Kunde Underskriver

Velkommen til LEASING DK

Alt du skal vide som privatkunde

Det skal være trygt at være leasingkunde hos os. Vi har derfor samlet de vigtigste information om din privatleasing, så du nemt kan finde svar på dine spørgsmål. 

Tillykke med din nye bil!

Privatkunde hos LEASING DK

LEASING DK er en del af Nielsen Car Group og står for leasing i hele koncernen. Når du privatleaser en bil hos Bjarne Nielsen, Bilernes Hus eller Motorpoint, er derfor os, du bliver kunde hos.

Vi varetager alt omkring leasing af din nye bil, og det er derfor, vi siger, at din leasing er powered by LEASING DK. Det skal være trygt at være leasingkunde hos os, og derfor har vi samlet alle de vigtigste informationer om din privatleasing her på siden. Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. 

Kontakt os

Kunde I Bil

Privatleasing giver tryghed i biløkonomien

Når du privatleaser en bil hos os, er det med en serviceaftale, som dækker udgifter til service og udskiftning af filtre, olie og sliddele i bilen. Det kaldes også for operationel leasing, og fordelene for dig er, at der ikke dyre og uventede værkstedsregninger, ligesom du kan aflevere bilen tilbage, når aftalen udløber uden at skulle tænke over værditab.

Du betaler en fast pris hver måned, og du kender derfor dit bilbudget måned for måned. Udover leasingydelsen skal du selv betale forsikring og ejerafgift, som også er faste udgifter.

Det betyder, at du altid har det fulde overblik over din biløkonomi.

Mere om operationel leasing

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service.
  Landsdækkende levering og service.
  Leasing til hele Danmark.