VOLVO FIRMABILER

Volvo er blevet en stor spiller på markedet for firmabiler med blandt andet Volvo V60, Volvo XC60 og Volvo V90. Få den bedste leasing-aftale via LEASING DK.

Helt siden 1960'erne har Volvo spillet en stor rolle på de danske landeveje - og i dag er det svenske mærke fortsat blandt de foretrukne biler i sin klasse.

Volvo er et premium mærke, som siden 2010 har været ejet af den enorme kinesiske Geely-koncern.

Det Göteborg-baserede bilmærke markedsfører sig dog fortsat med sit ophav i de svenske værdier - og der er således ofte syet et lille svensk flag ind i lædersæderne.

Skabte mange legendariske modeller

I 1958 kom Volvo PV 544 på markedet, og den model blev epokegørende for Volvo, fordi den virkelig var med til at skubbe produktionen i vejret. Ialt blev der produceret 440.000 eksemplarer af modellen over en syvårig periode. Volvo V60

En anden model, som så dagens lys i 1958, var Volvo P120. Det er den model, der også er kendt under navnet Amazon - og det var en bil, som danskerne i stort tal tog til sig.

Volvo 140-serien blev indledt i 1966, og bare otte år senere kom Volvo 240-serien til verden. Disse to modelserier fik kun populariteten til at stige yderligere.

Har stor fokus på sikkerhed

Volvo har fortsat fat i sit publikum - og faktisk har mærket større succes end længe med modeller som Volvo V60, Volvo V90 samt de tre SUV-modeller Volvo XC40, Volvo XC60 og Volvo XC90.

Ud over at producere velkørende biler har Volvo altid haft stor fokus på sikkerhed. Således var man først med sikkerhedsseler og nakkestøtter, ligesom Volvo har været foran på en lang række andre sikkerhedsrelaterede fronter.

Uanset hvilken Volvo-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Volvo herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil