Kia Proceed 2019 1600 2C

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Kia firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Kia's populære modeller hos os. 

R9A7052 Hires

Erhvervsleasing af populære Kia bilmodeller

Er du til value for money og bilmodeller, der holder hele vejen? Så er det Kia, du skal se nærmere på. Kia har på ganske få år udviklet sig fra at være opfattet som et discountmærke til en seriøs bilproducent, og det gælder også, når det kommer til firmabiler. Det er især Kias syv års fabriksgaranti, der har været med til at løfte deres omdømme. Og så selvfølgelig de bilmodeller, de laver.

Hele Ceed-familien med blandt andet Ceed og XCeed er populære modeller som firmabil, og her spiller både design, udstyr og komfort godt sammen. Kia markerer sig også på elbilsmarkedet, hvor Niro er og har været et populært valg.

Der er altså mange gode grunde til at se nærmere på Kias populære modeller, når du skal vælge firmabil. På hver bil kan du læse mere og se beskatningsgrundlaget, så du kender beskatningen på netop den bil, som du ønsker.

DSCF1705 Korr

Leasing af Kia som firmabil hos LEASING DK

Skal en af de populære Kia modeller være din nye firmabil, kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor skræddersyer vi en leasingaftale til dig. Antal kilometer og aftalens længde tilpasses, så det passer til dit behov, og så kan serviceaftale, forsikring og brændstofkort tilføjes aftalen, så der er helt styr på biløkonomien måned for måned.

Der er mange fordele ved at lease firmabiler, men den største er måske, at man ikke binder likvider i en vognpark, men i stedet gør biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

Hos LEASING DK kan vi hjælpe dig med at finde den rette firmabil, og mangler der en model eller variant på listen, har vi et stort netværk i bilbranchen, som gør det muligt at skaffe den. Vi har også adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så vi kan helt sikkert finde din kommende firmabil.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.