PEUGEOT FIRMABILER

Er du også til fordelagtige franske løsninger, så er Peugeot svaret på dine drømme om en fed firmabil. Få den bedste leasing-aftale via LEASING DK.

Vi skal så langt tilbage som til 1810 for at finde det år, hvor franske Peugeot blev grundlagt.

Det var selvsagt ikke biler, det handlede om dengang - men i stedet kastede Peugeot-folkene sig over produktionen af kaffekværne og cykler.

I 1889 så den første Peugeot-bil dagens lys - og siden har man ikke set sig tilbage hos producenten, der oprindeligt havde sit domicil i Sochaux, som ligger syd for Alsace-området.

Peugeot fik medvind i Danmark

I 1976 fusionerede man med Citroën på den franske regerings opfordring - og i den forbindelse blev PSA Gruppen dannet. Den rummer i dag endvidere bilmærkerne DS og Opel. Peugeot 508 SW

Peugeot har i mange årtier været et af danskernes foretrukne bilmærker. Faktisk er Peugeot på en andenplads i Danmark, når det handler om, hvilke bilmærker der findes flest eksemplarer af lige nu - kun overgået af Volkswagen.

Især op gennem 1980'erne fik Peugeot medvind i Danmark med modeller som 309 og 405, der begge blev kåret som Årets Bil i Danmark i henholdsvis 1987 og 1988.

Blandt de bedst sælgende modeller

Senere har også Peugeot 307 og Peygeot 3008 vundet den titel, ligesom en række øvrigt modeller har været særdeles populære.

Peugeot 208 er således blandt de bedst sælgende bilmodeller gennem de senere år.

Uanset hvilken Peugeot-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Peugeot herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil