Tesla 2022 Model Y Siden

Elektrisk SUV

Tesla Model Y – masser af plads og lang rækkevidde

Med erhvervsleasing af Tesla Model Y får du en firehjulstrukket SUV med god plads til både passagerer og bagage, lang rækkevidde og lynhurtig opladning.

Komfortabel og rummelig

Erhvervsleasing af Tesla Model Y
– elektrisk SUV til hele familien

Elbiler fra Tesla er forgangsmodeller på mange områder, og når det gælder opladning og rækkevidde, er Model Y ingen undtagelse. Med en rækkevidde op til 533 km kommer du langt på en opladning, og skulle du mangle kilometer, så kan du på bare 15 minutter lade op til 241 km ved Teslas Supercharger-netværk.

Tesla Model Y er baseret på model 3, men skiftet fra sedan til SUV gør sæderne højere og udsynet over vejen bedre i Model Y. Bilen er mere rummelig, så du får masser af plads på alle sædepladser samt i bagagerummet. Designmæssigt har den Teslas formsprog med de karakteristiske forlygter og bløde kurver. 

Hos LEASING DK kan du vælge erhvervsleasing af Tesla Model Y som din nye firmabil. Vi sammensætter en aftale til netop dit behov, og service, forsikring og ladeløsning kan være en del af den månedlige leasingydelse.

Priser for leasing af Tesla Model Y

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Tesla Y 2022 Thumbnail
  Model Y
  F LONG RANGE

  Long Range-udgave med rækkevidde op til 533 km.

  • BEV F LONG RANGE 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 66.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.582 kr./md.
   Beskatning fra 399.990 kr.
 • Tesla Y 2022 Thumbnail
  Model Y
  F PERFORMANCE

  Performance er topmodellen med Dual Motor firehjulstræk, acceleration 0-100 km/t på 3,7 sekunder og rækkevidde op til 514 km.

  • BEV F PERFORMANCE 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 70.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.780 kr./md.
   Beskatning fra 424.990 kr.
 • Tesla Y 2022 Thumbnail
  Model Y
  -

  RWD- udgaven med baghjulstræk og en rækkevidde på op til 455 km.

  • BEV RWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 60.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.254 kr./md.
   Beskatning fra 359.990 kr.
 • Tesla Y 2022 Thumbnail
  Model Y
  F LONG RANGE

  Long Range-udgave med rækkevidde op til 533 km.

  • BEV F LONG RANGE 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 66.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.582 kr./md.
   Beskatning fra 399.990 kr.
 • Tesla Y 2022 Thumbnail
  Model Y
  F PERFORMANCE

  Performance er topmodellen med Dual Motor firehjulstræk, acceleration 0-100 km/t på 3,7 sekunder og rækkevidde op til 514 km.

  • BEV F PERFORMANCE 4WD
   48 måneder, 15.000 km per år, 70.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.780 kr./md.
   Beskatning fra 424.990 kr.
 • Tesla Y 2022 Thumbnail
  Model Y
  -

  RWD- udgaven med baghjulstræk og en rækkevidde på op til 455 km.

  • BEV RWD
   48 måneder, 15.000 km per år, 60.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.254 kr./md.
   Beskatning fra 359.990 kr.
Tesla 2022 Model Y Front

Tesla Model Y Long Range eller Performance med lang rækkevidde

Tesla Model Y fås i to forskellige versioner: Long Range og Long Range Performance. Opgraderingen til Performance giver bilen til tophastighed på 250 km/t mod 217 km/t på Long Range, mens den kan i Long Range har en acceleration på 5 sekunder fra 0-100 km/t, gør Performance det på 3,7 sekunder.

Rækkevidden er der også en smule forskel på. Long Range har en rækkevidde på 533 km, mens Performance kan køre 514 km på en opladning. Derudover får du 21” Überturbine-fælge, Performance-bremser, sænket affjedring og aluminiumslegerede pedaler ved at vælge Performance-udgaven.

Begge modeller er med Teslas firehjulstræk, som består af to uafhængige elmotorer, som digitalt regulerer drejningsmomentet til for- og baghjul. Det giver blandt andet et godt vejgreb, som gør Model Y habil i både regn, sne, mudder og off-road.

Tesla 2022 Model Y Cockpit

Premium-interiør uanset model og masser af sikkerhedsteknologi

Tesla Model Y leveres med premium-interiør, uanset hvilken model du vælger. Sædematerialet i bilen er vegansk, og det er både blødere end læder, mere holdbart og mere pletbestandigt.

Det meste i bilen styres fra en 15” touchskærm mellem forsæderne. Omgivelserne visualiseres i realtid på skærmen, hvor du hele tiden har det fulde overblik over kørsel, andre bilister og forhindringer på vejen. Under skærmen er der plads til to telefoner på den trådløse oplader.

Der er glastag i bilen, som giver mere lys i kabinen og en uhindret udsigt til himlen. Derudover er der klimaanlæg, el-justerbare forsæder, opvarmede for- og bagsæder, premium audio, og der er en basis autopilot, som kan opgraderes, så bilen bliver mere selvkørende.

Tesla 2022 Model Y Bagsaeder 2

Frunk, stort bagagerum og mulighed for anhængertræk

Er der brug for at have en del bagage med, kan Tesla Model Y sagtens levere. Foran har bilen et såkaldt frunk på 117 liter, hvor der kan være plads til for eksempel ladekablerne. Bagagerummet kan rumme 854 liter, og når bagsæderne er slået ned, kan der være helt op til 2041 liter.

Bagsæderne kan desuden lægges ned individuelt – det giver en stor fleksibilitet, når der skal transporteres større bagage eller ski. Bagagerummet har et lavt gulv, som gør det nemt at få bagagen ind og ud.

Det er muligt at få anhængertræk på Tesla Model Y. Anhængertræk købes som ekstra udstyr, og bilen kan trække op til 1600 kg (gælder for alle modeller).

Se nærmere på Tesla Model Y

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Tesla Model Y

Hvorfor skal jeg lease Tesla Model Y hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du erhvervslease Tesla Model Y, og vi sammensætter en aftale, der passer til dit behov.

Vores netværk i bilbranchen er stort, så vi kan finde den rette bil til dig. Service, forsikring og ladeløsning kan være en del af aftalen, hvis du ønsker.

Hvad er beskatningsgrundlaget på en Tesla Model Y?

Beskatningen på Tesla Model Y afhænger af, hvilken udgave du vælger.

På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Tesla Model Y?

Tesla Model Y har et frunk på 117 liter, mens bagagerummet kan rumme 854 liter. Når bagsæderne er slået ned, kan der være helt op til 2041 liter.

Hvor meget må en Tesla Model Y trække?

Tesla Model Y kan have op til 1600 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Tesla Model Y

 • "Tesla Model Y har været ventet længe, men nu er den store SUV endelig kommet til Danmark. I forhold til den populære Model 3 er Y'eren bedre til det meste, men den er samtidig også blevet blandt de dyreste i feltet."
 • "Den rummelige og langtursegnede amerikanske SUV med to elmotorer kommer ind på et marked med mange konkurrenter, men den har også meget at byde på."
 • "Tesla Model Y er en prismæssigt relativt overkommelig SUV, og derfor har den stor interesse hos mange danske familier, der godt kunne tænke sig en elbil med mere rummelighed end Tesla Model 3, men som er billigere end Tesla Model X"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.