OPEL Vivaro E 2021 Opladning

Praktisk og rummelig

Opel Vivaro og Vivaro-e varevogne er ideelle til bykørsel

Erhvervsleasing af Opel Vivaro og den elektriske Vivaro-e byder på varebiler, der er kompakte og velegnede til bykørsel. Vivaro-e er kåret som International Van of the Year 2021.

Book møde

Kompakt varevogn

Erhvervsleasing af Opel Vivaro og Vivaro-e – perfekte varevogne til bykørsel

Opel Vivaro og Vivaro-e er den perfekte makker på jobbet. Varevognen har et stort lastrum, som kan indrettes, så det matcher din virksomhed, men den er samtidig så kompakt, at den nemt kan komme omkring i byerne. Med en højde på 1,95 meter kan den køre de fleste steder – også i parkeringshuse, og det gør det nemmere at finde en parkeringsplads i byerne.

Opel Vivaro-e er den elektriske udgave, som med et batteri på 50 kWh eller 75 kWh kan køre op til 230-330 km på én opladning. Den emissionsfrie kørsel betyder, at bilen kan komme ind i selv de strengeste miljøzoner, og samtidig har elbiler ofte fordelagtige muligheder for parkering. Det er derfor Opel Vivaro-e er det oplagte valg, hvis du kører meget i og omkring byer. Opel Vivaro-e er sammen med søstermodellerne fra Citroën og Peugeot kåret til International Van of the Year 2021.

Med erhvervsleasing af en Opel Vivaro varevogn binder du ikke pengene i din bil, men betaler i stedet en månedlig ydelse. Du kender biløkonomien og undgår uforudsete værkstedsregninger og eventuelle værditab.

Kontakt os

Priser for leasing af Opel Vivaro

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

OPEL Vivaro E 2021 Opstilling

Opel Vivaro med automatgear og FlexCargo

Med Opel Vivaro har du den perfekte varevogn til bykørsel. Den fås i to forskellige længder: L2 på 4,956 meter og L3 på 5,306 meter. Bilen er 1,95 meter høj og 1,92 meter bred, og den er derfor nem at komme omkring med i byen. Samtidig har den et rummeligt lastrum på 5,3-6,6 m³ afhængig af bilens størrelse, og den er bred nok til en Euro-palle.

Den fås med dieselmotor, og du kan vælge mellem sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear. Der er mulighed for at trække op til 2500 kg.

FlexCargo bænksæde er standard i Opel Vivaro og giver dig mulighed for at transportere lange genstande helt op til 4 meter. Det yderste passagersæde kan foldes op, så der bliver plads under sædet. Samtidig kan midtersædet nedfældes og bliver et til bord, hvor du kan have computeren, og på den måde bliver varevognen til et rullende kontor.

OPEL Vivaro E 2021 Logo

Elektrisk Opel Vivaro-e med lang rækkevidde

Med den elektriske Opel Vivaro-e har du alle fordelene fra Vivaro, og samtidig får du en ren elektrisk kørsel, der gør det muligt at komme ind i selv de strengeste miljøzoner. En stor fordel, hvis du kører meget i og omkring byer.

Vivaro-e fås med et batteri på 50 kWh, som har en rækkevidde op til 230 km eller et batteri på 75 kWh, som har en rækkevidde op til 330 km. Bilens motor er støjfri, og med dens avancerede sensorer og systemer til overvågning af data har du hele tiden overblikket over bilens rækkevidde, energi og kørselsforhold.

Bilen fås i de samme størrelser som Vivaro, og er pladsen i lastrummet ikke nok, kan den have op til 1000 kg.

OPEL Vivaro E 2021 Cabine

Vælg mellem udstyrsvarianterne Enjoy og Innovation

Den elektriske Opel Vivaro-e fås kun som udstyrsvarianten Enjoy, mens der til dieseludgaven også kan tilvælges Innovation. Med standardpakken Enjoy får du blandt andet automatisk klimaanlæg, nøglefri åbning og start af bilen, fartpilot, Blind Spot Detection, Webasto oliefyr med timer og fjernbetjening, 7” touchskærm med Apple CarPlay samt bakkamera med 180 grader visning på touchskærmen.

Med Innovation får du fire pakker: Stylepack med Xenon forlygter og 16” sorte stålfælge, Appearance pack med blandt andet tågeforlygter og LED-kørerlys, udvidet sikkerhedspakke med frontal kollisionsalarm, træthedsovervågning og aktiv fartpilot samt en driverassistance-pakke med vejbaneassistent, udvidet skiltegenkendelse og automatisk fjern-/nærlys.

Til Vivaro-e kan de forskellige pakker fra Innovation tilkøbes. Standardfarven er Jade White.

Se nærmere på Opel Vivaro

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Opel Vivaro

Hvorfor skal jeg lease Opel Vivaro eller Vivaro-e hos LEASING DK?

Opel Vivaro og Vivaro-e er til dig, som kører meget i og omkring byer.

Den har en kompakt størrelse, som gør det nemt at komme omkring med den, og højden på 1,95 meter betyder, at den også kan køre i parkeringshuse. Dermed er den lettere at parkere end de fleste større kassevogne. Den er dog stadig rummelig og har op til 6,6 m³ i lastrummet.

Ved at lease en Opel Vivaro hos LEASING DK betaler du en månedlig leasingydelse, hvor der er sørget for både service- og finansieringsomkostninger.

Du kender derfor altid din biløkonomi og undgår at binde mange penge i bilen. Derudover slipper du for uforudsete værkstedsregninger.

Findes Opel Vivaro som hybrid eller elbil?

Ja, Opel Vivaro fås i en fuldelektrisk udgave kaldet e-Vivaro. Den har en rækkevidde op til 330 km. 

Der er fokus på luftkvaliteten i byerne, og der er udsigt til flere steder, hvor der er zoner med nul-udledning. Derfor er den elektriske Opel Vivaro-e et virkelig godt valg til bykørsel.

Elbilen har nemlig ingen udledning, når den kører, og derfor kan man komme ind i selv de strengeste miljøzoner. Samtidig har flere danske byer fordelagtige parkeringsmuligheder for elbiler, og det er bare endnu et plus, hvis det er nemmere at finde parkering. 

Hvilke mål har Opel Vivaro og e-Vivaro?

Opel Vivaro og e-Vivaro fås i to længder: L2 (4,95 meter) og L3 (5,3 meter), har en højde på 1,95 meter og er 1,92 meter bred.

Bilen kan rumme 5,3-6,6 m³ afhængig af længden, og den kan klare op til 2500 kg på anhængertrækket.

Hvor meget må Opel Vivaro trække?

Opel Vivaro må have 1000 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Opel Vivaro?

Der er plads til 5,3-6,6 m³ i lastrummet på Opel Vivaro.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Opel Vivaro

  • "Er det ved at være tid til at skifte til elektrisk varebil? Hvis du er i markedet, er det værd at skele til Opel Vivaro-e, der kan lades på hurtiglader, og som kan hive en trailer."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.