Toyota Proace 2021 Front

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Toyota varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis også Toyotas populære modeller hos os. 

Toyota Proace City 2021 Verso Electric Bagagerum (2)

Praktiske løsninger

Toyota Proace City
- en godt redskab i byen

Se mere om Toyota Proace City

Toyota Proace 2021 Front 2

Erhvervsleasing af populære Toyota varevogne

Toyota Hiace er en af de mest ikoniske varevogne, og den var i mange år en af de mest solgte varevogne i Danmark. I dag er modellen udfaset, selvom man fortsat ser mange af dem på de danske landeveje. Den lidt mindre Toyota Proace har overtaget pladsen, og den har også fået godt fat i bilkøberne.

Der bliver altså stadig lavet driftssikre varevogne hos Toyota. Og de fås i flere størrelser og med mulighed for at tilpasse dem til netop din virksomhed.

Hos LEASING DK hjælper vi dig gerne med at finde den rette varevogn til dine opgaver, så du får præcis det udstyr, du har brug for.

Toyota Proace 2021 Bagende Detalje

Leasing af Toyotas elektriske varebiler hos LEASING DK

Toyota har også lavet en elektrisk udgave af Proace kaldet Toyota Proace Electric. Den giver dig fuldelektrisk kørsel, som er både støjsvag og uden emissioner. Derfor er den velegnet til bykørsel, hvor den kan køre i selv de strengeste miljøzoner.

Hos LEASING DK kan du lease Toyotas varebiler, og vi tilbyder nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Ved at lease undgår du at binde likvider i vognparken og i stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

Service, forsikring og brændstofkort kan være en del af erhvervsleasingaftalen, og du kan endda lease varebiler i kortere perioder, hvis du akut har brug for en ekstra bil.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.