller overhovedet, og det er ikke uden grund, at modellen har været blandt de bedst sælgende biler siden lanceringen tilbage i 1974.

Faktisk er Volkswagen Golf så populær, at den faktisk lægger navn til c-segmentet, hvor også modeller som Ford Focus, Opel Astra og Toyota Corolla befinder. I stedet for c-segmentet er det nemlig alment kendt, at det er betegnelsen Golf-klassen, der er den foretrukne.

Som firmabil er Volkswagen Golf også en reel klassiker, hvilket blandt andet hænger sammen med, at modellen fåes i forskellige varianter. Som hatchback og stationcar - men også i endnu mere potente udgaver som Volkswagen Golf GTI eller Volkswagen Golf R300. Og som elektrificeret udgave.

Volkswagen Golf hersker i Golf-klassen

Faktisk kan det godt blive lidt af en kunst at finde frem til, hvilken eksakt Volkswagen Golf-model, men skal vælge. Der er nemlig rigtig mange af dem.

Noget af det, der gør Volkswagen Golf så populær, er den her grad af underspillethed. Den er ikke designet specielt opsigtsvækkende og moderne, men bilen er bare i særklasse på stort set samtlige punkter, og derfor er der noget som snakken, når man taler om herskeren i Golf-klassen.

Volkswagen Golf bør blive din næste firmabil, hvis du prioriterer sikkerhed, pålidelighed og komfort højt. Modellen kan leases hos LEASING DK i en lang række forskellige udgaver og kombinationer med diverse motorer og niveauer af udstyr. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volkswagen Golf - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volkswagen Golf her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volkswagen Golf via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volkswagen Golf

Her kan du lease bil med et smil