Fiat Ducato 2022 Front

Rummelig kassevogn

Fiat Ducato og e-Ducato kan transportere det meste

Med erhvervsleasing af Fiat Ducato får du uendelige tilpasningsmuligheder og et varerum op 17 m³. Nu fås den også som fuldelektrisk varevogn med Fiat e-Ducato, som kører op til 283 km på ren el.

Book møde

Praktisk og alsidig varevogn

Erhvervsleasing af Fiat Ducato – uendelige muligheder for din varevogn

Fiat Ducato har over 10.000 tilpasningsmuligheder, og den kan bruges til mange forskellige brancher. Afhængig af hvordan du kombinerer de forskellige længder og højder, som varevognen kan have, kan der være 8-17 m³ i lastrummet. Og indretningen i den kan blive, som du ønsker.

Er du til elektrisk kørsel, så er det Fiat e-Ducato, du skal vælge. Den findes i to udgaver – enten med et batteri på 47 kWh og rækkevidde op til 174 km, eller en med et batteri på 79 kWh og rækkevidde op til 283 km.

Hos LEASING DK kan du lease din nye Fiat Ducato varevogn til erhverv. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov og ønsker. Få service, forsikring og brændstofkort med i den månedlige ydelse.

Kontakt os

Priser for leasing af Fiat Ducato

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Fiat Ducato 2022 Interioer 2

Fiat Ducato med stort lastrum og MultiJet-motor

Med over 40 år på bagen er Fiat Ducato en ikonisk kassevogn. Med konstant nytænkning er varebilen stadig relevant i dag, og en af de store fordele ved Ducato er, at lastrummet er gjort så let tilgængeligt som muligt. Med en lav tærskel og firkantet lastområde er lastrummet nemt at få læsset.

Ydeevnen er i top på MultiJet-motoren på Fiat Ducato. Motoren er ekstrem pålidelig, og den nyeste udgave har reduceret brændstofforbruget og CO2-emissionen. Vil du vælge en helt emissionsfri kassevogn, skal du vælge e-Ducato, der kører på ren el.

Afhængig af hvordan du kombinerer længder og højder, kan der være 8-17 m³ i lastrummet. Og med op til 2,2 tons lasteevne kan du få plads til det meste i Fiat Ducato.

Fiat Ducato 2022 Siden

Over 10.000 tilpasningsmulighed for Fiat Ducato

Fiat Ducato har over 10.000 tilpasningsmuligheder, så der skulle være en mulighed for at finde en til netop din virksomhed. Ducatos alsidig gør den velegnet til mange brancher, og hvis du har en idé om, hvad din kommende varevogn skal kunne, er det sikkert, at Ducato kan levere.

Den fås i fire forskellige længder og tre forskellige højder, og afhængig af hvordan de kombineres, kan der være 8-17 m³ i lastrummet. Lastrummets kan indrettes med inventar til for eksempel værktøj eller lignende.

Det er også muligt at få Ducato som chassis med ladvogn, dobbeltkabine eller base til opbygning. Her kan for eksempel vælges en aluminiumskasse, som giver plads, beskyttelse og kapacitet, og med det hydrauliske løft kan tunge genstande hæves og sænkes for nem lastning og losning.

Fiat Ducato 2022 Interioer

Fuldelektrisk Fiat e-Ducato som kassevogn eller chassis

Fiat har gennem fire år arbejdet på den fuldelektriske og emissionsfri version af Fiat Ducato, og det er der kommet e-Ducato ud af. Med mulighed for at vælge en kassevogn med op til 17 m³ i lastrummet eller chassis til forskellig opbygning kan du finde en bil til netop din virksomhed.

Fiat e-Ducato fås i to varianter, hvor den ene er med et batteri med 3 moduler på 47 kWh og rækkevidde op til 174 km, mens det andet batteri er med fem moduler på 79 kWh og rækkevidde op til 283 km. Af udstyr kan nævnes radio med 5” touchskærm, dobbelt passagersæde, DAB, Safety Brake og Lane Departure Warning System.

På e-Ducatos styreenhed kan du klargøre bilen for at reducere klimaanlæggets indvirkning på batteriet, og den daglige opladning kan planlægges for at udnytte lavere strømpriser. Når opladningsniveauet er næsten 0%, advares føreren, og der aktiveres en bestemt kørselstilstand med reduceret ydeevne for at forlænge rækkevidden.

Se nærmere på Fiat Ducato

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Fiat Ducato

Hvorfor skal jeg lease Fiat Ducato hos LEASING DK?

Fiat Ducato er en rummelig kassevogn, der kan have 8-17 m³ i lastrummet, afhængig af hvordan du kombinerer højde og længde.

Med mere end 10.000 tilpasningsmuligheder kan du få en varevogn præcis til dit behov og branche.

Med den nye Fiat e-Ducato får du en fuldelektrisk varevogn, der kan køre op til 283 km på ren el.

Skal Fiat Ducato eller e-Ducato være din nye varevogn, kan du lease den hos LEASING DK.

Du slipper for at binde likvider i din virksomheds varevogn, og du kender altid ydelsen.

Findes Fiat Ducato som hybrid eller elbil?

Ja, Fiat e-Ducato er en fuldelektrisk varebil, der har en rækkevidde op til 283 km på ren el, hvis man vælger det største batteri.

Bilen er emissionsfri under kørsel, og den kan derfor køre i selv de strengeste miljøzoner. Det er derfor et oplagt valg, hvis du kører meget i byen. Her kan man som regel også finde fordelagtige parkeringspladser, hvis man har en elbil.

Hvor stort er lastrummet på Fiat Ducato?

Fiat Ducato kan have 8-17 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Fiat Ducato

  • "Fiat Professionel har netop præsenteret den spritnye Ducato. Forandringer er størst under huden på den store varebil. Men udseendet er også opdateret og forskønnet."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.