SKODA Karoq 2022 Sportline Bagprofil

VELDREJET SUV

Skoda Karoq: SUV med frihøjde

Med erhvervsleasing af Skoda Karoq får du en bil, der størrelsesmæssigt presser sig ind mellem Kamiq og den større Kodiaq. Det er en veldesignet familie-SUV, der passer perfekt til en praktisk hverdag.

Prisvinderen

Erhvervsleasing af Skoda Karoq som firmabil
- med lavt beskatningsgrundlag

Karoq er en SUV i c-segmentet. Den kom i 2017 og tog over for den hedengangne Yeti. Den deler platform med søsterbilerne Seat Ateca og Volkswagen T-Roc.  

Den har vundet titlen som Årets Bil i flere lande. Dog ikke herhjemme, men FDM kårede den i 2019 til årets familie-SUV. Den er netop kommet i et facelift med en nydesignet front og bagende og opdateret teknologi i kabinen.

Kamiq fås med de bundsolide TSI-benzin- og TDI-dieselmotorer fra VW-koncernen. Den fås endnu ikke som hybrid eller plug-in hybrid.

Når du vælger erhvervsleasing af Skoda Kamiq hos LEASING DK, opnår du mange fordele. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Finansiel eller operationel leasing – valget er dit. Du vælger også selv, om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Priser for leasing af Skoda Karoq

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Skoda Karoq 2022 Thumbnail
  Karoq
  F Selection

  Selection er startudgaven hos Skoda Karoq.

  Udvalgt standardudstyr til Selection-udgaven.

  • 18" alufælge
  • Fuld LED baglygter med dynamisk blinklys og velkomsteffekt
  • LED forlygter
  • Ramme omkring kølergrill - krom-look
  • Skærmkantsbeskyttelse
  • Sunset - mørktonede ruder bag
  • Tagræling - silver
  • 2-eget multifunktionslæderrat med varme
  • 8" Active Info Display
  • 1,0 TSI F Selection
   48 måneder, 15.000 km per år, 48.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.242 kr./md.
   Beskatning fra 322.462 kr.
  • 1,5 TSI ACT DSG7 F Selection
   48 måneder, 15.000 km per år, 53.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.542 kr./md.
   Beskatning fra 357.447 kr.
 • Skoda Karoq 2022 Thumbnail
  Karoq
  F Selection

  Selection er startudgaven hos Skoda Karoq.

  Udvalgt standardudstyr til Selection-udgaven.

  • 18" alufælge
  • Fuld LED baglygter med dynamisk blinklys og velkomsteffekt
  • LED forlygter
  • Ramme omkring kølergrill - krom-look
  • Skærmkantsbeskyttelse
  • Sunset - mørktonede ruder bag
  • Tagræling - silver
  • 2-eget multifunktionslæderrat med varme
  • 8" Active Info Display
  • 1,0 TSI F Selection
   48 måneder, 15.000 km per år, 48.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.242 kr./md.
   Beskatning fra 322.462 kr.
  • 1,5 TSI ACT DSG7 F Selection
   48 måneder, 15.000 km per år, 53.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.542 kr./md.
   Beskatning fra 357.447 kr.
SKODA Karoq 2022 Sportline

Økonomiske benzin- og dieselmotorer med DSG-automatgear og firehjulstræk

Karoq kommer med en traditionel 1.0 liters TSI-benzinmotor med 110 hk og 6 trins manuelt gear. Du kan også vælge en 1,5 liters TSI-motor med 150 hk og 7 trins DSG-automatgear. Begge har mulighed for at lukke ned for to af de fire cylindre for at spare brændstof, når man har behov for lav motorkraft.

Derudover findes to dieseludgaver. En 2,0 TDI med 115 hk og samme 7 trins automatgear samt en med 150 hk og firehjulstræk (4x4). Vælger du udstyrsversionen Sportline medfølger en særlig 2,0 TSI-benzinmotor med 190 hk og firehjulstræk.

