VW ID Buzz Cargo 2023 Koerende Skraa Forfra

International Van of the Year 2023

Volkswagen ID. Buzz Cargo – fuldelektrisk varebil

Med erhvervsleasing af Volkswagens ID. Buzz Cargo får du International Van of the Year 2023. Ikonisk design, rummeligt lastrum og fuldelektrisk drivlinje. Det er fremtidens varebil.

Book møde

Inspireret af fortiden

Erhvervsleasing af Volkswagen ID. Buzz Cargo – varebilen designet til fremtiden

Det er tydeligt, hvor Volkswagen har fået sin inspiration fra, da de designede Volkswagen ID. Buzz. Bilen er en moderne udgave af VW T1, som også blev kaldt folkevognsrugbrødet. Og den ikoniske bil er taget med ind i fremtiden på alle områder, lige fra design og udstyr til drivlinje. Bilen er nemlig blevet fuldelektrisk.

Buzz Cargo er varebilsudgaven af den nye model fra Volkswagen, og den har vundet prisen som International Van of the Year, allerede inden den officielt kom på markedet. Varebilen blev introduceret i januar 2023 og har et 77 kWh batteri, der giver en rækkevidde op til 415 km (WLTP). Varerummet har plads til to europaller og kan rumme op til 3,9 m³.

Hos LEASING DK kan du vælge erhvervsleasing af ID. Buzz Cargo. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og vi kan derfor skræddersy en aftale, der passer netop til jeres behov og ønsker. Service, forsikring og opladeløsning kan desuden indgå i den månedlige ydelse.

Kontakt os

Priser for leasing af Volkswagen ID. Buzz Cargo

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Se Bilguidens gennemgang af VW ID. Buzz Cargo.

VW ID Buzz Cargo 2023 Parkeret Laesning

Fuldelektrisk Volkswagen ID. Buzz Cargo er fremtidens varebil

Cargo er varebilsudgaven af den nye Volkswagen ID. Buzz, som også fås som minibus. Designmæssigt trækker den tråde tilbage til den ikoniske VW T1, der også kaldes folkevognsrugbrødet. Drivlinjen er gjort fuldelektrisk, og så er designet opdateret, så varebilen fremstår mere moderne og med enkle linjer.

I Cargo-udgaven fås den i et klassisk tofarvet design, og ellers er der et hav af farver at vælge mellem. Den har en lang akselafstand på knap 3 meter, mens karrosseriet er kompakt med en længde på blot 4,7 meter. Det giver varebilen en venderadius på 11,1 meter, som er det samme som en Golf. Den er dermed nem at køre med i byen.

Der er plads til to europaller i varerummet, der måler 3,9 m³. Varebilen har en nyttelast på op til 627 kg.

VW ID Buzz Cargo 2023 Koerende Forfra

Fornuftig rækkevidde og hurtig opladning

Buzz Cargo er bygget på MEB-platformen fra Volkswagen, og den har et batteri på 77 kWh. Elmotoren er på 204 hk, og den trækker på baghjulene. Drejningsmomentet er på 310 Nm, og tophastigheden er elektronisk begrænset til 145 km/t.

Rækkevidden når op på 415 km (WLTP), og det vil dække manges behov i hverdagen og er ganske godt for en varebil i den størrelse.

Den kan klare en ladeeffekt på 11 kW ved AC-ladning, mens den ved en DC-hurtiglader kan lade med op til 170 kW. Dermed kan den oplades fra 10-80 % på blot 30 minutter.

VW ID Buzz Cargo 2023 Parkeret Rat

Veludstyret ID. Buzz Cargo Comfort eller topudstyret Pro

Standardudstyret på VW ID. Buzz Cargo hedder Comfort, og her får du ret meget udstyr, særligt taget i betragtning, at der er tale om en varebil, hvor udstyret ellers kan være meget begrænset. Der er blandt andet automatisk klimaanlæg, adaptiv fartpilot, 10” touchskærm, nødbremseassistent, LED-varerumslys samt digitalt cockpit. Som standard har varebilen tre sæder i kabinen.

Ønsker du mere udstyr, skal du vælge Cargo Pro, der udover Comfort blandt andet byder på LED-Matrix forlygter, førerassistentpakke samt ratvarme.

Det er desuden muligt at få anhængertræk på den, og varebilen må trække op til 1000 kg (med bremser).

Se nærmere på Volkswagen ID. Buzz Cargo

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om ID. Buzz Cargo

Hvorfor skal jeg lease Volkswagen ID. Buzz Cargo hos LEASING DK?

Volkswagen ID. Buzz Cargo er til dig, der vil have en varebil, der skiller sig ud. Den er kompakt, men rummelig og kan have op til 3,9 m³ i varerummet. Varebilen er fuldelektrisk, og den kan derfor komme ind i alle miljøzoner. Et stort plus, hvis du kører meget i byen.

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og vi kan derfor sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher alle dine behov og ønsker. Ved at lease varebilen binder virksomheden ikke penge i vognparken, men omdanner udgifterne til en løbende omkostning. Derudover kan du tilpasse aftalen, så den inkluderer både service, forsikring og brændstofkort.

Hvor stort er lastrummet på VW ID. Buzz Cargo?

Volkswagen ID. Buzz Cargo har et varerum på 3,9 m³.

Hvor meget må VW ID. Buzz Cargo trække?

Det er muligt at få anhængertræk på VW ID. Buzz Cargo. Den må trække op til 750 kg ved anhængervægt uden bremser, men den må trække op til 1000 kg, hvis anhængervægten er med bremser.

Hvad måler VW ID. Buzz Cargo?

Buzz Cargo har en længde på 4,712 meter, bredde på 1,985 meter uden sidespejle (2,211 meter inkl. sidespejle) samt en højde på 1,938 meter.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen ID. Buzz Cargo

  • "Den er hamrende charmerende og kører bukserne af en hver anden kassebil, MEN Volkswagen ID. Buzz Cargo er egentlig ikke udpræget glad for hårdt arbejde, og rækkevidden gør den bedst til storbyen."
  • "VW ID Buzz Cargo er en cool kassevogn"
  • "Årets varebil i Europa 2023 er ved at holde sit indtog i Danmark. Volkswagen ID.Buzz Cargo er en spændende, elektrisk varebil, der måske ikke ligefrem er i tilbuds-genren."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.