PEUGEOT 5008 2021 Landskab (1)

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Peugeot firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Peugeots populære modeller hos os. 

Book møde

PEUGEOT 2008 2020 Front (1)

Nyhed

Peugeot e-2008
- 100% elektrisk SUV

Peugeot har lavet en 100% elektrisk version af den populære 2008. Den hedder e-2008

Se mere om Peugeot 2008   Skift til os

PEUGEOT 208 2020 Baglygte (1)

Peugeot erhvervsleasing af populære modeller

Franske Peugeot er en af de mest populære biler i Danmark, og faktisk er Peugeot på en andenplads, når det handler om, hvilke bilmærker der findes flest eksemplarer af lige nu – kun overgået af Volkswagen.

I de senere år har Peugeot 307 og Peugeot 3008 vundet titlen som Årets Bil i Danmark, og der er modeller for enhver smag. Lige fra den lille 208 til den store SUV med modelnavnet 5008.

Her på siden kan du se Peugeot erhvervsleasing af populære bilmodeller hos LEASING DK. På hver model kan du læse mere om bilen og se, hvad beskatningsgrundlaget er, så du kender beskatningen på din nye firmabil.

PEUGEOT E208 2020 Oplader (1)

Leasing af Peugeot firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du lease din nye Peugeot firmabil, og vi skræddersyr en erhvervsleasingaftale, som passer til din virksomhed. Uanset om der skal køres meget eller lidt, og hvor lang tid du har brug for firmabilen, kan vi sammensætte en aftale, som matcher dine behov.

En af de største fordele ved leasing er, at du ikke binder likvider i vognparken, men omdanner biludgifterne til en løbende driftsomkostning. Serviceaftale, brændstofkort og forsikring kan indgå i aftalen, så du kender biløkonomien måned for måned.

Mangler der en model eller udstyrsvariant, så kan vi hos LEASING DK hjælpe dig. Vi har et stort netværk i bilbranchen og har samtidig adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så vi kan helt sikkert finde en Peugeot firmabil til dig.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.