Toyota Proace City 2021 Electric 2 Stk

PLADS TIL SYV

Toyota Proace City: Kassevogn eller Verso med 7 sæder

Med erhvervsleasing af Toyota Proace City får du den mindste varebil fra mærket. Den kan også fås i en forlænget udgave eller som familiebilen Verso med plads til syv personer.

Book møde

Til familie og fragt

Erhvervsleasing af Toyota Proace City - varebil med mange muligheder

Toyota Proace City er en ganske ny model fra 2020. Den er designet til den erhvervsdrivende med behov for knap så meget varerum som storebror Proace. Samtidig kan den fås som gedigen familiebil med mulighed for op til 7 sæder og et kæmpe bagagerum.

Proace City er udviklet i samarbejde med Stellantis-koncernen og deler platform og motorer med Peugeot Rifter, Citroen Berlingo og Opel Combo. Den skulle også være på vej i en ren elektrisk udgave.

Proace City fås i en Medium og Lang udgave (Long). Se mere om mål og rummelighed længere nede på denne side. Du kan også vælge erhvervsleasing af Proace City som såkaldt Verso, hvor den i Medium-udgaven har 5 sæder mens Long-udgaven har 7 sæder.

Hos LEASING DK er vi Danmarks (måske) mest fleksible leasingselskab. Finansiel eller operationel leasing – valget er dit. Du vælger også selv om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Kontakt os

Priser for leasing af Toyota Proace City

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Toyota Proace 2021 Front 2

Diesel- eller benzinmotor med automatgear

Som kassevogn kan Proace City uanset længde fås med en dieselmotor og to benzinmotorer. En 1,5 liters diesel med 102 hk og manuelt gear eller en 1,2 liters benzinmotor med 110 hk og manuelt gear eller med 130 hk og automatgear.

Vælger du Verso-varianten, kan man også få en 1,5 liters dieselmotor med 130 hk og automatgear.

Dieselmotoren er ganske brændstoføkonomisk med et opgivet forbrug på 18,2-19,2 km/l alt efter længde og variant. Benzinvarianterne svinger mellem 13,9-15,6 km/l.

Toyota Proace City 2021 Electric Cockpit 2

Udstyrsvariant: Vælg mellem Base+ eller Comfort

Base+ indeholder standardudstyr som aircondition, fartpilot, DAB+-radio med bluetooth, 2 personers passagersæde, varerumsbelysning, komfort førersæde med højdejustering og lændestøtte, bremseassistent, sædevarme, el-sidespejle med varme, front- og sideairbags og fjernbetjent centrallås.

Comfort inkluderer yderligere smartphone-integration med Apple Carplay/Android Auto, elektrisk håndbremse, multimedieanlæg med touchskærm, multifunktionsrat, elektrisk foldbare sidespejle, regnsensor, tågeforlygter, parkeringssensor for og bag og Smart Active Vision (elektrisk bakspejl og blindvinkel syn).

I Verso-udgaven hedder udstyrsniveauet Shuttle og Family som generelt er bedre udstyret end varebilen.

Toyota Proace City 2021 Electric Varerum

Bagagerum med masser af plads og anhængertræk til traileren

Proace City Medium har en længde på 440 cm og en højde på 186 cm. I Long-udgaven er længden udvidet til 475 cm.

Medium har en lastlængde i varerummet på 181 cm, bredden er knap 171 cm og højden 120 cm. Varerummet kan rumme 3,3 m3. Med Smart Cargo-systemet kan du lægge passagerforsædet ned og få en varerumslænge på hele 309 cm. I Long er varerumslængden knap 217 cm og højden 127 cm, hvilket hæver varerumsvolumen til 3,9 m3. I begge er den maksimale lasteevne 1000 kg.

Som Verso-udgave kan bagagerummet med 5 sæder i brug rumme hele 775 liter. Med alle 7 sæder i brug er det dog reduceret til 209 liter.

Med dieselmotoren må Proace City trække 1500 kg på anhængertrækket. Benzinmotoren med 110 hk må i medium-længden trække 1200 kg (130 hk: 1300 kg). I Long-udgaven er dette begrænset til 850 kg (130 hk: 950 kg).

Se nærmere på Toyota Proace City

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Toyota Proace City

Hvorfor skal jeg lease Toyota Proace City hos LEASING DK?

Skal Toyota Proace City være din nye varevogn, kan du lease den hos LEASING DK. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher din virksomheds behov. Med mulighed for at få serviceaftale, forsikring og brændstofkort i aftalen bliver du godt kørende og kender biløkonomien måned for måned. 

Hvilke mål har Toyota Proace City?

Toyota Proace City fås i en medium- og long-udgave. 

Medium har en længde på 440 cm og en højde på 186 cm. 

Long har en længde på 475 cm og en højde på 186 cm. 

Bredden er 185 cm på dem begge. 

Findes Toyota Proace City som hybrid eller elbil?

Nej, Toyota Proace City fås med enten benzin- eller dieselmotor.

Hvor meget må Toyota Proace City trække?

Afhængig af motoren må Toyota Proace City have 950-1500 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Toyota Proace City?

Der kan være 3,3 m³ i lastrummet på Toyota Proace City. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Toyota Proace City

  • "Hvis du har behov for masser af plads og syv sæder, så er der ikke meget, der kan måle sig med Toyota ProAce City Verso. Men prisen er i den høje ende."
  • "Selv om Toyota ProAce City er klejn, så er det stadig en varebil og den bliver købt for at blive brugt. Og så spørger du dig selv, hvor meget kan den bruges til? Ret meget er svaret."
  • "Toyota kommer pladshungrende danskere i møde med en ny “kassevogn” til familien. ProAce City Verso kommer med 5 eller 7 sæder"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.