Volvo Xc40 Recharge In Volvo Plug In Lineup

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Volvo firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt, når du vil have Volvo erhvervsleasing. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Volvos populære modeller hos os. 

Volvo C40 Recharge

Nyhed

Volvo C40
- 100% elektrisk crossover

Nu kan du lease Volvos første 100% elektriske crossover - C40

Se mere om Volvo C40

Volvo C40 Recharge Studio

Volvo erhvervsleasing af populære modeller

Helt siden 1960’erne har Volvo spillet en stor rolle på de danske landeveje, og Volvo er kendt som et luksuriøst premium mærke, hvor sikkerheden er i fokus. Det er den perfekte opskrift på en firmabil, og derfor er Volvo også et populært valg, når der skal vælges firmabil.

Volvo har desuden gjort det nemt at vælge en elektrisk fremtid, da alle bilmodeller fås med en elmotor. Volvo Recharge hedder den nye serie af elbiler og plug-in hybrid-biler, som giver elektriske rækkevidder, og med særlige kendetegn som Thors Hammer-forlygter på alle nye modeller er det nemt at genkende en Volvo på lang afstand.

Her på siden finder du et udvalg af Volvo erhvervsleasing biler hos LEASING DK. Hvordan beskatningen er, kan du se på bilmodellens side, hvor beskatningsgrundlaget står ud for hver model. Du kan også læse mere om bilen, så du kan finde den rette firmabil.

287388 Volvo C40 Recharge Fjord Blue

Leasing af Volvo firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du lease din nye Volvo firmabil. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor sammensætter vi en leasingaftale, der matcher dit behov. Serviceaftale, forsikring og brændstofkort kan være en del af aftalen, ligesom du selv kan bestemme kontraktens længde og antal kilometer.

Leasing giver dig stor fleksibilitet, og samtidig binder du ikke likvider i virksomhedens vognpark. Biludgifterne bliver i stedet en løbende driftsomkostning, som betales måned for måned.

Er der en bestemt model eller noget særligt udstyr, du ønsker i din nye Volvo firmabil, så kan vi hos LEASING DK hjælpe dig. Vi har et stort netværk i bilbranchen og har også adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så vi kan helt sikkert også finde en firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.