Funktionel og kompakt

Renault Kangoo og Kangoo E-Tech er praktiske varebiler

Med erhvervsleasing af Renault Kangoo få du en mindre, men praktisk varebil. Den fås også fuldelektrisk med Kangoo E-Tech Electric, der har en rækkevidde på 300 km.

Book møde

Varerum på 3,3-3,8 m³

Erhvervsleasing af Renault Kangoo og Kangoo E-Tech – fleksible og rummelige håndværkerbiler

Renault Kangoo er en praktisk håndværkerbil, som kan bruges af mange forskellige brancher. Den kompakte størrelse og det rummelige varerum gør den særligt velegnet til dig, der kører meget i byen, hvor den nemt kan komme omkring.

Kangoo findes i en udgave med brændstofmotor, men du kan også vælge den elektriske Kangoo E-Tech Electric. Den har en rækkevidde op til 300 km, og den kan komme ind i selv de strengeste miljøzoner, hvilken gør modellen endnu mere egnet til bykørsel.

Uanset hvad du vælger, så kan du lease vælge erhvervsleasing af Renault Kangoo hos LEASING DK. Vi sammensætter en aftale, der matcher dine behov, og du kan få både service, forsikring og brændstofkort eller ladeløsning med i den månedlige leasingydelse.

Kontakt os

Priser for leasing af Renault Kangoo

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Renault Kangoo E Tech 2022 Forfra

Renault Kangoo med brændstofmotor eller fuldelektrisk Kangoo E-Tech Electric

Renault Kangoo er med sin praktiske størrelse et godt valg i mange brancher, og den fås med flere forskellige motorer for at imødekomme alle behov. Af de klassiske brændstofmotorer kan der vælges en TCe 130 PF-benzinmotor, der har 130 hk og er med syvtrins automatgear. Der er to udgaver med Blue dCi-dieselmotor og manuelt gear, hvor den ene er med 95 hk og den anden 115 hk.

Den fås også i en fuldelektrisk udgave. Renault Kangoo E-Tech Electric er det mundrette navn, og den har en elmotor med et 45 kWh batteri og automatgear. Rækkevidden er op til 300 km, og varebilen er særligt egnet til bykørsel. Her kan den komme ind i alle miljøzoner, og samtidig kan der være fordelagtige parkeringspladser, hvis man har en elbil.

Med en 11 kW-oplader tager det 3 timer og 50 minutter at lade Kangoo E-Tech helt op, mens det med 22 kW DC-lynlader tager blot 30 minutter at lade 170 km.

Renault Kangoo E Tech 2022 Interior

Vælg udstyr: Standard, Open Sesame eller Temp Tek/Tekno

Renault Kangoo har som standard manuel aircondition, Hill start assist, LED-kørelys, 3,5” sort/hvidt førerdisplay, radio med DAB og Bluetooth.  E-Tech har desuden automatisk aircondition og førerdisplay er en 4,2” TFT-farveskærm.

Til begge modeller kan der vælges Open Sesame by Renault-funktionen. Den er praktisk, særligt hvis du arbejder i byen, hvor det kan være svært at finde en parkeringsplads, hvor du kan åbne bagdørene til varerummet. Med Open Sesame får du en åbning i siden på 1,45 meter, så du kan læsse selv store genstande af og på, uden de skal igennem bagdørene.

Derudover fås en Temp Tek-version til brændstofmotorer, mens den hedder Tekno på E-Tech-udgaven. Begge versioner indeholder midterkonsol med armlæn og opbevaring, blindvinkelalarm, parkeringssensor, bakkamera og fartpilot. I Temp Tek-versionen er der 4,2” TFT-farveskærm, mens det er 8” display med trådløs Apple CarPlay og Android Auto i Tekno-versionen.

2021 New Renault Kangoo Van Tests Drive (11)

Kompakt og rummeligt varerum og mulighed for anhængertræk

En af de store fordele ved Renault Kangoo er den kompakte størrelse, som samtidig giver et rummeligt varerum. Varerummet er 3,3 m³, men bliver 3,8 m³, hvis der vælges Open Sesame by Renualt-funktionen.

Varerummet kan indrettes, så du får det maksimale ud af bilen. Der kan for eksempel tilvælges en reol i loftet, så du kan transportere lange genstande op til 2 meter, uden de optager plads i bunden. Der kan også vælges forskellige opbevaringsløsninger udenpå bilen.

På anhængertrækket må der uanset model være op til 1500 kg (med bremser).

Se nærmere på Renault Kangoo

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Renault Kangoo

Hvorfor skal jeg lease Renault Kangoo hos LEASING DK?

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogen af Danmarks mest fleksible leasingløsning.

Så skal Renault Kangoo eller Kangoo E-Tech Electric være din nye varevogn, så sammensætter vi en aftale, der matcher til dig.

Hvilke mål har Renault Kangoo og Kangoo E-Tech?

Renault Kangoo og Kangoo E-Tech har en længde på 449 cm, højde på 186 cm og bredde på 216 cm (med sidespejle).

Findes Renault Kangoo som hybrid eller elbil?

Ja, Renault Kangoo fås også i en fuldelektrisk udgave kaldet Kangoo E-Tech.

Hvor meget må Renault Kangoo og Kangoo E-Tech trække?

Uanset hvilken model du vælger, så kan der være op til 1500 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Renault Kangoo og Kangoo E-Tech?

Renault Kangoo og Kangoo E-Tech har et varerum på 3,3 m³, men det kan blive 3,8 m³, hvis du vælger udgaven med Open Sesame by Renault-funktionen.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Renault Kangoo

  • "Renault Kangoo er franskmændenes trumf i det mindste varebilsegment og konkurrenterne er nødt til at være skarpe for at kunne følge med."
  • "Den splinternye 2021-model af Kangoo har større sideåbning, nye gadgets og angiveligt bedre kvalitet."
  • "Franske Renault Kangoo er genial. Den er blevet valgt til Årets Bil i Danmark 2022, og den gentog sejren i Europa med International Van of the Year 2022 – sammen med søstermodellen Mercedes-Benz Citan."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.