OPEL Vivaro 2021 Profil

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Opel  varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis Opels populære varevogne hos os. 

OPEL Vivaro E 2021 Logo

Erhvervsleasing af populære Opel varevogne

Opel er en af Europas største bilproducenter og startede i 1898 med at producere biler og lastbiler. Og selvom det måske er personbilerne, du tænker på, når du hører Opel, så er varevogne også en stor del af Opels DNA.

Med mulighed for at tilpasse varevognen til din virksomhed leverer Opel kvalitet og driftssikkerhed, og alsidigheden gør, at du kan få både et mobilt kontor og god plads i lastrummet, så du kan få løst dine opgaver.

Hos LEASING DK er vi bilfolk med stort branchekendskab, og vi hjælper dig derfor godt på vej med din nye varevogn.

OPEL Vivaro E 2021 Profil Front

Leasing af elektrisk varebil fra Opel hos LEASING DK

I dag er Opel en del af den franske bilkoncern PSA, som også ejer Peugeot og Citroën. Koncernen har på tværs af de tre mærker lanceret en elektrisk varevogn, som hos Opel hedder Opel e-Vivaro, og modellen blev kåret som International Van of the Year 2021. Med en elektrisk varevogn er du klar til bykørsel, fordi den kan køre i selv de strengeste miljøzoner, da den ikke udleder CO2 under kørsel.

Skal du have en Opel varebil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor har vi Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Service, brændstofkort og forsikring kan også indgå i erhvervsleasingaftalen.

En af fordelene ved leasing er, at man ikke binder likvider i virksomhedens vognpark, men i stedet gør biludgifterne til en løbende driftsomkostning. Har du brug for en varebil i en kortere periode, kan du også lease den hos LEASING DK.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.