KIA FIRMABILER

Er du også til "value for money" og bilmodeller, der holder hele vejen? Så skal du se nærmere på KIA's køretøjer, som LEASING DK har et godt leasing-tilbud på.

KIA er en af de nyeste "spillere" på markedet. Det sydkoreanske bilmærke blev introduceret i Danmark i 1996 og har for alvor markeret sig de seneste godt ti år.

Koncernen blev grundlagt i 1944 som Kyungsung Precision Industry, som dengang fokuserede på at producere cykler.

Siden kom motorcykler til, og i 1962 blev de første licens-producerede biler sendt på gaden. Det var dog først i 1986, at KIA for alvor kastede sig over bilerne.

Fik øjnene op for KIA

De første reelle KIA-modeller var Pride og Sephia, som så dagens lys i henholdsvis 1986 og 1992. I 1995 kom KIA Clarus til, og det var med disse tre modeller, at man entrede det danske marked i 1996. KIA Stinger

Med introduktionen af KIA Sorento og KIA Picanto få år inde i det nye årtusinde begyndte danskerne - og for den sags skyld resten af verden - at få øjnene op for det sydkoreanske mærke, der deler moderselskab med Hyundai.

Og da KIA Cee'd i 2007 blev introduceret sammen med de iøjnefaldende syv års garanti, så blev KIA efterhånden betragtet som et af de store bilmærker.

Fra Rio til Stinger

I dag har KIA et særdeles bredt produktprogram - fra KIA Picanto og KIA Rio i den mindste ende af skalaen til KIA Optima og KIA Stinger i den mere firmabil-agtige ende.

Og uanset hvilken KIA-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra KIA herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Book et møde, og prøvekør en Kia - hos dig

Biler er altid sjovere i virkeligheden end på en hjemmeside eller i en brochure. Booker du et møde kommer vi gerne forbi med den KIA du ønsker at opleve - uanset hvor I landet du bor. Du er også altid velkommen hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, som forhandler Kia i flere af koncernen bilhuse.

Book et møde

Her kan du lease bil med et smil