Robust og rummelig

Renault Master med maksimal plads i lastrummet

Op til 17 m³ kan der være i Renault Masters lastrum, og den klassiske varevogn kan bruges i mange brancher. Med erhvervsleasing af Renault Master får du en pålidelig makker på landevejene.

Book møde

Uendelige muligheder

Erhvervsleasing af Renault Master – kassevogn med masser af plads

Renault Master er den helt store kassevogn med rigtig god plads i lastrummet. Helt op til 17 m³ kan der være, og du kan indrette lastrummet, som du ønsker. Der er plads til inventar, ligesom den kan fås som ladvogn, og den findes i 350 forskellige versioner.

Kabinen er indrettet, så bilen kan fungere som et mobilt kontor. Læg det midterste sæde ned, og der er et bord til computeren, ligesom der er masser af opbevaringsmuligheder og trådløs opladning af mobiltelefonen. Med Bluetooth i bilen kan samtaler også nemt ordnes, når du er på landevejen.

Hos LEASING DK hjælper vi dig med en leasingaftale, så du kender biløkonomien måned for måned. Med erhvervsleasing af Renault Master kan vi sammensætte en aftale, som du ønsker, og herunder kan du se eksempler på leasingpriser.

Kontakt os

Priser for leasing af Renault Master

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

21 2019 New Renault MASTER

Renault Master med automatgear og anhængertræk

Lodret forende, forhøjet motorhjelm og C-formet LED-kørelys. Renault Masters markante design repræsenterer din virksomhed på bedste vis. Den fås med dieselmotor med 135-180 hk og kan vælges med sekstrins manuelt gear eller quickshift, som Renault kalder deres automatgear.

Varevognen med masser af plads i lastrummet. Den har fire længder og tre højder, som kan kombineres, og det giver 8-17 m³ i lastrummet. Er pladsen ikke nok, kan du have op til 2500-3000 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Kabinen er indrettet til at fungere som et mobilt kontor. Det midterste sæde kan foldes ned, så du får et drejebord, der er den perfekte plads til computeren. Der er masser af opbevaringsmuligheder til de genstande, du bruger dagligt, og med den trådløse oplader er det nemt at oplade din smartphone.  

14 2019 New Renault MASTER Press Tests In Portugal

To udstyrsniveauer for Renault Master

Renault Master findes med to udstyrsniveauer: Standard og Tekno. Som standard er der manuel aircondition, to personers passagerbænk med drejeligt bord bag midterste sæde, radio med USB og Bluetooth, 3,5” TFT-display, opbevaringsrum i instrumentbordet, Trailer Swing Assist og Hill Start Assist.

I Tekno-udgaven får du derudover Medianav 4.0 Navigation, parkeringssensor for og bag, bakkamera, fartpilot, trådløs lader til mobiltelefonen, vidvinkelspejl og blindvinkelalarm.

Derudover er det muligt at vælge en lang række ekstraudstyr, så varevognen kan de ting, som du får brug for. Det kan for eksempel være bagdøre, der kan åbne 270 grader, venstre skydedør, så der er adgang fra begge sider, 12-volt stik i varerum eller fartpilot.

18 2019 New Renault MASTER

Brug Master som kassevogn, ladvogn eller hestetransport

Renault Master kan indrettes og ombygges, så den passer til netop dine behov. 350 forskellige versioner findes den i. Der er den klassiske kassevogn, men den kan også fås som chassis med enten enkelt eller dobbelt kabine, eller laves om til både ladvogn, kølevogn eller hestetransport. 

Udenpå er der også mulighed for at tilpasse varebilen ved at vælge tagbagagebærer eller tværgående bagagebærerstænger til transport af materialer ovenpå bilen. Dertil en stålstige, så du kan komme op til materialerne.

Indeni lastrummet kan du få træbeklædning og trægulve eller indrette med forskelligt inventar til værktøj, eller hvad du har brug for. Uanset hvad du vælger, er Renault Master nem at læsse og virkelig rummelig, så den kan bruges til alle brancher og erhverv.

Se nærmere på Renault Master

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Renault Master

Hvorfor skal jeg lease en Renault Master hos LEASING DK?

Renault Master er den klassiske kassevogn, hvor der er masser af plads til værktøj, varer, redskaber eller hvad du skal have transporteret på daglig basis.

Den er robust og solid og har et moderne og stilsikkert design, der gør den til en præsentabel makker i virksomheden.

Når du leaser gennem LEASING DK, kan vi skræddersy en aftale, så den passer til netop dine behov. I stedet for at binde likvider i bilen betales en månedlig ydelse og inkluderes service, forsikring og brændstofkort, kender du biløkonomien i mindste detalje. 

Hvilke mål har Renault Master?

Renault Master fås i fire længder: L1 på 508 cm, L2 på 558 cm, L3 på 623 cm og L4 på 688 cm, og i tre forskellige højder H1 op til 231 cm, H2 op til 256 cm og H3 op til 282 cm. Bilen er 207 cm bred ekskl. sidespejle og 247 cm med sidespejle.

Findes Renualt Master som hybrid eller elbil?

Nej, Renault Master fås kun med dieselmotor.

Hvor meget må Renault Master trække?

Renault Master må have 2500-3000 kg på anhængertrækket. 

Hvor stort er lastrummet på Renault Master?

Lastrummet er 8-17 m² på Renault Master.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Renault Master

  • "Den nye Renault Master er først og fremmest blevet mere støjsvag og er bedre skruet sammen end tidligere – og dermed med forbedret komfort."
  • "Renault har med Master en stærk trumf. Under sydligere himmelstrøg end vores er den store varebil ultrapopulær. Og med den seneste aftapning af modellen, ser det ud som om, at konkurrenterne skal skærpe sig!"
  • "De to udgaver af den nye Renault Master, som vi prøvede for nylig, var væsentlig bedre skruet sammen end den nuværende udgave. Først og fremmest med lavere støjniveau og dermed bedre komfort."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.