Brændstofforbruget varierer mellem 12,8-20,4 km/l ved blandet kørsel (WLTP).

SKODA Karoq 2022 Style Interior

Udstyrsniveau: Vælg mellem Ambition, Style eller Sportline

Der er tre udstyrsversioner af Karoq. Ambition inkluderer udstyr som 17” alufælge, LED forlygter, LED baglygter med dynamisk blinklys, tågeforlygter, SWING 6,5” touchskærm med Apple Carplay, Climatronic 2 zoner klimaanlæg, multifunktionsrat med varme, parkeringssensor bag, lys- og regnsensor, nøglefri start/stop, el-indfældbare sidespejle, fartpilot og sikkerhedsudstyr som eCall automatisk nødopkald og Front Assist nødbremse med fodgængerbeskyttelse, træthedsregistrering og Lane Assist vejbaneassistent.

I Style får du yderligere 18” alufælge, Bolero Plus 8” touchskærm med trådløs Apple Carplay, 10” Digitalt cockpit, nøglefri betjening, Phone Box med trådløs opladning, adaptiv fartpilot og komfortforsæder.

Sportline giver dig udover flere unikke designdetaljer også 19” alufælge, sportsstødfangere, sort loftshimmel, sportsmultifunktionslæderrat, sportsforsæder med grå syninger, navigation, ambiente kabinebelysning i 10 farver og Fuld LED-Matrix forlygter.

SKODA Karoq 2022 Sportline

Rummeligt bagagerum og anhængertræk

Karoq har en længde på 439 cm og en højde på 160 cm.

Bagagerummet kan rumme hele 521 liter. Med bagsæderne slået ned er der plads til 1630 liter. Du kan også tilkøbe Varioflex enkeltopdelte bagsæder, der både kan tages helt ud eller klappes ned på en særlig måde som skaber plads til endnu mere (588 / 1820 liter).

Med den mindste benzinmotor og dieselmotor må Karoq trække 1400 kg med bremser. Med 1,5 TSI-motoren må den trække 1700 kg og med dieselmotoren inklusive firehjulstræk hele 2100 kg.

Se nærmere på Skoda Karoq

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Skoda Karoq

Hvorfor skal jeg lease Skoda Karoq hos LEASING DK?

Har du udset Skoda Karoq som din nye firmabil, er vi hos LEASING DK klar til at hjælpe dig med en attraktiv erhvervsleasingaftale. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Serviceaftale, brændstofkort og forsikring kan være en del af aftalen, så der er styr på biløkonomien måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på Skoda Karoq?

Beskatningsgrundlaget på Skoda Karoq afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Skoda Karoq som hybrid eller elbil?

Nej, Skoda Karoq fås med enten benzin- eller dieselmotor. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Skoda Karoq?

Skoda Karoq har 521 liter i bagagerummet, og med bagsæderne lagt ned, kan der være 1630 liter. 

Der kan desuden tilkøbes Varioflex enkeltopdelte bagsæder, der kan tages helt ud eller klappes sammen på en særlig måde, som giver endnu mere plads. Med Varioflex er der 588 liter i bagagerummet og hele 1820 liter, når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må Skoda Karoq trække?

Hvor meget Skoda Karoq må have på anhængertrækket afhænger af motorens størrelse. Den mindste må trække 1400 kg, mens dieselmotoren med firehjulstræk kan have 2100 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Skoda Karoq

 • "Kombinationen af en enestående motor, en praktisk indretning og gode køreegenskaber gør Skoda Karoq til tidens bedste SUV-køb i denne klasse."
 • "Skodas nye ‘næsten SUV’ er en rigtig lækker bil med gode, komfortable køreegenskaber, god plads og meget udstyr, men prisen er også i den høje ende og udvalget begrænset."
 • "Skoda plejer at slå sig op på at lave store biler med masser af plads, men Karoq er lige det modsatte. Her er ikke meget spræl, til gengæld er prisen fornuftig."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.