VW Caddy 2021 5 Cargo Lastrum (1)

FLEKSIBELT VARERUM

Volkswagen Caddy: Cargo van eller California familiebil

Med erhvervsleasing af VW Caddy får du en bil, der kan det hele. Varebil eller familiebil med syv sæder, der tager hele familien ud i det blå på campingferie.

Book møde

Den alsidige

Erhvervsleasing af VW Caddy - varebil eller rummelig familiebil

Volkswagen Caddy er en alsidig bil. Den er både en rummelig varebil med et varerum på over tre kubikmeter, og så kan den være en rummelig familiebil med plads til op til 7 personer, der i California-udgaven samtidig kan indrettes med sovepladser og et lille køkken med klapbord. Som familiebil selvfølgelig med en lav beskatningspris.

Caddy kom i 2020 i sin fjerde generation, der produceres af VW men er udviklet i samarbejde med Ford som har deres Tourneo Connect. Med erhvervsleasing af VW Caddy får du en yderst fleksibel varebil, der kan tilpasses efter en række behov. Du kan for eksempel både få den i en kort og lang udgave, med eller uden skydedøre og med døre eller bagklap bagtil.

Hos LEASING DK er vi Danmarks (måske) mest fleksible leasingselskab. Finansiel eller operationel leasing – valget er dit. Du vælger også selv, om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Kontakt os

Priser for leasing af Volkswagen Caddy

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

VW Caddy 2021 5 Front

Benzin eller dieselmotor med firehjulstræk og automatgear

Du kan både få en Caddy med benzin- og dieselmotor. Benzinvarianten er en 1,5 liters TSI-motor med 114 hk. Du kan både vælge 6 trins manuelt gear eller 7 trins DSG-automatgear.

Dieselvarianten er med en 2,0 TDI-motor med enten 102 eller 122 hk. Den mindste fås kun med manuelt gear men kan til gengæld også fås med 4Motion firehjulstræk i Cargo-udgaven. Den større dieselmotor fås også med automatgear.

VW Caddy 2021 Cargo Forsaede

Masser af udstyr: Vælg Cargo, Comfort eller Pro

Udstyrsniveauet i Caddy er i den nyeste udgave højt, og mange af de nyeste sikkerhedsteknologier følger med. Som Cargo-udgave får du udstyr som Climatic aircondition, 16” stålfælge, infotainment med 6,5” touchskærm og mobilopkobling, multifunktionsrat, fartpilot, LED-lys i kabine og varerum, varmedæmpende forrude, fjernbetjent centrallås, og sikkerhedsudstyr som multikollisionsbremse og automatisk nødopkald.

Vælger du Comfort får du en komfortpakke med blandt andet en større touchskærm på 8,25”, app-opkobling, bakkamera, sædevarme, armlæn, lys- og regnsensor, opvarmelige sprinklerdyser, automatisk nedblændeligt bakspejl og automatisk lygtetænding.

Med Pro-udstyr får du to ekstra pakker. En Designpakke med indfarvet stødfanger, sortlakerede sidespejle og indfarvede dørhåndtag og LED forlygter med drejelys og dynamisk lyslængderegulering. Derudover en assistentpakke med adaptiv fartpilot, læderrat og yderligere sikkerhed i form af Front Assist dreje- og undvigelsesassistent og Lane Assist vejbaneassistent.

Som familiebil med fem sæder findes kun ét højt grundudstyrsniveau (Family / California), der minder om Comfort. Herudover kan du vælge en 7-sæders udgave med tilnavnet Maxi. 

VW Caddy 2021 5 Cargo Lastrum

Stort bagagerum og anhængertræk til traileren

Caddy fås i to længder. Den korte udgave (Cargo) har en længde på 450 cm mens den lange model (Cargo Maxi) er 485 cm lang. Derfor varierer varerumsvolumen mellem 3,1 og 3,7 m3. Højden er 185,6 cm mens Maxi er 4 mm højere. Højden i lastrummet er omkring 127 cm mens varerumslængden ved gulvet er henholdsvis 179,7 cm og 215 cm for Maxi-udgaven.

Den korte udgave klarer lige præcis to europaller i varerummet, mens den lange udgave kan klare to euro-3-paller. Nyttelasten varierer mellem 635-718 kg.

1,5 TSI-motoren med manuelt gear må trække 1400 kg mens dieselvarianterne og benzinvarianten med automatgear på have 1500 kg på krogen.

Som familieudgave med fem sæder kan bagagerummet klare hele 1213 liter og lægger du bagsæderne ned kan den klare hele 2556 liter.

Se nærmere på Volkswagen Caddy

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Volkswagen Caddy

Hvorfor skal jeg lease Volkswagen Caddy hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Volkswagen Caddy som din nye varevogn. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og det skal leasingaftalen selvfølgelig også være. Vi har derfor Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger og kan sammensætte en aftale, der passer til din virksomhed. 

Hvilke mål har Volkswagen Caddy?

Volkswagen Caddy fås i to længder, hvor den korte udgave (Cargo) er 450 cm, og den lange (Cargo Maxi) er 485 cm.

Højden er 190 cm. 

Findes Volkswagen Caddy som hybrid eller elbil?

Nej, Volkswagen Caddy fås med benzin- eller dieselmotor.

Hvor meget må Volkswagen Caddy trække?

Volkswagen Caddy må have op til 1500 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Volkswagen Caddy?

Volkswagen Caddy kan have 3,1-3,7 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen Caddy

  • "De små varebiler vinder frem. Pladsen er trang i byerne og indimellem betyder størrelsen mere, når den er mindre. Volkswagen Caddy Cargo hører til de store af de små. Caddy Gargo er en velkørende bil, til dig, der ikke skal have hele værkstedet med på arbejde."
  • "På nærmest alle punkter har tyske Volkswagen formået at forbedre deres Caddy minivan – i femte generation."
  • "Caddy van er blevet et mere robust arbejdsredskab, men den holder sig prismæssigt i skindet"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.